Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Manchester City

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Rudy
    Eesti koondislane
    • Nov 2013
    • 2750

Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt

Arsel on supersoodne kalender. Viiest mängust kolm kodus, võõrsilmängudeks ka Londonist lahkuma ei pea. Ei ole erilised suurused vastas ka - punktide kaotamine on keeruline, aga muidugi mitte võimatu.
    Ma mõtlesin pigem seda, et viimase 5-aasta Arsenali keskmine punktisaak aprilli kuus per mäng ja City keskmine punktisaak per mäng? Ma peast kuidagi pakuks, et need numbrid on 1,1 vs 2,7.

Kommentaar

• mcnamara
      Möirgav mölder
      • Nov 2001
      • 29207

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt

Ma mõtlesin pigem seda, et viimase 5-aasta Arsenali keskmine punktisaak aprilli kuus per mäng ja City keskmine punktisaak per mäng? Ma peast kuidagi pakuks, et need numbrid on 1,1 vs 2,7.
      See võib nii olla. Tahtsin vaid öelda, et Arsel on sel aastal eriti keeruline tiitlit maha mängida ning see võib nõuda ka Citylt lõpuvoorude täisedu. Kõik on muidugi võimalik - ja mul isiklikult lõpptulemusest üsna ükstapuha.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• JuriM
        Eesti koondislane
        • Aug 2012
        • 11810

Algselt postitanud kasutaja Ibanez poolt

Jälle sama "City ostab kalli raha eest" plaat. Manu ostab samamoodi kalli raha eest. Sama teeb Liverpool ja teised. Aga kus nad on omadega? Guardiola lihtsalt tõestab, et on parim. Näeb oma plaanidesse mittesobivad mängijad ära, lükkab maha ja toob (enamasti) kohe klikkiva venna asemele. Samuti muudab enda taktikat ja on pidevas arenemises. Teised kkubid miskipärast suht samasuure kulutamise juures Pepi Inglismaal veedetud aja jooksul ei suuda oma oste mängima panna.

Või sa ütled, et eelmise suve kulutamisega on näiteks Sloti puhul tiitlikaitsjana miski muu kui 10 punniga liiga võitmine aktsepteeritav?

Teeme diili. Ma väidan, et Pep on pika puuga parim treener Premmis ja City võtab sel hooajal liiga ära. Kui nii läheb, postitad sa järgmine kord foorumis esimesel septembril (alates päevast, mil selgub liiga võitja). Kui ei lähe ja võidab Arsenal, postitan mina järgmisel korral esimesel septembril.
        Ma saan aru su mõttest, aga võta seda nii - näiteks Liverpoolil Wirtz floppis ja Isak oli katki, Salah vormist väljas - aga Liverpool ei läinud talvel ega ostnud uut paremat ääreründajat 70 milkuga ja uut ründavat keskpoolikut 50 milliga eks.

Cityl mingi osakond flopib ja pmst kohe esimesel üleminekute võimalusel tuuakse "liiga parimad" asemele - aka Guehi ja Semenyo. Keda mõlemat tahtsid ka teised klubid, aga toona sellise raha eest ei olnud United võimeline seda tegema, ega Liverpool.

Pep on ilmselgelt viimase ~20 aasta parim*.

Kommentaar

• Linnupoja
          Eesti koondislane
          • Jan 2013
          • 6461

Algselt postitanud kasutaja JuriM poolt

Pep on ilmselgelt viimase ~20 aasta parim*.
          Klopp oli premis pepist mäe kõrguselt üle. Ära tee nalja.

Bundesligas ta võttis treble võitnud tiimi üle ja ei suutnud olla sama hea kui varem, peale teda võideti Bundesligat samamoodi edasi, aga lisati sinna CLi edud.

Ja barcas oli tal messi ja co.

Dreams cant be buy

Kommentaar

• Epic
            Eesti koondislane
            • May 2002
            • 11948

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt

Aprill on Pepi Man City jaoks olnud kõige viljakam kuu. Koos eilse võiduga on tema käe all saagiks olnud 46 mängu peale 37 võitu, kuus viiki ja ainult kolm kaotust. Neist viimane tuli 2021. aastal, kui meistritiitlis niigi juba kinni oldi ja kümne mehega Leeds publikuta Etihadil üllatuspommi lõhkas. Sealt edasi on 23 kohtumisega kirjas 20 võitu ja kolm viiki.

Pepi käe all on aprillis keskmiselt teenitud 2.54 punkti mängus. Samal ajal on tegu olnud Arteta kõige kehvema kuuga. Arsenal on sel ajal tema käe all saanud keskmiselt 1,48 punkti mängus, võites alla poolte kohtumistest (42%). Võrdluseks, Pep on võitnud 80,4% mängudest! Jättes välja hooaja 2019-20 juuni-juuli, on see ainus kuu, kus Arteta Arsenal teeninud keskmiselt vähem kui poolteist punkti. 18% kõikidest kaotustest liigas Arteta ajal on tulnud aprillis.

Kommentaar

• Daz Booob
              naughty by nature
              • Sep 2003
              • 11838

See, kuidas Pep suudab mängijaid mängima timmida on imetlusväärne.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Linnupoja
                Eesti koondislane
                • Jan 2013
                • 6461

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                See, kuidas Pep suudab mängijaid mängima timmida on imetlusväärne.
                too mõni näide siis ka, rohkem kui 1-2, sest jutust jääb mulje, et seda ta oskab.
                Dreams cant be buy

Kommentaar

• diver
                  Eesti koondislane
                  • Oct 2017
                  • 1181

Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt

too mõni näide siis ka, rohkem kui 1-2, sest jutust jääb mulje, et seda ta oskab.
                  Noh näiteks Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Pique, kui ainult ta esimese klubiga piirduda. Kui sa siin üritad hakata tõsimeeli väitma, nagu tegemist oleks mingi suvalise treeneriga, kes lihtsalt sattus õigel ajal õigetesse klubidesse, siis on küll tagumine aeg pudel käest ära panna ja seeni ka enam mitte peale hammustada.

Kommentaar

• Linnupoja
                    Eesti koondislane
                    • Jan 2013
                    • 6461

Algselt postitanud kasutaja diver poolt

Noh näiteks Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Pique, kui ainult ta esimese klubiga piirduda. Kui sa siin üritad hakata tõsimeeli väitma, nagu tegemist oleks mingi suvalise treeneriga, kes lihtsalt sattus õigel ajal õigetesse klubidesse, siis on küll tagumine aeg pudel käest ära panna ja seeni ka enam mitte peale hammustada.
                    ma arvan, et võta rüperaal kätte ja vaata üle mitu aastat Guardiola barcelonas oli. ta pole üheski klubis siiamaani midagi sellist teinud mida suudab vaid sir Alex Ferguson või Klopp. Timmida mängijad mängima.

Messi oli Barcelonas varem kui Guardiola ja oli juba näha mis temast tuleb, sellist meest pole timmida vaja. Ainukene tõsiseltvõetav nimi on sul Busquets, ja see suht karjääri ainukene ka. Barcas võttis ta üle staaride ja geeniuste tiimi, enne teda võitis barca viimase paari hooajaga nii ka liga mitu korda kui ka CLi

Sa ei saa eitada fakti, et Barcelonas ja Bayernis võttis ta üle meeskonna kes just võitis kõik. Uusi nägusid tal tuua polnud vaja. City on ainukene koht kus ta on päriselt ise meeskonna ehitanud - selle eest props, aga noh, kui sul on literally lõpmatuseni raha, siis see on suht meh. see suvi ehe näide - ei tulnud välja.... aga kuidas ta siis liiga võib võita? piilu jaanuari.

Ma arvan, et kui küsida enamustelt siin foorumis, et kui kaua Guardiola barcas oli, siis enamus vastaks 10 aastat kui mitte rohkem.
                    Dreams cant be buy

Kommentaar

• diver
                      Eesti koondislane
                      • Oct 2017
                      • 1181

ma arvan, et võta rüperaal kätte ja vaata üle mitu aastat Guardiola barcelonas oli. ta pole üheski klubis siiamaani midagi sellist teinud mida suudab vaid sir Alex Ferguson või Klopp. Timmida mängijad mängima.

Messi oli Barcelonas varem kui Guardiola ja oli juba näha mis temast tuleb, sellist meest pole timmida vaja. Ainukene tõsiseltvõetav nimi on sul Busquets, ja see suht karjääri ainukene ka. Barcas võttis ta üle staaride ja geeniuste tiimi, enne teda võitis barca viimase paari hooajaga nii ka liga mitu korda kui ka CLi

Sa ei saa eitada fakti, et Barcelonas ja Bayernis võttis ta üle meeskonna kes just võitis kõik. Uusi nägusid tal tuua polnud vaja. City on ainukene koht kus ta on päriselt ise meeskonna ehitanud - selle eest props, aga noh, kui sul on literally lõpmatuseni raha, siis see on suht meh. see suvi ehe näide - ei tulnud välja.... aga kuidas ta siis liiga võib võita? piilu jaanuari.

Ma arvan, et kui küsida enamustelt siin foorumis, et kui kaua Guardiola barcas oli, siis enamus vastaks 10 aastat kui mitte rohkem.
                      Messi enne Pepi tulekut oli megatalent, aga siiski ainult toores talent, kes pealegi iga natukese aja tagant katkine. Ajaloo üheks parimaks mängijaks küpses ta just Guardiola käe all. Xavi polnud Rijkaardi sirgjoonelisemas mängujoonises kaugeltki selline A ja O keskväljal, milleks ta pärast Pepi tulekut muutus. Iniestagi jäi enne Pep-i tulekut suuremate staaride varju. Pique oli United'is vägagi lootustandev noor kaitsja, kuid jäi veel Vidic'i ja Ferdinandi varju, maailmaklassi superstaariks tõusis ta jällegi just Pep-i käe all Barcelonas. Busquets eristub selle poolest, et murdis põhimeeskonda läbi otseselt Guardiola treeneriks oleku ajal, kuid see ei aita kuidagi tugevdada sinu argumenti, et too ei ole võimeline mängijaid paremaks treenima. See nüüdseks legendaarne tuumik saavutas sellise staatuse ühemõtteliselt tänu tööle, mida Guardiola neid juhendades ja õpetades Barcelonas tegi.

Ja Barcelona enne Pep-i tulekut küll heas seisus ei olnud. Rijkaardi viimastel aastatel toimus pidev allakäik, toonased superstaarid eesotsas Ronaldinhoga olid mängu- ja võidunälja kaotanud, Messi pidevalt katki. Mingit ühtset meeskonda enam polnud, oli punt erineva suhtumise ja motivatsiooniga staare. Ootused olid 2008-09 hooaja eel madalad - Guardiola oli mängijana küll klubi legend ja B-tiimi juhendamisel kõva tööd teinud, kuid suurklubi peatreenerina veel kollanokk ning sellist edu, mis reaalselt järgnes ei julenud eriti keegi loota ega oodata.

Kommentaar

• Linnupoja
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2013
                        • 6461

"enne Guardiolat oli halb seis" nelja aastaga võideti la liga 2x ja CL, muidu päris hea katse mingi bs välja võluda miks ta tegelt hea oli. parim lause, et messi oli enne katki, aga Guardiola tuli ja eeee hakkas ravima pendli felixiga?

Räägi nüüd, et Bayernis oli ka nii, et keegi poleks oodanud et ta suudab selle meeskonnaga liiga võita
                        Dreams cant be buy

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11838

Ma pean silmas ennekõike satsi, mitte indiviide. Ja seda näitab see, et nad/ta ei kaota tiitleid (nagu näiteks Arsenal), vaid võidavad neid - vajadusel tuleb õigel hetkel vend, kes on paariks aastaks kuhugile pingile unustatud ja teeb asju. See ongi oskuslik timmimine. Ja selle kõige juures pole need "unustatud" mängijad pahased, vihased... ja need, kes on, need kipuvad mujal ka läbi vajuma (mõni erand mõistagi on).
                          Jah, kindlasti aitab sellele kaasa, et ta saab vajadusel siiski minna ja osta uue mängija mingi väljamõeldud summa eest, kuid... neid klubisi on veel, kes ikka suudavad EPLis kulutada, kuid tulemust ju pole. Pigem on vastupidi - mõned suisa kipuvad esiliigasse kukkuma.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Linnupoja
                            Eesti koondislane
                            • Jan 2013
                            • 6461

Ehk 0 nime, selge, ajad paska.
                            Dreams cant be buy

Kommentaar

• Daz Booob
                              naughty by nature
                              • Sep 2003
                              • 11838

Võid ise kõik Pep'i käe all tiitleid võitnud mängijad välja tuua, kui sa arvad, et see on hetkel siin praegu teemaks.

Kommentaar

• JuriM
                                Eesti koondislane
                                • Aug 2012
                                • 11810

Fabian Delphist tehti maailma tasemel inverted Wingback, Fernandinhost sai maailmatasemel number 6, samas mängis vahepeal ka nr 10 peal. See hooaeg kui Cityl polnud ühtegi paberitega ründajat terve ja ees mängisid kaks vale 9 positsiooni, kas KDB ja Jesus või Bernardo ja KDB - Juventuses hea wing back olnud Cancelo sai ideaalne vale jalgne vasak kaitsja.

Philip Lahm oli fenomenaalne number 6.

Nüüd Matheus Nunes ja Nico O'Reilly on liiga ühed parimad äärekaitsjad - mõlemad on naturaalselt pigem box to box keskpoolikud.

Jne jne jne.

Kommentaar

Töötlen...