320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vastus teemale \'Liverpool\'
Algselt postitas davids26
FC Liverpooli peatreener Rafael Benitez usub, et klubi poolkaitsja Steven Gerrard mängib laupäevases keskväljameeste duellis üle Londoni Chelseas palliva Frank Lampardi.
„Olen kindel, et keskväli on kohtumises Chelsea vastu kõige tähtsam,“ lausus Benitez. „Vaatame, kas Frank Lampard suudab mängida Hamanni, Xabi Alonso ja Steven Gerrardi vastu.“
„Arvatakse, et Lampard on hea, kuid minu meelest on Steven parim,“ lisas Benitez.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Gerrard mängis Lampardi kindlasti üle \"punase udu\" osas. Paar korda tundus teisel poolajal, et Steveni katus on jälle vanaonule külla sõitnud.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Liverpool\'s Xabi Alonso has broken his ankle in a tackle with Chelsea\'s Frank Lampard in the first half of today\'s Premiership clash at Anfield
pluss see, et \'pool sai kotid sappa.. järelikult oldi ikkagi piisavalt saamatud. Möla maha!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas lfc
Mänguliselt oli Pool parem.
Algselt postitas lfc
tra küll, meil oli võimalusi kus oli raskem mööda lüüa kui sisse.
Seis oleks pidanud 3-0 olema mitte 0-1Algselt postitas lfc
tra küll, viimane mäng ei olnud hea.
Õnne ka ei olnud ! Nagu kommentaator ütles ,kewelli löök oleks ükskõik millisel teisel päeval sisse läinud
Kohtunikud tegid ka jama ,aga sellega teadmisega pole midagi peale hakata.Algselt postitas lfc
deja vu.
1. p.a. täielik ülekaal ja lõppes 1:1 5,6,7,8:0 asemel.
Kommentaar
-
Algselt postitas lfc
ma ei arva vaid ütlen mida ma täna nägin.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking
sohh. ma siiani mõtlesin, et sellised mõtteavaldused kvalifitseeruvad arvamusteks, sest mingit absoluutset skaalat mängulise paremuse mõõtmiseks peale tulemuse minuteada pole ning tulemus ju ometi \'pooli ülekaalule ei viita.
Tänase mängu ainsaks plussiks siis nimetaks vast selle, et vähemasti ei saanud me kaasa aidata Arse \"suure eesmärgi\" täitumisele. Eelneva mõtteavalduse taustal teeb see fakt mulle vähemalt pisutki rõõmu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara
Tänase mängu ainsaks plussiks siis nimetaks vast selle, et vähemasti ei saanud me kaasa aidata Arse \"suure eesmärgi\" täitumisele. Eelneva mõtteavalduse taustal teeb see fakt mulle vähemalt pisutki rõõmu.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking
Kuna Liverpool meeskonnana ei ole mulle väga ebasümpaatne, siis loodan, et nad suudavad ehk tulevikus kunagi ka muul moel omi toetajaid rõõmustada, kui ainult läbi kellegi teise tiitlihanke rikkumise/kaasaaitamise.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Tottenham on küll hästi mänginud viimasel ajal aga ei usu, et meid nii väga segavad, viimati sai neid võidetud.
Aga tulles teema juurde, siis esimesel poolaajal oli Liverpool Chelseast igati üle, kahju ainult et seda realiseerida ei õnnestunud. mcnamaral küll pole aga noh, igal omad lõbud.
Kuna ei viitsi Chelsea teemasse eraldi postitama, siis mainin siinkohal, et praegu tundub mulle nagu liiguks sinised sama teed pidi kui Arsenal eelmisel hooajal- ka kehva mänguga saavutatakse võite.Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar