320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

    [glow tcolor=red, fcolor=white, size=5, strength=2]5. vooru EELVAADE[/glow]

    Sel nädalalavahetusel peetakse Inglismaal selle hooaja 5. mängudevoor, endiselt kaotuseta püsinud Arsenal võtab mõõtu Portsmouthiga, Londonis kohtuvad sealne Chelsea ja Tottenham.

    Laupäev, 13. september 2003

    Arsenal vs. Portsmouth

    Lausa imelise stardi teinud Portsmouthil seisab nädalavahetusel ees hirmraske katsumus. Kuigi uustulnukad on suutnud tänu äsja kuu parimaks mängijaks valitud Teddy Sheringhami suurele toetusele püsida kaotuseta, on Londoni suurklubi siiani kaotuseta ja soovib seda niimoodi ka jätkata. Kaks meeskonda pole omavahel kohutunud koguni 15 aastat ning fakt, et Portsmouth pole Highbury\'il suutnud võita koguni viimased 48 aastat, annab Arsene Wegneri hoolealustele veelgi enesekindlust juurde. Arsenal on võitnud viimased kuus kohtumist ning paistab olevat heas hoos, aga kindlasti loodab Harry Redknapp londonlastele üllatuse valmistada ja nagu esimeste mängude põhjal oleme tõdenud, on tema meeskond selleks ka võimeline.

    Blackburn Rovers vs. Liverpool

    Liverpool suutis eelmisel nädalal tõestada, et vaatamata kuivale algusele suudavad nad endiselt oma ründejõu maksma panna. Kolm väravat Goodison Parkil tõstsid Liverpooli madalseisust välja. Blackburn on aga liigas enim väravaid löönud meeskond ja seda tuleb Gerard Houllieril karta. Eelmisel nädalal suutis Rovers muljet avaldada 2-2 viigiga Chelsea vastu. Meeldetuletuseks, kohtumises lõi kaks väravat Andy Cole. Endise Liverpooli ja praeguse Blackburni peatreeneri Graeme Sounessi jaoks on see juba viies kohtumine endise kodumeeskonna vastu ja nüüd loodab Souness lõpuks ka kolm punkti koju jätta, sest selline plaan on tal viimasel neljal korral luhtunud. Kaotus tähendaks Gerard Houllierile 50. allajäämist Liverpooli peatreenerina ja märgiks samuti Liverpooli kõigi aegade halvimat Premiershipi algust.

    Charlton Athletic vs. Manchester United

    Kuigi Charlton võitis Manchester Unitedit viimati 1989. aastal, on kahel viimasel omavahelisel kohtumisel nimeka vastasega välja mängitud viik. Selle kordumine tähendaks Charltonile nende liigaajaloo 800. viiki. Manchester Unitedil on eelmisest voorust kirjas valus 1-0 kaotus Southamptonile, kui viimastel mänguminutitel sahistas Punaste Kuradite väravavõrku inglane James Beattie. Viimases neljas kodus peetud kohtumises pole Charlton veel võidumaitset tunda saanud, samuti räägib kodumeeskonna kahjuks see, et kõigest kahest löödud väravast on mõlemad tulnud penaltist. Samas oli Unitedile eelmisel nädalal saadud 1-0 kaotus esimeseks kohtumiseks peale 22-mängulist rida, milles nad väravat ei suutnud lüüa. Seda viga proovitakse The Valley\'il aga parandada.

    Chelsea vs. Tottenham Hotspur

    Tottenhami viimane liigavõit nimeka vastase üle pärineb aastast 1990, kui David Howellsi ja Gary Linekeri väravatest suudeti sinisärklased üle mängida. Peale seda on paremini läinud aga Chelseal ja praeguseid meeskondi arvestades peaks see nii ka jätkuma. Chelsea suvistest suurostudest peaks sel nädalavahetusel viimasena debüüdi tegema Claude Makelele, kes siirdus Londoni klubi ridadesse Real Madridist. Vigastusega on kimpus kapten Marcel Desailly, kes tõenäoliselt kohtumist kaasa ei tee. Spursi poole pealt on endiselt vigastuste tõttu eemal Robbie Keane ja Christian Ziege, küll on aga valmis debüüdi Londoni klubi eest tegema Stephane Dalmat ja Paul Konchesky, kes vahepeal meeskonnaga liitunud.

    Everton vs. Newcastle United

    Newcastle Unitedi jaoks on liiga algus olnud lihtsalt õudusunenägu, esimesest kolmest kohtumisest on kirjas vaid üks punkt ja samamoodi jätkamine tähendaks seda, et Newcastle kordaks oma rekordit: ka 1999/2000 hooajal suudeti esimesest neljast kohtumisest kirja saada vaid üks punkt. Ülesanne ei ole kerge ja kuigi platsile naaseb vigastusega eemal olnud Craig Bellamy, tasub Liverpooli klubi karta. Noore inglase Wayne Rooney suurepärane esitus kolmapäevasel valikmängul Liechtensteini vastu näitas, milleks 17-aastane ründaja võimeline on. \"Ta on alles 17-aastane ja tema õlule on seatud liiga suured ootused, mida olla ei tohiks,\" rahustab Evertoni peatreener David Moyes aga meediat.

    Teises kahes laupäevases kohtumises võtavad mõõtu Southampton ja Wolverhampton Wanderers, Reebok Stadiumil kohtuvad Bolton Wanderers ja Middlesbrough.

    Pühapäev, 14. september 2003

    Manchester City vs. Aston Villa

    Inglane Steve McManaman on valmis tegema debüüti Kevin Keegani käe all uue koduklubi eest, sest vigastatud on tavapärane äärepoolkaitsja Trevor Sinclair. Võimalik on ka endise Mart Poomi klubikaaslase Claudio Reyna kasutamine. City jaoks on see hea võimalus võita oma esimene kohtumine uuel kodustaadionil - City of Manchester Stadium - ning kuna tegemist on Kevin Keegani 100. kohtumisega Manchesteri klubi peatreenerina, on toetajate lootused kõrgel. Villa ei ole aga kerge pähkel puremiseks ja Juan Pablo Angeli eestvedamisel saadud 3-1 võit Leicesteri üle eelmises voorus andis märku meeskonna tugevusest. Samas pole külalised viimasel üheksal korral suutnud võõrsil mängides võidukad olla, eelmisel aastal kaotati vastavas kohtumises City\'ile 3-1.

    Pühapäeval kohtuvad St. Andrew\'s Staadionil sealne Birmingham City ning Fulham.

    Esmaspäev, 15. august

    Ainus kohtumine järgmise nädala alguses on Leicester City\'i ja Leeds Unitedi lahing Walkers Stadiumil.

    Kommentaar


      #62
      Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

      Originally posted by Magpie


      Newcastle Unitedi jaoks on liiga algus olnud lihtsalt õudusunenägu, esimesest kolmest kohtumisest on kirjas vaid üks punkt ja samamoodi jätkamine tähendaks seda, et Newcastle kordaks oma rekordit: ka 1999/2000 hooajal suudeti esimesest neljast kohtumisest kirja saada vaid üks punkt.
      Hooajal 99-00 oli Newcastle\'l ka peale seitset mängu vaid üks punkt tabelis, enne kui Sheffield Wednesday\'d 8-0 võideti.

      Kommentaar


        #63
        Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

        nonii.. minu kriitikanooled jälle


        \"Inglane Steve McManaman on valmis tegema debüüti Kevin Keegani käe all uue koduklubi eest, sest vigastatud on tavapärane äärepoolkaitsja Trevor Sinclair\" - nagu trevor oleks juba pikemat aega mänginud City\'s ja seal oma koha kindlustanud :P


        \"Villa ei ole aga kerge pähkel puremiseks ja Juan Pablo Angeli eestvedamisel saadud 3-1 võit Leicesteri üle eelmises voorus andis märku meeskonna tugevusest\" - tore küll et Villat tugevaks pead, minagi tahaks pidada , aga 3-1 võit Leicesteri üle ei näita veel midgai. Peame jätkama võitmist, siis saab rääkida kas oleme tugevad või mitte. Sellist asja saab hinnata nii 10 mängu järel
        Pärtel Tomberg

        isePankur.ee - Inimeselt inimesele
        http://www.isepankur.ee
        info@isepankur.ee

        Kommentaar


          #64
          Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

          Eile seadsin jälle sammud Premier\'i mängu vaatama - seekord tahtsin näha, milline on Steve McManaman\'i debüüt Man City meeskonnas. Ja peab ütlema, et vaimustav debüüt. Hispaanias on Macca jõudnud hoopis teisele tasemele, tema liikumistest platsil, igast söödust õhkus klassi. Seda isegi siis, kui kaaslased asjale mõnikord pihta ei saanud. Ütleks, et Macca domineeris ManCity keskväljal täielikult ja minus süvenes arvamus, et sinine pool Manchesterist saab tänu temale veel ohtrasti rõõmu tunda.
          Muidugi aitas City võidukäigule kaasa ka Villa täielik kollaps teisel poolajal.

          Aga Macca on liiga hea mängija, et taas kord ei kerkiks üleskutse: koondisse! Usun siiski, et see on ülimalt ebatõenäoline praeguses olukorras. Oma mänguklassilt kuuluks ta sinna seltskonda küll.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

          Kommentaar


            #65
            Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

            Originally posted by mcnamara
            Aga Macca on liiga hea mängija, et taas kord ei kerkiks üleskutse: koondisse! Usun siiski, et see on ülimalt ebatõenäoline praeguses olukorras. Oma mänguklassilt kuuluks ta sinna seltskonda küll.
            Arvestades seda, et Macca ei osalenud täiel määral Real Madridi preseason turniiril Aasias ning tema ettevalmistus hooajale oli pehmelt öeldes jama ning arvestades ka seda, et ta alles debüteeris Citys, siis ma arvan, et ta mitte lihtsalt ei kuulu Inglismaa koondise seltskonda. Vaid on suuremast osast seltskonnast pika puuga ees. Kui ta ennast vormi mängib, siis oleks narr Maccat mitte koondisse kutsuda. Tema ongi lahendus Inglismaad vaevale vasakääre positsioonile. Seda muidugi juhul, kui ta näitab oma taset stabiilselt City eest.

            Kommentaar


              #66
              Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

              Mitte, et teda ei oleks seal proovitud. Kunagi isegi 6nnestus.
              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
              The Special One

              Kommentaar


                #67
                Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                Originally posted by Jaan
                Mitte, et teda ei oleks seal proovitud. Kunagi isegi 6nnestus.
                Miks ei peaks enam õnnestuma? Hargreavsist või Colest või ükskõik millisest muust töllakast, keda SG vasakul äärel proovinud on, ei ole tõsiseltvõetavad vastased Maccale. Kahju muidugi, et tal neid aastakesi juba palju turjal on. EURO2004 on tema jaoks viimane võimalus.

                Kommentaar


                  #68
                  Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                  Jah, aga siis v2ga pikka aega j2rjest ei 6nnestunud enam...
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

                  Kommentaar


                    #69
                    Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                    Robinho.. palju sa Macca\'t vasakul äärel viimaste aastate jooksul mängimas näinud oled, et siin kiikad, et vastast talle pole ? Samuti pole ju ka kindel, kas ta on vormis või mitte Muidugi mul pole tema vastu midagi, aga su väited on totakad.. raimoaas\'like even
                    Pärtel Tomberg

                    isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                    http://www.isepankur.ee
                    info@isepankur.ee

                    Kommentaar


                      #70
                      Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                      Originally posted by Robinho
                      Miks ei peaks enam õnnestuma? Hargreavsist või Colest või ükskõik millisest muust töllakast, keda SG vasakul äärel proovinud on, ei ole tõsiseltvõetavad vastased Maccale. Kahju muidugi, et tal neid aastakesi juba palju turjal on. EURO2004 on tema jaoks viimane võimalus.
                      Ütleks selle kohta veel niipalju, et Macca mängis Villa vastu enamasti keskel, mängudirigendi suhteliselt vabas rollis. Sinna vasakule ta eriti ei kippunud ja seal mängides pole tast ka koondises erilist abi. Minu jutt on pigem hüpoteetiline, SGE praegused arvestused Steve\'le kindlasti kohta ette ei näe.
                      Aga oma oskustelt oli ta mängukaaslastest üle küll pühapäeval. Mida see Premier\'i tasemest räägib, see jäägu igaühe enda välja mõelda.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                      Kommentaar


                        #71
                        Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                        Originally posted by Pätu
                        Robinho.. palju sa Macca\'t vasakul äärel viimaste aastate jooksul mängimas näinud oled, et siin kiikad, et vastast talle pole ? Samuti pole ju ka kindel, kas ta on vormis või mitte Muidugi mul pole tema vastu midagi, aga su väited on totakad.. raimoaas\'like even
                        Loomulikult pole ta vormis ja ma pole teda ka vasakul mängimas näinud, sest nii harva, kui ta ka Realis platsile sai mängis ta kas keskel või paremal äärel. AGA, kui ta ennast vormi mängib, SIIS võiks talle tekkida koht Inglismaa koondises vasakul äärel, mis on murelapseks Inglismaale. Kuigi Macca pole vasakujalgne, saaks ta ikka seal hakkama. Aastad Hispaanias voolisid temast kõrge klassiga mehe ning vähemalt praegu pole Cole jt. Maccale mänguklassilt vastaseks. Aga päeva lõpus võtab ikka Erikson otsused vastu nii, et ma olen parem vait ja hoian pöidlad pihus, et Maccale võimalus antaks.

                        Kommentaar


                          #72
                          Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                          sinna vasakule äärele on pandud igausgu sellele öeldes, et kuna nad nii head siis küll saavad seal ka hakkama.. no kuni teda seal ikka ei mängitata eriti sisi pole mingit koondist(no kes teba tglt ) samas kas see kindel, et ta praguses\"alavormis\" nagu sa ütlesid mägnib paremini kui ta peaks olema \"vormis\" ?
                          Pärtel Tomberg

                          isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                          http://www.isepankur.ee
                          info@isepankur.ee

                          Kommentaar


                            #73
                            Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                            [glow tcolor=red, fcolor=grey, size=5, strength=1]5. vooru ülevaade- Liidrina jätkab Arsenal[/glow]

                            Laupäev, 13. september 2003

                            Arsenal 1 - 1 Portsmouth

                            Väravad: Henry (pen) 41\' - Sheringham 27\'
                            Hoiatused: Campbell, Toure - De Zeeuw, Stefanovic, Schemmel
                            Pealtvaatajaid: 38052
                            Kohtunik: A. Wiley

                            Arsenali võiduseeria katkestas muljetavaldav Portsmouth. Lausa imelises vormis olev Teddy Sheringham viis külalised 27. minutil juhtima, kuid Robert Piresi teenitud vaieldavast penaltist viigistas prantslane Thierry Henry. \"Ma nägin seda olukorda peale mängu televiisorist ja pean tunnistama, et ei ole kindel, kas ta palli ka puutus,\" kommenteeris Arsenali peatreener Arsene Wegner Dejan Stevanovici viga Piresile. \"See oli olukord, kus oleks võinud anda penalti, kuid samas selle ka andmata jätta.\" Portsmouth püüdis Arsenali logisevast kaitsest võtta, mis võtta annab, kuid enamat viigist nad Highbury\'ilt kirja ei saanud. Londoni suurklubi peatreenerile suutsid külalised aga muljet avaldada: \"Minu arvates on nad (Portsmouth - toim.) piisavalt tugevad, et kõrgliigas jätkata.\"

                            Arsenal: Lehmann, Lauren, Campbell, Toure, Cole, Pires, Vieira, Parlour, Edu (Ljungberg 70\', Henry, Bergkamp (Wiltord 74\'

                            Portsmouth: Hislop, Schemmel, De Zeeuw, Stefanovic, Zivkovic, Stone, Faye, Quashie, Berger (Smertin 34\', Sheringham (Sherwood 90\', Ayegbini (Roberts 72\'

                            Blackburn Rovers 1 - 3 Liverpool

                            Väravad: Jansen 8\' - Owen 11\' 68\', Kewell 90\'
                            Hoiatused: Amoruso, Baggio - Finnan, Smicer
                            Eemaldamised: Neill
                            Pealtvaatajaid: 30074
                            Kohtunik: N. Barry

                            Liverpool tõestas laupäeval, et on oma mängu leidmas, ent ometigi lahkuti Ewood Parkilt õnnetult. Vaatamata Michael Oweni heale mängule saadud ja 3-1 võidule Blackburni üle, lahkuti staadionilt kurbade uudiste varjus: vigastada saanud Milan Baroš ja Jamie Carragher peavad platsilt eemale jääma pikaks ajaks, Baroš neljaks, Carragher koguni kuueks kuuks. Kalliks läinud vea eest Carragherile sai punase kaardi Lucas Neill. \"Ma ei tea, ehk ongi Neill hea jalgpallur, kuid tema käitumine jättis küll soovida,\" kommenteeris Liverpooli peatreener Gerard Houllier Blackburni mängija tegutsemist. \"Ma ei nimeta teda argpüksiks, kuid tema viga jättis sellise mulje küll. Ta oleks võinud vabandada.\" Irooniline on aga tõsiasi, et vea Milan Barošile tegi Blackburnis laenul olev Liverpooli mängija Markus Babbel.

                            Blackburn: Friedel, Neill, Amoruso, Babbel, Gresko, Emerton, Flitcroft (Tugay 70\'), Ferguson, Thompson (Yorke 64\'), Cole, Jansen (Baggio 64\')

                            Liverpool: Dudek, Finnan, Biscan, Hyypia, Carragher (Riise 18\'), Diouf, Gerrard (Le Tallec 85\'), Smicer, Kewell, Owen, Baros (Heskey 5\')

                            Chelsea 4 - 2 Tottenham Hotspur

                            Väravad: Lampard 33\', Mutu 37\' 75\', Hasselbaink 90\' - Kanoute 25\' 87\'
                            Hoiatused: Hasselbaink - Zamora, Taricco, Redknapp, Dalmat
                            Pealtvaatajaid: 41165
                            Kohtunik: G. Poll

                            Londoni klubide mõõduvõtmises oli kodumeeskond küll mänguliselt üle, kuid Frederick Kanoute\'i eestvedamisel suutis Tottenham oponente üllatada. 25. minutil viis Kanoute külalised juhtima, kuid kaheksa minutit hiljem Frank Lampard viigistas. Chelsea sai hoogu juurde ja esimese poolaja lõpus lennutas Adrian Mutu palli Kasey Kelleri seljataha, viies kodumeeskonna ette. Kolmveerandtunni järel suurendas rumeenlane edu veelgi, mis tähendab, et tema algus Londoni klubis on olnud suurepärane - esimeses kolmes kohtumises on Mutu löönud neli väravat. Kanoute sai ühe värava küll minuteid enne normaalaja lõppu tagasi löödud, kuid veenva 4-2 võidu vormistas Mutu ründepartner Jimmy Floyd Hasselbaink. Seega jätkub Tottenhami kehv käekäik hooaja alguses, mis võib paljude analüütikute sõnul lõppeda peatreener Glenn Hoddle\'i vallandamisega. Samas on aina hoogu juurde saamas Chelsea, kelle mäng iga kohtumisega silmnähtavalt paremaks muutub.

                            Chelsea: Cudicini, Babayaro, Desailly, Terry, Melchiot, Gronkjaer (Gallas 70\'), Petit (Makelele 65\'), Lampard, Duff (Cole 73\'), Hasselbaink, Mutu

                            Spurs: Keller, Carr, Gardner, Richards, Taricco (Konchesky 68\'), Anderton (Dalmat 60\'), Redknapp, Ricketts, King (Bunjevcevic 39\'), Zamora, Kanoute

                            Everton 2 - 2 Newcastle United

                            Väravad: Radzinski 67\', Ferguson 88\' (pen) - Shearer 62\' 82\' (mõlemad pen)
                            Hoiatused: Watson, Linderoth, Jeffers, Ferguson, Stubbs - Robert, Bernard, Griffin, Bellamy, Jenas
                            Eemaldamised: Naysmith - Robert
                            Pealtvaatajaid: 40228
                            Kohtunik: R. Styles

                            Newcastle, kes läks Goodison Parki kolme punkti järele, pidi leppima õnnetu viigiga, sest Unitedi endine edurivi mees Duncan Ferguson realiseeris minuteid enne normaalaja lõppu penalti. Esimesel poolajal saadeti kohtumiselt minema Unitedi mängija Laurent Robert, teisel poolajal näidati punast kaarti Gary Naysmithile. Vaatamata sellele, et kahel korral suutis Alan Shearer külalised ette viia, valmistas Newcastle\'ile probleeme kohtumise parimaks valitud Tomasz Radzinski. Korra suutis Radzinski viigistada, korra kaardimaialt kohtunikult Rob Style\'ilt penalti välja meelitada. Märkimisväärne on fakt, et kohtunik näitas kohtumise jooksul tervelt 12 kaarti, millest kaks olid punased.

                            Everton: Wright (Martyn 26\'), Hibbert, Yobo, Stubbs, Naysmith, Watson (Ferguson 63\'), Gravesen, Linderoth, Kilbane, Radzinski, Rooney (Jeffers 30\')

                            Newcastle: Given, Griffin, O\'Brien, Bramble, Bernard, Bowyer, Dyer, Speed (Jenas 71\'), Robert, Shearer, Bellamy

                            Teiste laupäevaste kohtumiste tulemused ja statistika:

                            Bolton Wanderers 2 - 0 Middlesbrough

                            Väravad: Davies 23\', N\'Gotty 81\'
                            Hoiatused: Gardner, Djorkaeff, Thome - Mills, Cooper, Zenden
                            Pealtvaatajaid: 26419
                            Kohtunik: P. Dowd

                            Bolton: Jaaskelainen, Hunt (Frandsen 69\'), Thome, Laville (N\'Gotty 28\'), Gardner, Giannakopoulos, Nolan, Campo, Okocha, Djorkaeff (Pedersen 75\'), Davies

                            Middlesbrough: Schwarzer, Mills, Davies, Southgate, Cooper, Mendieta, Greening, Boateng, Zenden, Juninho Paulista (Job 57\'), Nemeth (Ricketts 45\')

                            Charlton Athletic 0 - 2 Manchester United

                            Väravad: van Nistelrooy 62\' 81\'
                            Hoiatused: Euell, Kishishev - Butt, P. Neville
                            Eemaldamised: Euell
                            Pealtvaatajaid: 26078
                            Kohtunik: M. Riley

                            Charlton: Kiely, Kishishev, Perry, Fortune, Powell, Stuart, Parker (Lisbie 88\'), Holland (Bartlett 78\'), Jensen, Euell, Di Canio (Johansson 83\')

                            Manchester: Howard, Gary Neville, Ferdinand, O\'Shea, Phil Neville, Ronaldo, Butt, Keane (Solskjaer 59\'), Fortune (Silvestre 83\'), van Nistelrooy, Giggs

                            Southampton 2 - 0 Wolverhampton Wanderers

                            Väravad: Beattie 37\' (pen) 52\'
                            Hoiatused: Telfer, Le Saux, Beattie - Cameron, Craddock, Rae, Ince, Naylor
                            Pealtvaatajaid: 31711
                            Kohtunik: U. Rennie

                            Soton: Jones, Dodd, Lundekvam, Michael Svensson, Le Saux, Fernandes (A. Svensson 90\'), Oakley, Telfer, Marsden (McCann 90\'), Beattie, Phillips

                            Wolves: Oakes, Irwin, Craddock, Butler, Naylor, Newton (Silas 77\'), Cameron (Gudjonsson 63\'), Ince, Kennedy, Rae (Iversen 83\'), Blake

                            Pühapäev, 14. september

                            Manchester City 4 - 1 Aston Villa

                            Väravad: Anelka 48\'(pen) 68\'(pen) 83\', Tarnat 50\' - Angel 31\'
                            Hoiatused: Johnsen
                            Pealtvaatajaid: 46687
                            Kohtunik: M. Halsey

                            Nädala viimasel päeval suutis Manchester City esmakordselt uuel kodustaadionil võidukas olla ja seda vägagi veenvalt. Kuigi esimese poolaja järel oldi langetud 0-1 kaotusseisu, suudeti teisel poolajal debüüdi teinud Steve McManamani eestvedamisel neli väravat lüüa ning kodupublikule tõeliselt magus etendus pakkuda. Kahel korral suudeti välja meelitada penalti ning Nicolas Anelka ei vääratanud. Michael Tarnat lisas karistuslöögist värava ning minuteid enne kohtumise lõppu tõmbas suurepärase soolorünnakuga kohtumisele joone alla Anelka, kes sai kirja ka kübaratriki. Mängu võtmeks luges City peatreener Kevin Keegan poolajal peetud loengut. \"Ma ütlesin vaheajal mängijatele, kuidas asjad on. Me ei olnud küll kehvad, kuid tegime asju halvemini kui suudaksime,\" nentis Keegan.

                            City: Seaman, Jihai, Sommeil, Distin, Tarnat, Wright-Phillips, Barton (Sibierski 73), McManaman, Sinclair, Anelka, Wanchope (Reyna 82\')

                            Villa: Sorensen, Delaney, Mellberg (Alpay 37\'), Johnsen (Hadji 66\'), Samuel, Hendrie, McCann, Hitzlsperger, Whittingham, Angel (Dublin 76\'), Allback

                            Birmingham City 2 - 2 Fulham

                            Väravad: Forssell 45\' 82\' - Saha 1\', Boa Morte 78\'
                            Hoiatused: Johnson - Goma, Legwinski, Inamoto, Boa Morte
                            Eemaldamised: Purse - Legwinski
                            Pealtvaatajaid: 27250
                            Kohtunik: Steve Dunn

                            Birmingham: Taylor, Kenna (Tebily 45\'), Upson, Purse, Clapham, Johnson, Savage, Clemence (Lazaridis 64\'), Dunn, Forssell, John (Morrison 70\')

                            Fulham: Van der Sar, Volz, Goma, Knight, Bonnissel, Clark, Boa Morte, Inamoto (Djetou 90\'), Legwinski, Malbranque (Pembridge 64\'), Saha (Sava 79\')

                            Esmaspäev, 15. september 2003

                            Leicester City 4 - 0 Leeds United

                            Väravad: Nalis 20\', Dickov 23\' 83\', Scowcroft 90\'
                            Hoiatused: Domi, Roque Junior
                            Pealtvaatajaid: 30460
                            Kohtunik: J. Winter

                            Vooru suurimaks üllatuseks oli kindlasti selle nädala alguses peetud lahing Walkers Stadiumil, kui külla sõitnud Leeds Unitedi mängis väga veenvalt üle kodumeeskond Leicester. Vaid Leedsi kaitsjate ja väravavaht Paul Robinsoni hea töö teisel poolajal päästsid külalised suuremast kaotusseisust. Seevastu valmistasid kodupublikule meeldiva üllatuse Micky Adamsi hoolealused, kes tundsid end nagu kala vees, mängides Leedsi üle igas elemendis. \"Parem meeskond võitis. Leicester vääris võitu, olime paremuselt teised väljakul. Olime tõesti kehvad,\" iseloomustas Leedsi peatreener Peter Reid külaliste mängu.

                            Leicester: Walker, Sinclair, Thatcher, Taggart, Curtis, Nalis, Hignett (Stewart 77\'), Izzet, Scowcroft, Dickov (Impey 86\'), Bent (Deane 75\')

                            Leeds: Robinson, Kelly, Camara, Roque Junior (Radebe 81\'), Domi (Olembe 54\'), Pennant, Morris, Seth Johnson, Sakho (Lennon 69\'), Viduka, Smith

                            Kommentaar


                              #74
                              Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                              Originally posted by Magpie
                              Esmaspäev, 15. september 2003

                              Leicester City 4 - 0 Leeds United

                              Väravad: Nalis 20\', Dickov 23\'
                              Uu jee - need kaks olid iluväravad, mida iga päev ei lööda. Pealegi väga ilusate kombinatsioonide lõpplahendused ka veel.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                              Kommentaar


                                #75
                                Replying to Topic \'Inglise meistriliiga eel- ja ülevaated\'

                                Ei saa mainimata jätta, et Hula-Houllier pole Gerrardi argpüksiks nimetanud. Eriti peale möödunud hooaja viimast derby-mängu.
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

                                Kommentaar

                                Working...
                                X