Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Kas Smicer mitte ikka jalaga ja kaugelt ei löönud 2-3, mitte peaga nagu artiklis?

Kommentaar

Algselt postitas gamer

Kas mSmicer mitte ikka jalaga ja kaugelt ei löönud 2-3, mitte peaga nagu artiklis?
      Lõi jah. Ehtbriti stiilis.
      Kõik algas aga nii...brilliant

Kommentaar

ma arvan, et sm andrus allika isegi ei näinud mängu..

Kommentaar

Algselt postitas -Marko-

Oeh, oeh...Maldini värav polnud ju üldse õnnega pooleks eks.
          sellest rääkis isegi Pasi mängu vaheajal,
          viimase aja loll komme \'Poolil, kastis mängitakse ka mingit tsoonikaitset, keegi ei võta meest personaalselt ja nii ta täiesti vabaksjäetuna ära koksabki, (kordusest oli halvasti näha, kes seal peast haaras pärast)
          oleks kalliks maksma läinud peaaegu
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Devil

devil irwitab

irvita veel

Kommentaar

Päris tore oli nüüd tagantjärgi siinset live kommentaari lugeda. Midagi pole öelda, Gerrardi juhitud Liverpooli ei saa enne lõpuvilet maha kanda. Just see, kuidas mängu tagasi tuldi, väärib suurimat austust. Super! Lisaaja lõpus, kui kumm juba tühi kõigil, oli ka õnne vaja, kuid see käib selliste asjade võitmisega kaasa. Nagu ka lõpuminutite pomm Olympiakose väravasse mõnda aega varem.

Beniteze ees müts maha, poolajal tehtud vangerdused tõid klubi mängu tagasi. Kolme kaitsjaga jätkamine oli suur risk, kuid andis vähemalt keskväljal suuremad võimalused rünnakud käima saada. Kuna Hamann ja Alonso jäid tahapoole, oli ka Gerrardil võimalik rünnakuid toetada - koll ja väljateenitud penalt selle tõestuseks. Rafa reageeris ka kiirelt Serginho sissetoomisele, lükates kapteni lausa paremkaitsesse auke lappima.

Õnnitlused, Rauno, Undi, Melwood jt!
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Milline õhtu. Pärast esimest poolaega, oli kindlasti vähe neid kes uskusid, et Pool\' tagasi mängu tuleb. Teise poolaja esimesed 15 minutid olid kindlasti need minutid mis mulle eluks ajaks meelde jäävad. Siin kohal tahaks tänada Benitezi, kes tegi väga õige taktika muutuse. Esimesed kaks väravat Smicerilt ja Gerrardilt olid imeilusad, Õnneks suutis ka Alonso teha ,mida tegema pidi. Hyypia ja Carrager olin tõlised kuningad teisel poolajal. Eriti tahaksin välja tuua Carrageri , kes võitlsed kaitses nagu õige pallur. Mees jõudis igale poole ja kindlasti oli tema 1 võtmemängija. Gerrard mängis kah nagu oodata oli, eriti meeldis mulle tema kaitses olek. Hamann tõi kah päris palju tervaust juurde. Luis Garciast on natuke kahju, kõik oli hea, peale viimase puute. Alati läks nässu just realiseemised ja löögid. Penaltites olid meie mehed ikka kõvasti kindlamad. Dudek - See mees näitas enda elu mängu. Mees oskab lööjaid närvi ajada.

Ja nüüd on tore tagant järgi vaadata Devili irvitamis.

Huh, siiani veel süda taob räämust

Carrager, Gerrard <-

Kunagi pidi ka Meie aeg tulema

ELAGU PUNASED
                LiverpoolFC

Kommentaar

paremat finaali oleks patt olnud soovida

dudek = müstika alguses oli hull mannanäpp.. aga pärast kasutas kobra tehnikat ja siis sai teistelt patsu kah.

miks Gerrardil on alati siuke nägu peas, nagu teda koguaeg kiusataks?

Kommentaar

Palju õnne ma minu poolt. Selles osas on Gerrard ikka päris kõva, lüüa kogu CL hooaja jooksul 2 väravat, kuid valida selleks ütleme nii, sobiva hetke...

Tahtmata urineerida teie paraadle, kas oli see õllede viga et mulle tundus, et penaldi puhul võttis Gerrard snorkli ja lestad välja ja tegi oma töö hästi ära. Ja esimese värava puhul otsustas kohtunik ignoreerida abikohtuniku suluseisu vehkimist ja lasi rünnakul edasi minna.

Loodetavasti teenisin antud postituse piisava koguse vihavaenlasi elu lõpuni...
                    "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Minu jaoks oli täielik müstika Liverpooli kaitse. Esimesel poolajal nagu kamp eesti viienda liiga luusereid, teisel poolajal näitasid aga tõelist klassi!
                      Õnnesoovid!

Kommentaar

Algselt postitas zidane_5
                        Esimesel poolajal nagu kamp eesti viienda liiga luusereid, teisel poolajal näitasid aga tõelist klassi!
                        Sa pole viiendat liigat näinud seega ära seleta ega laima,eks?!

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Algselt postitas zidane_5
                          Esimesel poolajal nagu kamp eesti viienda liiga luusereid, teisel poolajal näitasid aga tõelist klassi!
                          Sa pole viiendat liigat näinud seega ära seleta ega laima,eks?!
                          Olen ikka küll ja arvan, et viienda liiga omad mängiksid seal samamoodi

Kommentaar

Jeee!!!
                            Juventus Serie A meister, Barcelona Hispaania meister ja Liverpool Meistrite Liiga meister- võib öelda, et minu jaoks äärmiselt kordaläinud hooaeg

Kommentaar

Algselt postitas vello99

Palju õnne ma minu poolt. Selles osas on Gerrard ikka päris kõva, lüüa kogu CL hooaja jooksul 2 väravat, kuid valida selleks ütleme nii, sobiva hetke...

Tahtmata urineerida teie paraadle, kas oli see õllede viga et mulle tundus, et penaldi puhul võttis Gerrard snorkli ja lestad välja ja tegi oma töö hästi ära. Ja esimese värava puhul otsustas kohtunik ignoreerida abikohtuniku suluseisu vehkimist ja lasi rünnakul edasi minna.

Loodetavasti teenisin antud postituse piisava koguse vihavaenlasi elu lõpuni...

seda on varemgi juhtunud et väljakukohtuni jätab märkamata äärekohtuniku vibutused lipuga,kui näeb et pole mõtet mängu peatada.pole see esimene kord ega ka viimane.a lehvitas äärekohtunik lippu küll nii et oli tunda kellegi soovi pildile saada

Ja Gerrardi suhtes on seda ennemgi tehtud...loll oleks kui poleks cattuso puudetest(käsi õlal jne) kukkunud...iga normaalne pallur oleks seda teinud....

Siiani tuleb kananahk ihule ja pisar silma kui eilset meenutada(taustaks viasati kordus eilsest mängust....et \'POOL\'i väravad vist 4x üle vaadata
                              sigpic

Kommentaar

Õige rauno! Terve päev on mingid vandid tühikaranud oma juttudega, et ei olnud nii ja et ei olnud naa. Kuidas nende koerte ja karavaniga on?

Sest peale kuuma ööd Stevie G kaisus on karikas juba koju jõudnud ning tuuritab Liverpooli peal.

Respect meeskonnale, fännidele, kes pidu mingi jamaga ära ei rikkunud, kõigile õnnitlejatele ja nendele nunnudele, kellega koos sai Hellas Hundis võitu nauditud.

Poisid, me ei saanud nulliga!!!
                                BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Working...
                                X