Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

kas mulle tundub, aga foorumit lugedes on jäänud selline mulje et on kolm klubi : Newcastle, Leeds ja Liverpool, kellel kogu aeg s*****i läheb - nagu mingi needus. Küll on suurem osa koosseisust sandid, küll on treener jahupea et ei oska eristada olulist ebaolulisest või ostab valesid mehi kokku või müüb õigeid maha, küll on klubi president oinas ja ei anna õigel hetkel raha, küll on lihtsalt s*** päev ...
    mis küll teha? kes oleks hea hiromant ja annaks nõu? fännide kannatus hakkab katkema ...
    299195

Kommentaar

Algselt postitas INCE
      mis küll teha? kes oleks hea hiromant ja annaks nõu? fännide kannatus hakkab katkema ...
      Chelski avatarid kõigile! See on meie ainus pääsetee. ManU oma ei toimi enam nii, nagu enne.
      ...nojah, mis ma ikka agiteerin siin ega ma \'pooli oma millegi muu vastu niikuinii iialgi ei vaheta.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas INCE

kas mulle tundub, aga foorumit lugedes on jäänud selline mulje et on kolm klubi : Newcastle, Leeds ja Liverpool, kellel kogu aeg s*****i läheb - nagu mingi needus. Küll on suurem osa koosseisust sandid, küll on treener jahupea et ei oska eristada olulist ebaolulisest või ostab valesid mehi kokku või müüb õigeid maha, küll on klubi president oinas ja ei anna õigel hetkel raha, küll on lihtsalt s*** päev ...
        OT küll, aga kui aus olla, siis on need lihtsalt Manchesteri ja Arsenali kõrval ülejäänud suurima avatarkonnaga klubid siin foorumis... Viimastel aastatel on ju aga valitsenudki sellised trendid, et need kaks klubi Inglismaal vaid võidutsevadki, nüüd siis ka Chelsea nähtavasti. Kas me siis peame ütlema, et ülejäänud 17-l (või 89-l või veel laiemalt) läheb kogu aeg s********i?

2000 - 3. Leeds, 4. Liverpool, 11. Newcastle
        2001 - 3. Liverpool, 4. Leeds, 11. Newcastle
        2002 - 2. Liverpool, 4. Newcastle, 5. Leeds
        2003 - 3. Newcastle, 5. Liverpool, 15. Leeds
        2004 - 4. Liverpool, 5. Newcastle, 19. Leeds

Kui sellele lisada kõikide mainitud klubide magusad võidud Meistrite Liigas (mida minagi nautinud olen), Uefa Cupis, Fa Cupis ja Carling Cupis - viimase kolme karika puhul ka nende võitmine kokkuvõttes Liverpooli poolt - siis tundub ka mulle, et ainult kehvasti lähebki ju! Kehvemini kui siin veel vähem esindatud Aston Villal, Tottenhamil, Fulhamil, Boltonil, Man Cityl, Sunderlandil!

Minu nõuanne: tundke rõõmu väiksematestki asjadest. Täna oli näiteks väljas kena talveilm. Minu poolt silma peal hoitaval klubil (olen ma nüüd poliitiliselt korrektne???) on selja taga mõned suurepärased võidud, küll suudate ka teie midagi sarnast lähiajast meenutada (Leeds - QPR, Liverpool - West Brom, Newcastle - Sochaux). Lisaks on veel toredaid noori pallureid, kes on äsja koduklubiga lepinguid sõlminud ja hakkavad tulevikus suuri tegusid tegema....

Cheer up!

Kommentaar

Paratamatult on raske rõõmu tunda näiteks viigist Cardiffi vastu, kui veel mõned aastad tagasi mängis klubi ML poolfinaalis, kuid nüüd on lähiaajal suure tõenäosusega haamri alla minemas. Sellist kukkumist ikka annab ajaloost otsida. Liverpooli ja Newcastle\'i fännid on vist aga tõesti hea eluga ära harjunud . Mul on muidugi hea kobiseda.....
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Tõesti-tõesti, kuidagi raske on rõõmu tunda kui Inglismaa suuruselt teise staadioni ja finantsvõimaluste poolest arvan, et kolmas klubi mängib West Bromwichiga viiki. Puhas puur küll aga... Pange asjad ikkagi perspektiivi. Kui nii suur klubi 35 aastat mitte sittagi ei võida, siis pole ju normaalne. Eriti kui vaadata mis klubid on vahepeal edu saavutanud. Derby, Ipswich, Nottingham, Villa, Wimbledon, Sheffield Wednesday, Spurs...
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

Kas siis keegi Traore naljanumbrit üles ei panegi?
              Anybody?
              täkud?
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Siin foorumis peaks olema u. 500 erinevat Ibrahimovici vms. backheel väravat. Nendest peaksid saama põhimõtteliselt õige pildi...
                "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö
                  Paratamatult on raske rõõmu tunda näiteks viigist Cardiffi vastu
                  Loodan, et valik oli juhuslik. Iga LUFC toetaja jaoks Cardiff jääb Cardiffiks ka siis kui Bill Gates ostab Leedsi ära..Bastards..

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Tõesti-tõesti, kuidagi raske on rõõmu tunda kui Inglismaa suuruselt teise staadioni ja finantsvõimaluste poolest arvan, et kolmas klubi mängib West Bromwichiga viiki. Puhas puur küll aga... Pange asjad ikkagi perspektiivi. Kui nii suur klubi 35 aastat mitte sittagi ei võida, siis pole ju normaalne. Eriti kui vaadata mis klubid on vahepeal edu saavutanud. Derby, Ipswich, Nottingham, Villa, Wimbledon, Sheffield Wednesday, Spurs...
                    Asjad ei saagi alati perspektiivis olla, sest alati ei mängi vaid mängijad - palju oleneb treenerist, alati ei tee suur staadion ja sellega kaasnema pidavad suurepärased finantsolud meeskonda heaks, kui peatreener ja toolimees on lambad ja ostavad kalli raha eest valesid mehi... Nii et kõiges võib süüdistada chairmani. Vaadake või estonit. Ja siis soovitan veel vaadata Sheffield Wednesday ja Wimbledoni ja Nottinghami praegust olukorda... Nad on ju isegi Leedsist (rõhutan, isegi Leedsist) madalamal. Kas see on siis kokkuvõttes parem?

Algselt postitas runno

Loodan, et valik oli juhuslik. Iga LUFC toetaja jaoks Cardiff jääb Cardiffiks ka siis kui Bill Gates ostab Leedsi ära..Bastards..
                    Valik ei olnud juhuslik ma arvan... nähtavasti oli tegemist lihtsalt viimase mängu tulemusega:P. Aga baastardid või mitte, aga selline Cardiffi klubi busside ründamine pärast mängu ei olnud ikkagi ilus...

Kommentaar

Algselt postitas skint
                      Aga baastardid või mitte, aga selline Cardiffi klubi busside ründamine pärast mängu ei olnud ikkagi ilus...

See sõda alles läheb sõjaks...
                      P.S nemad alustasid..

Muidusuhteliseltrahumeelnerünno

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
                        Chelski avatarid kõigile!
                        olen seda hooaja lõpuni kandma, kui saan selle ise powerpointis disainida..

Kommentaar

Algselt postitas skint

Nii et kõiges võib süüdistada chairmani. Vaadake või estonit.
                          mis romanil viga on

Kommentaar

Algselt postitas skint

Asjad ei saagi alati perspektiivis olla, sest alati ei mängi vaid mängijad - palju oleneb treenerist, alati ei tee suur staadion ja sellega kaasnema pidavad suurepärased finantsolud meeskonda heaks, kui peatreener ja toolimees on lambad ja ostavad kalli raha eest valesid mehi... Nii et kõiges võib süüdistada chairmani. Vaadake või estonit. Ja siis soovitan veel vaadata Sheffield Wednesday ja Wimbledoni ja Nottinghami praegust olukorda... Nad on ju isegi Leedsist (rõhutan, isegi Leedsist) madalamal. Kas see on siis kokkuvõttes parem?
                            Räägid, et asjad ei saa perspektiivis olla ning siis jutustad samadest asjadest, mis mina. ET siis mu eelmise postituse point näitlikult lahti seletatud - Swansea ja Newcastle\'i fännide ootused on mõnevõrra erinevad ja sealt ka rõõmud ja pettumused.

Nonde võistkondade mainimine oli ka üks mu eesmärke. Isegi kui sellised lambad (praeguse seisuga) võidavad karikaid, siis wtf peaks mind õnnelikuks tegema?
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Allo

Ma pakun, et naine kodus, või putsade jalgatõmbamine jalgpalli murul, linnulaul ja päikesepaiste, sõpradega koos veedetud õhtu Hellas Hundis õlleklaasi taga kui kõik kui üks mees iga natukese aja tagant üles kargavad ja siis jälle maha istuvad.
                              Sinu puhul siis võibolla veel Giveni ilus tõrje, Sheareri võimas pommlöök, fännide laulud St. James Parkil (isegi telekast võib neid kuulda) - pöörake tähelepanu väikestele asjadele ja tundke neist rõõmus sõbrad! Suurte asjade ootuses tuleb varsti surm või relegatsioon kui \"perspektiivis\" vaadata.

Parimatega

PaadunudOptimist
                              Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

Mina ei suuda Jaani purjus sõpradest rõõmu tunda. Alguses on naljakas, kui lõpuks läheb ikka käest ära. Skint on kah mölakas. Nii, hommikuks aitab.

BENITEZ OUT! Või siis ka mitte, tore on Pooli piinlemist näha.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X