Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas Martin
Kuigi üks ahne värdjas vist kunagi kuskil Leedsi metsades ja padrukites tõesti rongi uitas ja raipeliha õgis, kuni kõht vastu enam ei pidanud. Nüüd väidetalt ta enam joosta ei jõua ja longib aint ringi. Kuid Leedsi mängija? Naaaaah. No way.
Harry?
Harry who? Never heard of that moneyhungry cu*t.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Ma pakun, et naine kodus, või putsade jalgatõmbamine jalgpalli murul, linnulaul ja päikesepaiste, sõpradega koos veedetud õhtu Hellas Hundis õlleklaasi taga kui kõik kui üks mees iga natukese aja tagant üles kargavad ja siis jälle maha istuvad.
Sinu puhul siis võibolla veel Giveni ilus tõrje, Sheareri võimas pommlöök, fännide laulud St. James Parkil (isegi telekast võib neid kuulda) - pöörake tähelepanu väikestele asjadele ja tundke neist rõõmus sõbrad! Suurte asjade ootuses tuleb varsti surm või relegatsioon kui \"perspektiivis\" vaadata.
Parimatega
PaadunudOptimist
Unustasid lisada selle, kui Bramble on palli juures ja midagi totaalselt perse EI keera. Aga jah, miskipärast kuidagi kisub ikka sinna juurde. Äkki oleme kõik pisikesed masohistid?
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kuulasin Talksporti siin suures lootuses Ken Bates\'i peale.
Tuli stuudiosse Blackwell. No sellist kiitust pole kunagi kuulnud, mida ta Carsonile tegi. He has potential to be the best keeper in the world. Ja see oli kõige tagasihoidlikum arvamus
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
esimene poolaeg oli ikka täielik p..k.
Teine enam-vähem ,nii imelik kui see ka ei tundu 0:2 kaotuse korral paistsid silma ainult ründajad.
Krt kogu aeg on olnud Pool\'il \"liiga palju \" poolikuid ,nüüd on kuidagi täielik põud vormis meestest.
Ravenilt Premieri debüüt ,vigastatute hulka lisandus Hyypia.
Vähemalt SG terveks saanud ,loota on et vorm ka millalgi tagasi tuleb.
Pongolle,Baros ainukesed kes suutsid samal kiirusel liikuda mis vastased
ma arvan et sa ei ta kes on pildil.
Sa võid ju pakkuda seda mida Ars foorumites keegi ajab.
Küll on tõsi et ühel mitte veel legendil on väikevend mängimas siniste eest.
ma aravn, et kodanik sai väga hästi aru, et tegemist on steven gerrardi väikevennaga. kaasas olnud lausega mõtles ta aga seda, et sina ei suutnud linki korralikult tööle panna
ma aravn, et kodanik sai väga hästi aru, et tegemist on steven gerrardi väikevennaga. kaasas olnud lausega mõtles ta aga seda, et sina ei suutnud linki korralikult tööle panna
Ma olen kindel et kodanik arvas et sellel evertoni fannide saidilt pärit pildil on SG.
Iseenesest pole vahet ,enamus Pooli kohalikke mängijaid on varases nooruses sinised olnud,S.McManaman hakkas vist isegi nüüd uuesti vanast peast siniseks
Kommentaar