Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Krt, ei julge enam küsidagi... aga siiski, mis seal Prantsusmaal toimub?
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Eks Premmis on päris palju mänge ära ka jäänud kuninganna surma tõttu, mis võimendab seda vahet teistega. Siiski võib öelda, et arvud vähemalt mingil määral toetavad muljet, mis põhimõtteliselt iga mängu vaadates tekib - kohtunike liin on liiga leebe ja liiga paljudele selgetele vigadele vaadatakse kas üldse läbi sõrmede või karistatakse neid liiga leebelt.
Samas oleks huvitav teada, kas see statistika sisaldab ainult väljakul teenitud punaseid või hõlmab ka treeneritele ja vahetusmeestele platsi kõrval mölisemise eest antud kaarte.
Mis täpsemalt Lesteri ja Arsenali puhul sama on? Arsenal ilmselt oli hooaja algul mingi 20x-30x koefitsendi pealt samas kui Lester oli 5000x peal.
Arsenali 20-30 on ju samamoodi suur anomaalia nagu Leicester, neid mitte arvestades on Chelsea ja ManU 5.5 suurim odds-shock. Kas keegi foorumi ennustuses pani Arsenali esimeseks?
There are some sports, such as certain horse races, where there are plenty of variables to mean that a favourite might not necessarily win all that often. Indeed, if you look elsewhere on this site then you’ll find an article exploring exactly that fact when it comes to the Grand National. In the world of
Arsenali 20-30 on ju samamoodi suur anomaalia nagu Leicester, neid mitte arvestades on Chelsea ja ManU 5.5 suurim odds-shock. Kas keegi foorumi ennustuses pani Arsenali esimeseks?
Mhm tüüpiline. Arsenali ja Leicesteri olukord on täpselt sama, ainult et täiesti erinev.
Ennustamine on tänamatu töö, minu jaoks on Arsenal alati esimene
Ehkki tugev tunne, et seekord jääb Arse ja City vahele, tasub tähele panna, et tavahooaja mõistes on alles jõulud, st hooaeg poole peal ja palju palju punkte endiselt mängus.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar