Olgem ausad, kõik näpud tuleks Manchini poole suunata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Soome asjatundjad kritiseerisid täiesti õigustatult kaitseliini. Hirmuäratavalt halvasti saadi Napoli kiirete rünnakutega hakkama. Tarvis tengelpungad sedapuhku kaitsjate ostmiseks avada. Mis aga CL puudutab, siis esimene katse pidigi aia taha minema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Varikonto Vaata postitustCity võidab tänaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustJätke CL suurtele poistele
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustMitu CL tiitlit on Arsenalil? Mitu euro karikat on Arsenalil vorreldes Cityga?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKus ma Arsenali spetsiifiliselt mainisin?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustseega Arsenal pole üks "suurtest poistest" siis?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Pole küll City fänn, aga see naljategemine on ka imelik siin. Paberipealgi oli näha, et suhteliselt raske grupp Cityl. Raha ei mängi ju. Mancini pole ka tegelikult kuigi hea variant CL-i jaoks, võrrelge tema Interit Mou Interiga näiteks.
Samas, epl-s on nad heas hoos, eks saame näha, aga tundub küll, et epl tiitel on manchesteri linna siseasi. Seega praegu teete siin lolli nalja, aga kevadel on võib-olla City epl meister, Arsenalid ja Poolid kuulavad Gunnar Grapsi laulu.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustLas ma arvan, nüüd on jaanuaris vaja osta Napoli kolmik pluss veel kolm 30 milkust kaitsjat?
Rahakottirauad avanege!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitusttulemus oli tõesti kurvastav. napoli oleks võinud mõne veel lüüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustLas ma arvan, nüüd on jaanuaris vaja osta Napoli kolmik pluss veel kolm 30 milkust kaitsjat?
Rahakottirauad avanege!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar