Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

kes muu kui too rahaahne wombat-fucker

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas Martin
      Kuigi üks ahne värdjas vist kunagi kuskil Leedsi metsades ja padrukites tõesti rongi uitas ja raipeliha õgis, kuni kõht vastu enam ei pidanud. Nüüd väidetalt ta enam joosta ei jõua ja longib aint ringi. Kuid Leedsi mängija? Naaaaah. No way.
      Harry?

Harry who? Never heard of that moneyhungry cu*t.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Näed midagi saadakse poolist vist vastu kah, küll laenuks ja võib-olla aga siiski..
        http://soccernet.espn.go.com/player?id=38470&cc=5739

ja lisaks veel hilinenud tänusõnad:
        Thank you for Nick Barmby.. God almighty..

Kommentaar

Algselt postitas Chazlor

Allo

Ma pakun, et naine kodus, või putsade jalgatõmbamine jalgpalli murul, linnulaul ja päikesepaiste, sõpradega koos veedetud õhtu Hellas Hundis õlleklaasi taga kui kõik kui üks mees iga natukese aja tagant üles kargavad ja siis jälle maha istuvad.
          Sinu puhul siis võibolla veel Giveni ilus tõrje, Sheareri võimas pommlöök, fännide laulud St. James Parkil (isegi telekast võib neid kuulda) - pöörake tähelepanu väikestele asjadele ja tundke neist rõõmus sõbrad! Suurte asjade ootuses tuleb varsti surm või relegatsioon kui \"perspektiivis\" vaadata.

Parimatega

PaadunudOptimist
          Unustasid lisada selle, kui Bramble on palli juures ja midagi totaalselt perse EI keera. Aga jah, miskipärast kuidagi kisub ikka sinna juurde. Äkki oleme kõik pisikesed masohistid?
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Mina ei suuda Jaani purjus sõpradest rõõmu tunda. Alguses on naljakas, kui lõpuks läheb ikka käest ära. Skint on kah mölakas. Nii, hommikuks aitab.

BENITEZ OUT! Või siis ka mitte, tore on Pooli piinlemist näha.
            Kes alustas purjus sõprade läbi \"nalja\" tegemist? Ah? Rahvas nõuab vastuseid.
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

Kuulasin Talksporti siin suures lootuses Ken Bates\'i peale.

Tuli stuudiosse Blackwell. No sellist kiitust pole kunagi kuulnud, mida ta Carsonile tegi. He has potential to be the best keeper in the world. Ja see oli kõige tagasihoidlikum arvamus

Kommentaar

http://www.liverpoolfc.tv/mediawatch/drilldown/MW7507050121-0915.htm

MIS NÜÜD SIIS ...
                mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Southampton-Liverpool 2:0

Kaotus oli kahjuks teenitud
                  Hyypia vahetati puusavigastuse tõttu Raveni vastu välja, ei tea kui tõsine vigastus on?

Krt, Everton ja CL koht on libisemas järjest kaugemale.
                  Saaks see õudne nädal juba ükskord läbi.
                  male

Kommentaar

esimene poolaeg oli ikka täielik p..k.
                    Teine enam-vähem ,nii imelik kui see ka ei tundu 0:2 kaotuse korral paistsid silma ainult ründajad.
                    Krt kogu aeg on olnud Pool\'il \"liiga palju \" poolikuid ,nüüd on kuidagi täielik põud vormis meestest.
                    Ravenilt Premieri debüüt ,vigastatute hulka lisandus Hyypia.
                    Vähemalt SG terveks saanud ,loota on et vorm ka millalgi tagasi tuleb.
                    Pongolle,Baros ainukesed kes suutsid samal kiirusel liikuda mis vastased

Kommentaar

Noh kas rahvas tunneb kõrval olevalt pildilt poisi ära ? Pooli legend

Kommentaar

Algselt postitas malagar

Noh kas rahvas tunneb kõrval olevalt pildilt poisi ära ? Pooli legend
                        Tahan ma jee mingile pedede lehele (viide ülemisele rõvedale pedebännerile) registreeruda.

Kommentaar

mis halvasti see uuesti

Kommentaar

Algselt postitas malagar

mis halvasti see uuesti
                            ma arvan et sa ei ta kes on pildil.
                            Sa võid ju pakkuda seda mida Ars foorumites keegi ajab.
                            Küll on tõsi et ühel mitte veel legendil on väikevend mängimas siniste eest.

Kommentaar

Algselt postitas lfc

Algselt postitas malagar

mis halvasti see uuesti
                              ma aravn, et kodanik sai väga hästi aru, et tegemist on steven gerrardi väikevennaga. kaasas olnud lausega mõtles ta aga seda, et sina ei suutnud linki korralikult tööle panna

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas lfc

Algselt postitas malagar

mis halvasti see uuesti
                                ma aravn, et kodanik sai väga hästi aru, et tegemist on steven gerrardi väikevennaga. kaasas olnud lausega mõtles ta aga seda, et sina ei suutnud linki korralikult tööle panna
                                Ma olen kindel et kodanik arvas et sellel evertoni fannide saidilt pärit pildil on SG.

Iseenesest pole vahet ,enamus Pooli kohalikke mängijaid on varases nooruses sinised olnud,S.McManaman hakkas vist isegi nüüd uuesti vanast peast siniseks

Kommentaar

Working...
                                X