Algselt postitas Meintz

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester City

Collapse

X
- 

Vaheta brauseritAlgselt postitas mjaasa Vaata postitustTra, kas ma olen ainukene, kellel need vined ei mängi siin foorumis? Näitab ainult pilti ehk siis selles olukorras näen ilma peata nee*rit.
Kommentaar
 - 

See muidugi võimalus, kuid see on tekkinud just nüüd - eile või üleeile.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustVaheta brauseritIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
 - 

City täitsa väärib kiitust stabiilsuse eest, et jätkatakse vanal heal kursil - kõigepealt imetakse endale mõni (mõned) sisse ning siis hakatakse mängima, et mingigi punkt kätte saada ning kõige viimasemal hetkel midagi ka õnnestub.
Hulli värav oli ka nagu PESist pärit, kus kaitse AI läheb lolliks ja ei tea mida ette võtta.
Kommentaar
 - 

Et lubavad TOP5 parima Champions League'i meeskonna hulka saada, aga ei saa ega saa ega saa ega saagi saama?Algselt postitas decrakas Vaata postitustCity taktika on sama elujõuline kui eesti majandus

Kommentaar
 - 

No see on see teine manchesteri klubi ju.Algselt postitas decrakas Vaata postitustCity taktika on sama elujõuline kui eesti majandusTHEO HERNANDEZ
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar