Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Meeskonna tugevdamine peaks aga olema juuniga lõpetatud. Kiireks läheb.
No mina eeldan küll, et Liverpool pääseb esimestest kvalifikatsiooniringidest ka praeguse satsiga suht hõlpsalt läbi. Alagrupimängudele peaks suve lõpuni võimalik olema mehi registreerida
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Algselt postitas jyriöö
No mina eeldan küll, et Liverpool pääseb esimestest kvalifikatsiooniringidest ka praeguse satsiga suht hõlpsalt läbi. Alagrupimängudele peaks suve lõpuni võimalik olema mehi registreerida
Kes teab. Esimese valikringi vastased pole veel tõesti hirmuäratavad, aga juba teises võib küllaltki arvestatavaid satse vastu juhtuda, rääkimata kolmandast.
Meenutan siinkohal pisut värisedes meie khm mitte just suurepäraseid mänge mineval suvel Austria GAK-i vastu.
Pealegi oleks vist kõigiti parem, kui 27. juuniks (meeskond koguneb taas) oleks uue hooaja tiim vähemalt põhiosas paigas.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
nu aga väravasuu on veel ainukene koht, kus spaniaardi pole, kõmm-kõmm :P
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Algselt postitas vaikiv mees
eks sisuliselt ole ta juba praegu koondisest v2lja langenud
ja sellise keeperite hulga juures on vist tema esimene, kes ka klubist lahkub
Sisuliselt pole ta koondises mänginudki.
Lahkumist lõplikult tõenäoliseks pidada ei saa - juba sellepärast, et pidevalt vigase mehe eest keegi suurt midagi maksta ei taha. Eks ta lastakse prooviks laenule - ja kui ennast tõestab, võib juba mõningase summa ta eest küsida kah. Uus võimalus \'poolis tundub praegu raskesti usutav, aga uskumatumaidki asju on juhtunud.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar