Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
True, true
Kui tehnilised viperused ja sellest tingitud hilinemine kõrvale jätta, siis on uus veeb igati uhke. Minu meelest väga sümpaatne.
Hilinemist kompenseerib tõsiasi, et uue veebi testversioon oli teisel aadressil juba hommikul nähtav ja reaalsus sellest sisuliselt ei erine.
Kvaliteetset videosisu on juba praegu palju ja asi täieneb. Minu jaoks ülioluline wap-lehekülg on samuti saadaval.
Kolme uut nägu loomulikult polnud (), küll aga avaldati intervjuu suure šeigi endaga, milles viimane veelkord kinnitab oma pikaajalisi huvisid (10+ aastat) ning tõsiasja, et kiiret edu keegi ei ootagi.
Ja veel. Meeskonna liikmete hulgast on juba puudu Sturridge, Michael Johnson on aga vigastustega võideldes kõvasti pirukaid nosinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Grinch Vaata postitustKui tehnilised viperused ja sellest tingitud hilinemine kõrvale jätta, siis on uus veeb igati uhke. Minu meelest väga sümpaatne.
Hilinemist kompenseerib tõsiasi, et uue veebi testversioon oli teisel aadressil juba hommikul nähtav ja reaalsus sellest sisuliselt ei erine.
Kvaliteetset videosisu on juba praegu palju ja asi täieneb. Minu jaoks ülioluline wap-lehekülg on samuti saadaval.
Kolme uut nägu loomulikult polnud (), küll aga avaldati intervjuu suure šeigi endaga, milles viimane veelkord kinnitab oma pikaajalisi huvisid (10+ aastat) ning tõsiasja, et kiiret edu keegi ei ootagi.
Ja veel. Meeskonna liikmete hulgast on juba puudu Sturridge, Michael Johnson on aga vigastustega võideldes kõvasti pirukaid nosinud.
Kommentaar
-
Liitusin ka viimaks, tundub mõneti imelik Cityst eesti keeles rääkida.
Uus koduleht avaldab ka mulle väga muljet, igatahes on see kõvasti parem vanast. Loodame, et jutud sellest, et esimest Lõuna-Aafrika pre-season mängu ka kodulehel streamitakse, osutuvad tõeks. Need viperused, mis esinesid olid tõesti typical city.
Tundub, et Vassell on esimene mängija, (kelle lepingut ei pikendatud) kes omale uue klubi on leidnud. Tema vastuvõtt Ankaragücü-s oli igatahes võimas. Legendile kohane
Kas keegi teist uue ja seksika vormi ka endale tellida plaanib?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustOtsustastud! Minu uus lemmik inglismaal on man chest hair city
Kommentaar
-
Algselt postitas Nani Vaata postitustUus lemmik? Mõttetu gloryhunter oled...
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustRäägib City fänn nimega Nani...
See et ma Portugali fänn olen ja mu lemmikmängija sealt Nani on, ei tähenda, et ma mingi unitedi fänn oleksin. Üldiselt on mul kahju Nanist, et ta talenti raisatakse mingis pasas unitedis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nani Vaata postitustSee et ma Portugali fänn olen ja mu lemmikmängija sealt Nani on, ei tähenda, et ma mingi unitedi fänn oleksin. Üldiselt on mul kahju Nanist, et ta talenti raisatakse mingis pasas unitedis.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Roque Santa Cruz oli siis juba kaks nädalat enne tähtaega klubis kohal treenimas enne teisi. Tundub, et ta toesti tahab mängida meie eest.
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
http://www.mcfc.co.uk/Video Intekas ja pressikas ning intekas Supermaniga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nani Vaata postitustUus lemmik? Mõttetu gloryhunter oled...
Mulle meeldivad 2sed klubid kaaa juuu
ntx: chesle, man utd, leeds, aston villa(parim klubi), newcastel, livrepool, arsenal, vigan, stoke, liverpool jne
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar