Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Algselt postitas mcnamara

357 miljonist on asi siiski kaugel, aga üle 100 küll.
    BBC täna:
    The cost of Liverpool\'s planned move to a new 60,000-seater stadium at Stanley Park has also risen from an estimated £80m to £110m.
    Btw, groundshare\'i ei tule. Ametlik teade.

Kommentaar

keegi kes mängu nägi võiks kommenteerida ,foorumitest jääb mulje et kõige halvem mäng Pooli poolt see hooaeg.
      1:0 kodus Watfordiga ,kusjuures oli õnne et lõpus ei lastud endale lüüa , suudeti vastu pidada (?!)

Kommentaar

Jube igav oli. Watford mängis hästi ja tekitas mu meelest kõige paremaid võimalusi, kuid ei suutnud neid õnneks ära kasutada. Nt. I poolajal, kus suhtkoht vaba mees 7-8 meetrilt palli värava asemel hoopis küljejoone suunas oskas lükata ja sellele kohe järgnenud pealöök, mis värava keskel oodanud Dudeki sülle lendas.
        Traore-Carra keskkaitsepaar ei tegelnud just meeliülendavalt, keskväljal ei õnnestunud ka suurt midagi. Kohati lükati päris kenasti, aga nagu üks kaasvõitleja ahastas: \"Lüüa tuleb, mitte veeretada!\". Sai otsustatud, et kõige ohtlikum pealelöök enne väravat oli see, kui Gerrard avalöögist üritas vastaste väravahti (meilegi tuttav Paul Jones) üllatada.
        Barose tulekuga mängupilt muutus kiiremaks ja tulemuse saigi kätte.

Kommentaar

BBCkinnitab Morientese ostu ning toob hinnaks 6,3 miljonit naela ning lepingu pikkuseks 3,5 aastat. LFC ametlikul lehel veel kindlat jah-sõna pole.
          Igatahes on hind ikka kuratlikult kõrge sellise vananeva varumehe eest. Aga eks oli teisigi huvitatuid ja Cisse\'le lihtsalt tuli asendaja leida. Loodetavasti mõne värava mees ikka lööb.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

4,5 a
            mul läks hinda nähes mõte tseims biitile
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
              Igatahes on hind ikka kuratlikult kõrge sellise vananeva varumehe eest.
              Üllatav, samas kuratlikult asjatundmatu väide. Millega eelmine hooaeg tegelesid, peale L\'pooli kaotuste ka midagi nägid, näiteks CL-i?

Kommentaar

Algselt postitas Daz_Booob

4,5 a
                mul läks hinda nähes mõte tseims biitile
                aga morjens on ikka sitaks parem biittist.

Kommentaar

Algselt postitas ethan
                  Üllatav, samas kuratlikult asjatundmatu väide. Millega eelmine hooaeg tegelesid, peale L\'pooli kaotuste ka midagi nägid, näiteks CL-i?
                  No finaali ikka nägin jah. Aga eelmine hooaeg on möödanik. IMO liiga kallis mängija vaese \'pooli jaoks.

Kommentaar

Morientese vanus on 28,
                    Bettie on 2 a noorem.
                    Kumma valiks sama raha eest ?
                    See vananev varumees oli eelmise aasta parim CL väravakütt 9 (?) väravaga.
                    Pooli eest ta CL\'s see aasta enam mängida ei saa

Aga minu arust on mängijate üleminekusummad juba ammu müstilised ,võrrelda saab ainult üleminekuid omavahel mitte summat ennast,Chelski tuleb muidugi võrdlustest välja jätta.

Eks aeg näitab kas oli õige või vale ost.
                    Loodan et õige ,tõestus võiks tulla juba sellel laupäeval kell 14.30 Manu vastu

Kommentaar

seda pidasingi silmas, et biiti on morri kõrval suht tundmatu nähtus...maailma jalgpallis ja hinnad on sarnased
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kui Liverpooli peatreeneriks poleks Benitez, vaevalt siis Pool omale sellise mängija oleks saanud. See on lihtne seletus, miks Mori praegust \"available for transfer\" staatust ära kasutati, sest sellist hetke pole tema Madridis oleku ajal varem olnud. Uskuge mind, 6.3 miljonit naela Morientese eest on kommiraha, mis tuleb teile kuhjaga tagasi. Väärt investeering.

BTW. Pärast Mori liitumist Monacoga ütlesin kohe, et prantsuse klubi teeb sel (ehk siis eelmisel) hooajal tegusid, ning just see ka juhtus. Liverpool on järgmine hooaeg kindel esikohapretendent, kui kaitseliini tugevdust saadakse (vb ka uus väravavaht kui Kirkland stabiilsemaks ei muutu). Benitez oleks justkui Jumala kingitus Liverpooli linnakesele.

Kommentaar

Algselt postitas Daz_Booob

seda pidasingi silmas, et biiti on morri kõrval suht tundmatu nähtus...maailma jalgpallis ja hinnad on sarnased
                          just. olen ka arvamusel et diil oli \"el \'pooli\" jaoks supper. aga eks aeg näitab paremini.

Kommentaar

ethani optimismipuhang on imetlusväärne. morientes oli mandril kunn tõepoolest, kuid saartel mängitakse endiselt ehk pisut teisetüübilist mängu. aga näis. loodetavasti sama hea ost kui el hadij

Kommentaar

Algselt postitas ethan
                              Benitez oleks justkui Jumala kingitus Liverpooli linnakesele.
                              The jury is still out on that one.

Mulle teeb muret meie majanduslik seis. Leedsi kurba saatust korrata ei taha. Sellega olen nõus, et Morientese sarnane mängija on kindlasti sel hooajal suureks abiks. Eilegi nägime ju kõik, et Pongolle-Mellor ründepaar lihtsalt jääb lahjaks. Isegi Watfordi vastu. Selles mõttes olen muidugi ka mina rahul.

Kommentaar

Lõpuks aitad ethan ka selle teema ikka absurdini viia. Pool ja tiitel. Mh, mh. Tõesti, tõesti.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X