Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

oled sa teda mängimas näinud? kuidas ta söödab, valdab palli, võitleb, mängu tunnetab?
    ma ei imesta, et temast rääkides räägitakse ka cantonast ja zizust, sest ta meenutab mõlemat - päris hea tehing
    aga kahjuks ei tea, mis mehel peas toimub

praegu noolib anderlecht teda laenule ja mulle tundub, et sedakorda oleks see käik väärt tehing tema kvaliteeti tõstmisele.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Bruno Cheyrou läheb Vladi Smicerile seltsiks Bordeaux\'sse - laenuks endiselt. Aga too viimane kadunud prantslane Carl Medjani võib isegi \'pooli jääda. Igatahes olla ta Melwoodis treenimas.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kui aus olla tuleb sinuga boob nõustuda kuid laenule minek annaks talle suurpärase võimaluse ennast siis lõplikult tõestada ,sest jah pooli eest eriti teda mängimas pole näinud ,kuigi oleks huvitav näha !
        mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

2 uut zidane\'i teil.. kõva sõna

Kommentaar

Näiteks Sinama \'lightning strike\' Pongolle on Le Tallec\'ist tublisti lootustandvam mängumees. Huvitav, kas ta siiani vigastuse küüsis ?
            Ilma teiste meeste vigastusteta, vaevalt et Le Tallec kordki põhisse mahub. Müüa siiski veel ei tasuks, kuid mingist uuest zizoust ei tasu küll tema puhul rääkida.

Kommentaar

Räägitakse, et Zenden Liverpooli.
              Mida see vend küll juurde annaks?
              Päris vana juba ja minu meelest üldse keskpärane.
              Loodetavasti on see kõigest rumour.
              male

Kommentaar

Kui Jose Reina nüüd tõepoolest \'pooliga liitub, ootaks sellekohast infot homme, 1. juulil. Samuti võib alates homsest oodata uudiseid Zendeni kohta, sest tema leping Boroga peaks tänasega lõppema.

Kommentaar

Keegi palju kõmu tekitanud 16-aastane Jack Hobbs on nädal aega Melwoodis testimisel. Lincoln City\'st pärit noormees on mitmes klubis huvi tekitanud.
                  Teine uudis räägib, et \'pool peab läbirääkimisi 20-aastase Tshiili ääre Mark Gonzaleze laenamiseks Albacetelt.

Edit: Guugeldasin.
                  See Hobbs on siis pikemat kasvu keskkaitsja, augustis 17.

Kommentaar

Algselt postitas NeverWalkAlone

Räägitakse, et Zenden Liverpooli.
                    Mida see vend küll juurde annaks?
                    Päris vana juba ja minu meelest üldse keskpärane.
                    Loodetavasti on see kõigest rumour.
                    Tehing tehtud ,esmaspäeval kirjutavad alla.
                    Võib olla Riisele nö backup\'ks ?

Kommentaar

meibi riise kaitsesse ja zenden poolikusse?
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

olin juba unustanud et Smicer läinud ,pigem siis tema asemele.

Kommentaar

Misasja te siin sogate, Zenden mängib ju paremal äärel või kas tõesti ma enam õieti ei mäleta. Kui paremal, siis Riisele ta kohe kuidagi ette ei jää.
                          Minuarust oli juba ammu aeg paremale äärele keegi leida. Vast parimad päevad on sel mehel juba möödas, kuid sellegipoolest võib mõningaid sähvatusi mehelt oodata.

Kommentaar

zenden on left (eesti keeli siis vasak)
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

zenden vasak jah ,kuigi viimasel ajal Boros mängist vist ka keskel.

Kommentaar

Steven Gerrard has broken off all contract talks at Liverpool after a row with manager Rafael Benitez. (The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, The Times, The Daily Telegraph)
                                Eelmainitud infoallikatele võib lisada veel Guardiani ja BBC Sporti.

Tegelikku olukorda ei saa me tõenäoliselt selgeks enne järgmist nädalat, kui \'pool ML eelringis esimese mängu peab. Kui Stevie väljakule ei ilmu, on tema uue hooaja saatus teada. Kui kaasa mängib, siis samuti.
                                Täna paljastatakse väidetavalt härra Zendeni tegelik olemus.

Kommentaar

Working...
                                X