Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Meistrite Liiga karika koju viimne toob ka veidi rahalisi rõõmusõnumeid kaasa :

...ehk siis €30.6 miljonit Liverpoolile.

Kommentaar

Luis Figo ? Oh jeerum, loodetavasti on tegemist mingi meedia leiutatud jamaga ning reaalselt midagi nii tobedat ei kavatseta teha.
      Vana ja aeglane ning üks paras diver, kelle väidetavalt \"suurepärastesse mängijavõimetesse\" minul enam usku pole.

Ostkem mõni noor talent !

Kommentaar

Mina püüan lugeda \'pooli ametliku kodulehe uudiseid ja üritada sealt mingeid vihjeid leida. Ainus uus mängija, kellest seal seni pikemalt juttu tehtud, on paljuräägitud vv Reina.
        Kõik ootavad sõnades suuri muudatusi, kuid tegudeni pole veel nähtavasti jõutud. Figo kohta ütleks niipalju, et loodetavasti ta eelistab mängida Kataris. Mingi sealse meeskonna omanik olevat öelnud, et suudab Figo eest meist palju rohkem maksta. Loodame.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

te olete siin oma võidust innustununa täiesti \"ära tõusnud\"
          et maapeale tagasi tulla vaadake parem Pooli kohta selle aasta liigatabelis ja samas meenutage milline \"suurklubi\" eelmine aasta ML võitis.
          Figo käraks teile küll ja jutud tema aegluses ja vanusest võite sinna kohta pista. Divemisest rääkides siis Figo vastu tehakse meeskonna lõikes ka enim vigu tavaliselt ja aeglase mängija vastu ei ole ju ometi vaja viga teha? Hispaanlaste tuleku eel oli ka ju paanika et nad ei saa Inglise liigas hakkama jne aga tegelikult hoidsid teid ilusasti päris vee alla vajumast

Kommentaar

Algselt postitas ek

te olete siin oma võidust innustununa täiesti \"ära tõusnud\"
            et maapeale tagasi tulla vaadake parem Pooli kohta selle aasta liigatabelis ja samas meenutage milline \"suurklubi\" eelmine aasta ML võitis.
            Figo käraks teile küll ja jutud tema aegluses ja vanusest võite sinna kohta pista. Divemisest rääkides siis Figo vastu tehakse meeskonna lõikes ka enim vigu tavaliselt ja aeglase mängija vastu ei ole ju ometi vaja viga teha? Hispaanlaste tuleku eel oli ka ju paanika et nad ei saa Inglise liigas hakkama jne aga tegelikult hoidsid teid ilusasti päris vee alla vajumast
            bullshit, ek. figot ei soovitaks küll isegi......barcale

Kommentaar

figo, figo, figo...võib olla tehakse statistiliset tema vastu sellepärast nii palju vigu, et mees lootusetus olukorras ja muidu hobikorras kipub dramaatiliselt murule langema?
              figoga on see mure, et ta on staar, staar omas hinges ja mahlas - see aga eriti ei sobi pooli.
              samas aga tuleb tõdeda, et mul poleks midagi selle vastu kui ta pooli särgi selga tõmbab...seda tänu rafa olemasolule.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Imeilus hüvastijätt Vladi Smicerile \'pooli kodulehel... Tõepoolest üks sümpaatsemaid mängijaid, keda olen kunagi kohanud. Tema suurepärane mäng ML finaalis ja võtmeroll olid üks detaile, mis mulle südamest rõõmu tegi.
                Kõike head Bordeaux\'s. Loodetavasti näeme Vladit veel järgmisel suvel MM-il mehetegusid tegemas.

El-Hadji Diouf on Boltonile lõplikult üle antud. Mingi tundmatu summa eest, mis ilmselt võrreldamatu sellega, mida \'pool tema eest maksis. Dioufy ebaõnnestumine \'poolis jääb mulle vist alatiseks müsteeriumiks. Tõesti kahju.

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-

Meistrite Liiga karika koju viimne toob ka veidi rahalisi rõõmusõnumeid kaasa :

...ehk siis €30.6 miljonit Liverpoolile.
                  Arsenali teema all sai küll pisut seda asja juba arutatud, kuid ikkagi veel, nüüd siis vähe teise kandi pealt. Põhimõtteliselt nagu aru saada võib, ei ole selle summa näol tegemist üksnes auhinnarahaga (Arsenali näite varal siis peamiselt), vaid tuleb eeldada, et see sisaldab ka igasugu teleülekannetest tulenevaid summasid (või on kellelgi välja pakkuda mingit linki, mis näitaks kui suured ja kust mingid summad tulevad?). Siit aga tekib minu jaoks järjekordne müsteerium või no kas nüüd just müsteerium, aga midagi sinnapoole... 30,6 miljonit eurot ei ole ju just kuigi suur summa, eriti kui võrrelda, et nt Inglismaal divarist Premierisse tõusmisega kaasneb meeskonnale hinnanguliselt 25-30 (mõne arvamuse kohaselt koguni 35) miljonit naela. Jajaah, Premieris on küll 38 mängu ja Meistrite Liigas ilma eelringe arvestamata maksimaalselt 13 mängu, kuid ikkagi. Huvitav onju?

Kommentaar

Algselt postitas skint
                    30,6 miljonit eurot ei ole ju just kuigi suur summa, eriti kui võrrelda, et nt Inglismaal divarist Premierisse tõusmisega kaasneb meeskonnale hinnanguliselt 25-30 (mõne arvamuse kohaselt koguni 35) miljonit naela. Jajaah, Premieris on küll 38 mängu ja Meistrite Liigas ilma eelringe arvestamata maksimaalselt 13 mängu, kuid ikkagi. Huvitav onju?
                    see divarist premieri tõusmise boonus ei ole mingil juhul 35M. tõenäoliselt on siin tegemist tüüpilise statistika vägistamisega (mida eestimaa pinnal võib teile õpetada SW, kes selle pealt ka oma autoliisingu ja eluasemelaenu maksab). ilmselt vaadeldakse premieri ja divari klubide sissetulekute vahesid jättes arvestamata, et praiton ei teeniks premieris teps mite nii palju, kui seda preagu keskmine premieri klubi teeb. pigem pakuks, et see summa jääb kuhugi 15-20 vahele.
                    ilmselt erineb see ka erinevate klubide puhul suht palju. meie hea näide praiton ei suurendaks ilmselt oma piletitulu kuigi palju. samas hakkab ilmselt sunderlandi mänge vaatama keskmiselt 10000 inimest rohkem, kuna nende staadion seda lihtsalt võimaldab.
                    ja meistrite liiga teenistuse summa seletub suht kenasti lahti CM\'i mängides. 30 on igati loogiline. samas võib jällegi suht veendunud olla, et mullune võitja teenis oluliselt vähem.
                    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

cl-i papp on justkui (õlle)taara raha, seega ma ütleks, et päris hea tehing

ja premm on siis meil võrdeline õllega
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Pellegrino on ametlikult lännu. Tema roll jäi meil pea olematuks (et mitte hullemini öelda, kui ühte koledat talvist laupäeva Hellas hundis meenutan) ja ilmselt ta Premieris selline kaitsetugi polnud, nagu Rafa soovis. \'pooli koduleht räägib samal päeval härra G. Milito soovist Punastega ühineda. Juhus? Võimalik.

Kommentaar

Nädalavahetusel tuli väga kurb uudis - meie kauaaegne kapten ja lihtsalt võrratu keskväljavõlur Jamie Redknapp on sunnitud õige noorelt oma karjääri lõpetama. Jamie oli rasketel aastatel üks neid mängijaid (McManamani, Fowleri kõrval), kelle olemasolu andis usku, et Punastel siiski on tulevikku. Tuline kahju, et meie suurel karika-aastal 2001 Jamie enamiku ajast vigastustega audis oli. Ta oleks rohkem ära teeninud, kui Hyypiä (või oli Robbie tolle mängu kapten - peab videost üle vaatama) kõrval triiksärgis FA karikat pea kohale tõsta.

Mis aga puutub esmapilgul õudsesse kõmusse - Owen ManU-sse, siis: selline on elu. Kella tagasi ei keera ja Ian Rushi teed tänapäeval enam ei käida. Pigem siis juba ManU kui Chelsea või Arsenal, ütlen mina.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
                            ütlen mina.
                            ja mina ütlen vastupidi.
                            Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

ütlen mina.
                              ja mina ütlen vastupidi.
                              liitun sinuga
                              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

Algselt postitas 10 Lopez Saldana

ütlen mina.
                                ja mina ütlen vastupidi.
                                liitun sinuga
                                ei saagi nüü täpselt aru kellga sa liitud aga Owen MANU s oleks huvitavaim varjant kindlasti !
                                mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Working...
                                X