Nüüdseks võib juba öelda siis, et done deal. Päris huvitav seik tõepoolest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Millepärast ta ümber mõtles?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast ta ümber mõtles?
Kommentaar
-
Algselt postitas moya Vaata postitustTõeline m*nnimängimise meistriklass Delphilt. Kahju, et esmapilgul sümpaatne jalgpallur selliseks rotiks osutus.
siit ka minu rumal küsimus. et kuidas on jõudude vahekorraga. palju on juttu sellest, et mängija hakkab anuusi trukkima lepingust keeldumisega etc, aga kas on ka selline variant, et a la kodanik Delph siiralt paugutas Villa forever tsitaate mööda tabloide laiali, aga siis otsustasid klubikad ise, et know what, Shitsky pakub rahuldavat plönni, saadame patsaani sinna pingile?
Noh, kui siin juba spetsid on, kes teavad, kuis sisemised suhtlused kulgesid. See meenutas lihtsalt 2012 suve, kui fulltardis gunnarid Hazardi tsitaate kui varrukast puistasid ja noormeest litsiks kutsusid, classy as usual. Sealjuures muidugi kunagi konteksti lisamata.
Siit teemast paistab samasugune ITK. Et kui Villa ütleb, et jo saime sitaks rahhi, aja personal termsid asap jonksu, siis on ikka sama munn mees, kui siin teemas pedaalitava stsenaariumi korral, et palju juttu, vähe Villa?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Indeed. Aga usutavasti oli klubil seal ka mänguruumi. Siit teemast lihtsalt selgub, nagu kõik teaksid sada prossa, et vend lasi oma enda sõna üle ja pizdiitas Wankesteri sterlingu järele (does not qualify as a pun) ja Villale jäi ainult 'oh mis seal ikka, 8 milskit ka raha, kui poiss nii väga ära tahab' variant.
Edit: ehk siis kui keegi mu kaitztalki ei mõika: kas on sada prossa teada, et vennike ise ütles eile üht ning täna teist või äkki klubi ise somehow defineeris seda kui asjalikku diili ja saatis venna advokaadiga papreid tegema?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKutt k-k-k-kkokutab liiga tihti. Nervous much? Eks näis kui enesekindlalt ta jalkat mängima hakkabSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustSee meenutas lihtsalt 2012 suve, kui fulltardis gunnarid Hazardi tsitaate kui varrukast puistasid ja noormeest litsiks kutsusid, classy as usual. Sealjuures muidugi kunagi konteksti lisamata.
Mees käis ja virtuaalselt aeles enne mööda poolttosinat klubi. Tsitaadid tulid kas temalt endalt või vanematelt. Üritas ennast kõigiga paari panna, lõpuks maandus Chelseas...
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustVäidetavalt siis Delph kohe kohe City mängija. Ehk siis Rodwell 2.0?
Aga jalgpalli maailm on ``imeline``. Money talks.varupallivarupumpaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar