Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester City
Collapse
X
-
-
liiga obvious troll pole nii naljakas lihtsalt. aga kui ta nüüd natukene aja maha võtaks ja näiteks mingi uue tegelasena tagasi ilmuks siis võiks isegi tore ollaVictoria Concordia CrescitKommentaar
-
Eh, mis siin utoopilist või lamedat on, kui inimesel on oma arvamus, siis miks mitte seda avaldada, eriti siis kui tegu on maailma parima klubi ühe tõsiseima fänniga, teil jep pole midagi öelda sest ei fänna midagi, mina, aga lähen cityga champions league tiitlini väljam ning toon koju fa cupi, EPL-i, ja paljud tised karikad.Kommentaar
-
mees sõnast, teeks äkki väikse kihlveo, kui sa nii kindel enda pakkumistes.Eh, mis siin utoopilist või lamedat on, kui inimesel on oma arvamus, siis miks mitte seda avaldada, eriti siis kui tegu on maailma parima klubi ühe tõsiseima fänniga, teil jep pole midagi öelda sest ei fänna midagi, mina, aga lähen cityga champions league tiitlini väljam ning toon koju fa cupi, EPL-i, ja paljud tised karikad.
kuus 6-packi võitja poolt valitud õlut, kui city tõesti kõik need võidab, ma, nagu loll ikka, väidaks vastupidist, et ei tule ühtegi. see kihlvedu ei kehti kui ei tule kõiki aga mingi tuleb. ja mingi pre-season shite ei loe eks.
kui peaks city võitma 1-2 tiitlit, siis ma sulle niimitu 6-packi kui mitu tiitlit.
ja paneme siis juba linnakaaslase unitedi ka mängu, kui neilt peaks üks - kaks tulema, siis niimitu mulle.
mis arvad poika, näita oma suurt usku sellesse klubisse välja nüüd.Kommentaar
-
Tema on juust, sina oled hiir, kolmanda komponendi mõtle ise väljamees sõnast, teeks äkki väikse kihlveo, kui sa nii kindel enda pakkumistes.
kuus 6-packi võitja poolt valitud õlut, kui city tõesti kõik need võidab, ma, nagu loll ikka, väidaks vastupidist, et ei tule ühtegi. see kihlvedu ei kehti kui ei tule kõiki aga mingi tuleb. ja mingi pre-season shite ei loe eks.
kui peaks city võitma 1-2 tiitlit, siis ma sulle niimitu 6-packi kui mitu tiitlit.
ja paneme siis juba linnakaaslase unitedi ka mängu, kui neilt peaks üks - kaks tulema, siis niimitu mulle.
mis arvad poika, näita oma suurt usku sellesse klubisse välja nüüd.
Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
tundub et sul pole ka peas kõik korras, kui sa arvad, et tartanjan on vanem kui 12mees sõnast, teeks äkki väikse kihlveo, kui sa nii kindel enda pakkumistes.
mis arvad poika, näita oma suurt usku sellesse klubisse välja nüüd.
Kommentaar
-
enne kui cityga Champions league võitma tõttad,tuleb sinna jõuda mitte euroopa liigas palli tagudaEh, mis siin utoopilist või lamedat on, kui inimesel on oma arvamus, siis miks mitte seda avaldada, eriti siis kui tegu on maailma parima klubi ühe tõsiseima fänniga, teil jep pole midagi öelda sest ei fänna midagi, mina, aga lähen cityga champions league tiitlini väljam ning toon koju fa cupi, EPL-i, ja paljud tised karikad.
ja mis aastatest sa cityt fännad?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kindel, et nii vahe maksti tema eest? Vahemalt ei pea talle enam palka maksma ja ekst temast jai ka paar head malestust ka... Ibra ja Robinho Milanis? Enam laisemat esiliini ei suudetud leida? Mitte, et nad kehvad oleks...
Kommentaar
-
-
Hakkasin cityt fännama juba city algusaastatest ning erilise hoo sain sisse pärast šeikide tulekut.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar