Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Arvestades Shitty loogikat ,et mängija eest makstakse tema reaalsest väärtusest kõvasti kõrgemat hinda, siis mina olen kahe käega poolt. Saaks ühest logardist lahti.
kui see Terry kammajaa välja arvata siis iseenesest on suht tore, et liigas üle pika aja on üks tõsiseltvõetav tiim juures.
Ma võtan Man Cityt pigem Inglismaa klubijalgpalli jaburuse tipuna. Üsna tundmatute šeikide omanduses olev tiim, mille üleminekutele kulutatava raha limiit on põhimõtteliselt lõputu. Geniaalne.
Ma võtan Man Cityt pigem Inglismaa klubijalgpalli jaburuse tipuna. Üsna tundmatute šeikide omanduses olev tiim, mille üleminekutele kulutatava raha limiit on põhimõtteliselt lõputu. Geniaalne.
Man City FTW!
Kuidas asi näiteks Chelskist erinev on? Voi siis näiteks punased... Citys on rohkem oma akadeemia poisse pohis kui manus...
Mnjah, paar kuud ootamist on end lõpuks ära tasunud. Eks see ründajate valik pisut suur ole, aga küll ei pidanud küllale liiga tegema...
Carlos lisandub sellisesse lühikesse nimekirja, kuhu kuuluvad Andy Cole, Denis Law, Jon Macken ja Peter Schmeichel. Mõningate mööndustega ka Ryan Giggs.
Ise olen uue poisi resultatiivsuse osas pigem äraootav, kuid ma ei kahtle tema kasuteguris meeskonnale.
Kuidas asi näiteks Chelskist erinev on? Voi siis näiteks punased... Citys on rohkem oma akadeemia poisse pohis kui manus...
City erinebki teistest tiimidest ainult selles poolest, et nende rahakott on pea põhjatu. Seda on kõrvalvaatajana päris nauditav lugeda, kuidas teiste tipptiimide fännid (ja ka treenerid) vaikselt juba vinguvad "Man City maksab mängijate eest jaburalt palju", "Man City maksab mängijatele liiga kõrgeid palkasid" jne.
Niikaua kuni ise maksti alla 20 aastaste Nanide ja Andersonide eest 15+ miljonit naela ja Berbatovite eest 30 miljonit naela oli kõik okei (sama teema ka näiteks Liverpooli ja Chelsea kulutamistega). Kui nüüd üks meeskond suudab mängijate eest veel rohkem maksta, siis hakatakse halama midagi ülemaksmisest ja asjadest. Humoorikas värk ühesõnaga (nii kaua kuni Man City Itaalia klubidega kuskil Euroopas kokku ei saa)
Man City FTW!
well.........kuidas siis Top4 ära lõhutakse? sest valitud seltskond on ennast CLi rahadega nii ära nuumanud, et võimatu neid ilma välise abita ümber lükata
see lõputu rahapaja kommentaar oli ka natuke liialdatud, sest šheikide eesmärk on siiski raha hakkata teenima, mitte FM Live mängida
umm, Chelsea oli eelnevalt lähiminevikus tiitli eest võidelnud , oli regulaarne eurosats ie top6 tiim ning CL-is kui Roman saabus, oli eelnevalt 5 aastaga 6 karikat võitnud.
Ennem sheikide tulekut nägi City hõbevara 22aastat tagasi ja nende fännid olid(on) vennad Gallagherid. thats about it.
kes teil on tulevane Inglismaa kapten ja UEFA Club Midfielder of the Year?
ning kuna asi Chelseast asi erinev pole siis see hooaeg paneb City liiga kinni, mine varasta ruttu emme käekotist natuke raha ja pane trios panus.
umm, Chelsea oli eelnevalt lähiminevikus tiitli eest võidelnud , oli regulaarne eurosats ie top6 tiim ning CL-is kui Roman saabus, oli eelnevalt 5 aastaga 6 karikat võitnud.
Ennem sheikide tulekut nägi City hõbevara 22aastat tagasi ja nende fännid olid(on) vennad Gallagherid. thats about it.
kes teil on tulevane Inglismaa kapten ja UEFA Club Midfielder of the Year?
ning kuna asi Chelseast asi erinev pole siis see hooaeg paneb City liiga kinni, mine varasta ruttu emme käekotist natuke raha ja pane trios panus.
Ma rääkisin raha kulutamisest ning mängijate ostmisest... Kus ma mainisin, et City peaks tiitli votma see aasta? Ma olen siin juba mitu korda oelnud, et eesmärgiks on top 6...
BTW City on üks paremini toetatud klubisid Inglismaal isegi kui oldi tänapäeva League 1s.
Tavatult varakult on numbrid kätte jagatud. Eks ikka selleks, et särgimüügile hoogu juurde anda. Enne hooaja algust on oodata päris mitme numbri vabanemist, kui parematele jahimaadele suunduvad Scmeicks, Evans, Ben-Haim, Benjani, Etuhu ja võib-olla nipet-näpet veel.
Number 23 on teatavasti "külmutatud" traagiliselt hukkunud Marc-Vivien Foé auks, kes oli City's laenul 2002 / 2003 hooajal.
Ehkki number seda ei näita, on noor ja andekas Slovakkia paremäär Weiss edutatud seeniorite hulka. Debüüt on poisil juba tehtud, võib-olla näeb teda see hooaeg mõnes karikamängus.
SQUAD LIST – 2009 / 2010
1. Shay GIVEN (GK) 2. Micah RICHARDS 3. Wayne BRIDGE 4. Nedum ONUOHA 5. Pablo ZABALETA 6. Michael JOHNSON 7. Stephen IRELAND 8. Shaun WRIGHT-PHILLIPS 9. Valeri BOJINOV 10. ROBINHO 11. ELANO Blumer 12. Stuart TAYLOR (GK) 14. Roque SANTA CRUZ 15. Javier GARRIDO (J.GARRIDO) 16. Kasper SCHMEICHEL (GK) 17. Martin PETROV 18. Gareth BARRY 20. Felipe CAICEDO 22. Richard DUNNE 23. RETIRED 24. Ched EVANS 26. BEN HAIM Tal 27. BENJANI Mwaruwari 29. Kelvin ETUHU 30. Shaleum LOGAN 31. Adam CLAYTON 32. Carlos TEVEZ 33. Vincent KOMPANY 34. Nigel DE JONG 35. Scott KAY 36. Javan VIDAL 37. Gunnar NIELSEN (GK) 39. Craig BELLAMY 40. Vladimir WEISS 41. Ben MEE 42. Karl MOORE 43. Clayton MCDONALD 44. Dedryck BOYATA 45. Gregory CUNNINGHAM 46. Paul MARSHALL 47. James POOLE 48. Abdisalam IBRAHIM 49. Donal MCDERMOTT 50. Ryan MCGIVERN 51. Robert MAK 52. Alex TCHUIMENI-NIMLEY 53. David BALL 54. Kieran TRIPPIER 55. Andrew TUTTE 57. Tobias JOHANSEN (GK)
Kas Rboihnol meeldib poolkaitses rohkem mängida kui rünnakul? Adebayor ka veel tulemas:S tere Real Madrid jun. Chelsea ikka ostis igasse liini mehi kui rahalaev tuli, see kisub kahtlaseks ära.
Kas Rboihnol meeldib poolkaitses rohkem mängida kui rünnakul? Adebayor ka veel tulemas:S tere Real Madrid jun. Chelsea ikka ostis igasse liini mehi kui rahalaev tuli, see kisub kahtlaseks ära.
Lühike mälu? On ostetud igasse liini ju... Aetakse taga Terryt ja Lescotti kah praegu
Kommentaar