Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

et nagu ManU ja Liverpool?
    parimad sõbrad läbi aegade v?
    see oleks Oweni poolt maailma rumalaim tegu.
    enne siiski arse või chelski kui scum
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Owen pole tegelt juba pea aasta pooli mängija ,kuigi paljude fännide südameis(kaasa arvatud mina ) on ta lõpuni pooli mees ,kuid temale kui mängijale on see siiski uus ja huvitav väljakutse ,eriti peale sellist nagu veidrat hooaega ,paraku ei oleks see terve kui ta hakkaks fännidele meelehead tehes klubi valima!see aga kõigest minu arvamus .
      mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Igaühele jäägu oma arvamus. Minu jaoks on üks uue hooaja tähtsamaid eesmärke - meistritiitel Londonist ära.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
          Minu jaoks on üks uue hooaja tähtsamaid eesmärke - meistritiitel Londonist ära.
          kas on mõni konkreetne meede ka, kuidas sa eesmärgi saavutad?

Kommentaar

Pellegrino on ametlikult lännu. Tema roll jäi meil pea olematuks (et mitte hullemini öelda, kui ühte koledat talvist laupäeva Hellas hundis meenutan) ja ilmselt ta Premieris selline kaitsetugi polnud, nagu Rafa soovis. \'pooli koduleht räägib samal päeval härra G. Milito soovist Punastega ühineda. Juhus? Võimalik.
            juba Pellegrino (eba6nnestunud) tulekuga yritas Benitez Hyypiat liigam2ngudeks pingilenaelutada, Milito tulek v6ib t2hendada, et hiljemalt aasta p2rast on soomlane \'Poolist l2inud, arvab soccernet.com

But time, as Liverpool, of all clubs, know, waits for no team. The current side still looks short of achieving Premiership success and seems unlikely to recreate the momentum of their run to Istanbul glory if they are readmitted to the competition they have just won.
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Minu jaoks on üks uue hooaja tähtsamaid eesmärke - meistritiitel Londonist ära.
              kas on mõni konkreetne meede ka, kuidas sa eesmärgi saavutad?
              ManU Glazeri rahadega ikka võimalikult tugevaks, kuidas siis muidu.

Kommentaar

Veidral kombel on isegi kõmu võimalike uute mängijate kohta vaibunud. Meeskond koguneb taas järgmisel esmaspäeval ja alustab tavapärast ettevalmistust. Kas on siis oodata uudiseid?

Nii 1. kui 2. ML valikringis oleme asetatud ja pääseme ehk nõnda pisut kergemalt. Liverpooli tulek Tallinna on kuni reedeni veel täiesti võimalik. Üks võimalus kaheteistkümnest tervelt.

Kommentaar

Nii 1. kui 2. ML valikringis oleme asetatud ja pääseme ehk nõnda pisut kergemalt. Liverpooli tulek Tallinna on kuni reedeni veel täiesti võimalik. Üks võimalus kaheteistkümnest tervelt.
                  Oi, ma suisa PEAN seda küsima. Kumma meeskonna poolt sa siis oleks? Kodumaise või võõrkoosseisu?
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                    Oi, ma suisa PEAN seda küsima. Kumma meeskonna poolt sa siis oleks? Kodumaise või võõrkoosseisu?
                    No mis sa arvad. Ma olen ju kloorihanter, eks ole. :P

Kommentaar

Mis algab Middlesbrough\'s, see lõpeb Portsmouthis. Ikka üles ja alla mööda Inglismaad 13. augustist kuni 7. maini. Meie tavapärased tusatunnid ja rõõmuminutid nagu ikka.
                      Meistritiitli kindlustamiseks oleks sobiv hetk seal kuskil 11. märtsi kandis.

Kommentaar

Meistritiitli kindlustamiseks oleks sobiv hetk seal kuskil 11. märtsi kandis.
                        Isegi surematu Raimo Aas oleks sellise nalja üle väga uhke olnud.

Kommentaar

Siis ei mingit Tallinnat. Kahju küll. Total Network Solutions Walesist ja teises ringis kas Fääri saarte meister või Leedu Kaunas. Peaks suveks talutav loos olema meil.
                          Walesi vastane on muidugi logistilises mõttes lausa ideaalne.

Kommentaar

Täna alustas Liverpool uue hooaja treeningutega. Klubist on praeguse seisuga lõplikult lahkunud juba päris pikk nimekiri mängijaid:
                            El-Hadji Diouf
                            Vladimir Smicer
                            Alou Diarra (ei mänginud punases särgis ühtegi ametlikku mängu)
                            Patrice Luzi
                            Richie Partridge
                            Paul Harrison
                            Ryan Smyth
                            Jon Otsemobor
                            Maurizio Pellegrino

Ostja ilmumisel ollakse ilmselt valmis loobuma veel õige mitme mehe teenetest. Cheyrou, Diao, võib-olla ka Le Tallec ja Mellor. Chris Kirklandi liitumine laenulepingu alusel West Bromiga on juba peaaegu kindel.

Kommentaar

Le Tallec\'i müümine oleks lollus.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz_Booob

Le Tallec\'i müümine oleks lollus.
                                hmm võibolla põhjendaksid
                                mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Working...
                                X