Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'
Selle sisselastud väravate suhtes on sul õigus. Neid oli ikka viis, mitte neli. Portaalis parandasid ära:
...aga ma ju rääkisingi kaitse- mitte ründeprobleemidest. Probleemid kaitse- mitte ründemänguga...
Originally posted by efafan
Middlesbrough`lt 3 + City`lt 2 = 5
Muidugi ma ei tea, kas saab rääkida probleemidest rünnakul, kui viimases neljas mängus on meeskond löönud 13 (viies 16) väravat... samas on ikka hea vaadata, et neile on taotud viimases neljas kohtumises 10 kolli...
Middlesbrough`lt 3 + City`lt 2 = 5
Muidugi ma ei tea, kas saab rääkida probleemidest rünnakul, kui viimases neljas mängus on meeskond löönud 13 (viies 16) väravat... samas on ikka hea vaadata, et neile on taotud viimases neljas kohtumises 10 kolli...
Üle mitme kuu on väljakule oodata ka Ole Gunnar Solskjaeri, kes on paranenud põlveoperatsioonist. Viimasel ajal on ManU-l probleeme olnud rohkem kaitse- kui ründemänguga. Viimased kaks kohtumist (liigamäng \'Boroga ja karikamäng ManCityga) on osutunud valusateks kogemusteks. Kokku on nimetatud mängudes oma väravasse lastud viis palli, mistõttu jääb suure tõenäosusega sel korral pingile keskkaitsja Wes Brown.
Huvi on olemas..on olemas...on olemas...kajab vist....vist...

Kommentaar