Olen pisarais.... lõpuks ometi... oleme meie Premieri meistrid.... ilus... lihtsalt ilus
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustteised meeskonnad kulutavad raha praekartulite müümisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustpigem nagu friikartulite? ja türa sa üldse mölised kui mingid njuukastli paksud loomad koikd friikad ära söövad...
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustfriikartulid on ka praekartulid.
friikas - chips/fries
ahjukartul - jacket spud/baked potato
keedetud kartul - boiled potato voi new potato kui see on koos koorega.
voi panen ma täiega mööda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustpraekartul - roasted potato
friikas - chips/fries
ahjukartul - jacket spud/baked potato
keedetud kartul - boiled potato voi new potato kui see on koos koorega.
voi panen ma täiega mööda?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustArvestades, et see on "city" teema, mitte "meeleheitel koduperenaised", siis pigem ütleks, et paned küll. Samas, ära nüüd enam pooleli ka jäta, vaid võitle ikka lõpuni välja.
Kommentaar
-
Mis tilla?
Pole mõtet ohkida, scouser, sest City on praegu edukas klubi igal rindel ja siin topikus eduka klubi fännid, kes kuulda ülbamist ei taha. City võidab täna ja võidab ka Premier liigis ja Fa Carikas, sest raha on, kuulsusi on ja soengud kah normaalsemad, kui teistel klubidel!!!!!
Piss off vänkerGanvix!
Kommentaar
-
Algselt postitas Varikonto Vaata postitustMis tilla?
Pole mõtet ohkida, scouser, sest City on praegu edukas klubi igal rindel ja siin topikus eduka klubi fännid, kes kuulda ülbamist ei taha. City võidab täna ja võidab ka Premier liigis ja Fa Carikas, sest raha on, kuulsusi on ja soengud kah normaalsemad, kui teistel klubidel!!!!!
Piss off vänker
Teie tahate siin kuulda erinevatest kulinaarsetest võtetest.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Varikonto Vaata postitustMis tilla?
Piss off vänker
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar