Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Algselt postitas Devil
    õnne näitab.
    Oeh, oeh...Maldini värav polnud ju üldse õnnega pooleks eks. Ja ka 02/03 aasta finaalis ei võidetud õnne abil karikat. Üldsegi mitte. :P

Igatahes siinkohal tervitaksin kindlasti ka Michael Owen\'it.

:::::::::::::::::::: KINGS OF EUROPE ::::::::::::::::::::

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-

Algselt postitas Devil
      õnne näitab.
      Oeh, oeh...Maldini värav polnud ju üldse õnnega pooleks eks. Ja ka 02/03 aasta finaalis ei võidetud õnne abil karikat. Üldsegi mitte. :P
      Maldini väravas küll nyyd mingit erilist õnne polnud. Tabas palli kuidas tabas, kombinatsioon oli välja mängitud.
      Juve vastu mood moodi ei saand siis, kui vaid pendlad .
      Loomulikult jah Milani ja pooli pendlad pold õnn, vaid mõned härrad milanist lõid kohutavalt kehvasti neid.

Marko, Marduk õnnitlused teile mu pooli fännidest sõbrad. Kaabu kergitus ka härra Mcnamara suunas.

Kommentaar

Liiga hea
        kahju sellest et siis mäng igavaks mutus, hakkasid liigseid riske võtmata palli veeretama. Lisaaja lõpus oli Scheval võimalus, õnneks ei realiseeritud seda.
        Elagu LIVERPOOOOOL

Kommentaar

Gerrard ikka imeline mees, lõpus mängis äärekaitset? Dudek oli mängu ajal ikka paras puterdis
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

. uskumatu.3-0 kaotuseisust võita. ma olen nii happy. aga kurat owenist on kahju

Kommentaar

Sellise laengu andis, et hetkel tunne nagu saaks ise kah kõigega hakkama. Täna võiks isegi tööd pusida

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

Gerrard ikka imeline mees, lõpus mängis äärekaitset? Dudek oli mängu ajal ikka paras puterdis
                jep, väga hea äärekaitsja - rafa õige lüke nagu näha oli, sest just sealt äärest üritati läbi tungida. gerrard näitas aga ilusat paindumist ning korjas palle.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Mänugle pani pointi Hr DUDEK oma võidutantsuga mida ta alustas küll natuke vara kui tundub et milani poisid ehmusid ära Dudekd selgelt näitas kes on tema iidol naljakas oli vaadata sellisel pingelisel hetkel väravavahti tibu tantsu tantsimas ja liblikaid tegemas
                  sigpic

Kommentaar

Südamlikud õnnesoovid kõigile punastele, eriti Raunole ja Melwoodile! You never walk alone
                    Jalgpallihaigla liige
                    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

jeah!
                      kummalisim jalgpall mida ma olen kodus üle elanud!

kratulatsioonid!
                      14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Shallalaaaa, võimas värk!!! Minu õnnitlused!!!
                        Väga super finaal oli ikka!!

Algselt postitas eston maravilha

djimi traore - kõige andetum jalgpallur, kes kunagi euroopa karika võitnud
                        Minu jaoks on see müstiline mees Cisse. Arusaamatu, et mida temas nähakse. Rünnakul selline poolpeerune, ei võitle korralikult lõpuni ning eilagi pakkus paar päris huvitavat lahendit.

Algselt postitas oku

Väga tore, et Pool võitmas on. Kuidagi kummaline on see, et kohtunikud lasevad Dudekil enne lööki väravajoonelt välja liikuda - teise löögi tõrjus ta lausa mingi meeter väravast väljas olles. Kas see mitte reeglitega vastuolus pole. Ah ma olen juba unine ka .... :P
                        Just-just, hea tähelepanek. Enne lööki hüppas Dudek juba ca meetri jagu väravajoonelt välja. Oku, ära kahtle oma väites, see on reeglitega vastuolus!

Igaljuhul, võimas comeback sellisest seisust!! Retsept!

Õnnitlused veelkord Punastele!!
                        The other line moves faster.

Kommentaar

jah see tibutants vist pani milanipoiste jala värisema. ajas segadusse, aga seda ta teebki. Kohe oli näha, et Tomasson ei vaadanud Dudekile otsa, võib ola lõigi tänu sellel sisse.

jah Cisse on väga tavaline ründaja, võib olla nähakse tema soengut rohkem kui tema andeid:P

LIVERPOOLIS on pidu

Kommentaar

Mis te sest Cissest tahate sis? Mees pole pool aastat õieti mängidagi saanud ja nüüd ootate, et ta tuleks ja mängiks kogu Milani kaitseliini üksinda üle?? Ülejäänud 9 meest olid ju lauskaitses..

Kommentaar

Aitah, poisid...

Ma polnud ainus toetaja, kes poolajaks peaaegu loobunud. See, et mangijad ja muidugi manager uskusid, naitab kellega on tegemist. Suurte jalgpallurite ja suure sudamega inimestega.
                              Minu motted on tana eelkoige selle \"mahakantud\" Houllieri seltskonnaga, kes ei pidanud koigi arvates seda suurt voitu maitsma - ei selles ega yheski teises tiimis. Dudek, Traore, Hamann, Vladi Smicer. Carragherist ja Gerrardist - milline oli nende kahe kaitsepanus otsustavatel minutitel 90 loppedes ja lisaajal. Unustamatu.

Tanast paeva ei saa miski rikkuda. You\'ll never walk alone.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Õnnitlused, vapustav teine poolaeg. Mäng, missugune!

Kommentaar

Working...
                                X