Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

35:32​. Pea 2/3 hooajast on mängitud ja meie väravate vahe on +3. BR viimasel hooajal oli lõpuks vahe vist +4? Ei vihja millelegi.

Kommentaar

ML mängude vaatamine on nagu mõnus puhkus Premieri kangutamiste vahel. Hea meel, et Salah lõpuks ometi värava kirja saab. Mac Allister pole ka jupp aega saanud rõõmu tunda.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Qarabag oli ikka tasemelt nii palju kehvem, et isegi meie paistsime nende vastu mängides head. Tegelikuses oleks võinud veel rohkem lüüa, aga samad korduvad vead eesliinil.
        Frimpongi kaotamine ei ole hea. Niigi hõredale liinile tekib auke juurde. Noortest järgmisse 2 mängu kedagi 0 kogemusega juurde tuua on väga riskantne, aga mitte võimatu.
        Vähemalt 5-0 eduseisult anti noortele võimalus mängu nuusutada. Asi seegi.

Kommentaar

Paremkaitsesse ei ole tõesti kedagi panna enam, Gomez sai ka vigastada. Kui nüüd Konate keskele naaseb, peab ilmselt Szobo või Endo seal mängima. Midagi head see ei tähenda. Kus oli eile Jones? Tema ka vigane?

Edit: Ise vastan. Jones oli/on haige.

Kommentaar

Kerge trenniõhtu raskekahurväega, aga kuna asjad on nii shakyd olnud, siis enne suurt edu ei läinud Slot vahetusi tegema. Ise lootsin et noored saaks rohkem asja maitsta, aga asi seegi, nagu eelpool öeldi.
            Mängijate ärakukkumine tänapäeval ikka meeletu. See peab olema seotud mängude üldarvuga + tänapäeva mängutempo ja treeningute intensiivsus otsa.

Järgmine Prem'i mäng on täiesti teisest mastist ja tuleb väga vaeva näha taas.

Kommentaar

Mis kala sel Slotil on Chiesa'ga? Ja arm Gakpo'ga?
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                Mis kala sel Slotil on Chiesa'ga? Ja arm Gakpo'ga?
                Ma Slotist ei tea, aga minu meelest on need väga erinevad mängijad. Chiesa on ikka üksnes lõpetaja ja ilmselt ka füüsis ei luba väga 90 minutit mängida. Gakpo teeb musta tööd ja ehitab sealt oma äärelt mängu - mitte küll väga tulemuslikult viimasel ajal.

Kommentaar

Räägitakse, et üks neist neljast tuleb Meistrite Liigas järgmiseks vastaseks: Atletico Madrid, Club Brügge, Galatasaray või Juventus. Midagi ülemäära kerget siit ei paista.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust

Ma Slotist ei tea, aga minu meelest on need väga erinevad mängijad. Chiesa on ikka üksnes lõpetaja ja ilmselt ka füüsis ei luba väga 90 minutit mängida. Gakpo teeb musta tööd ja ehitab sealt oma äärelt mängu - mitte küll väga tulemuslikult viimasel ajal.
                    Erinevus rikastab! Aga tõsisemalt rääkides, siis eks neil ole juba ka päris suur pikkuse vahe, kuid see pole teema. Teema on rohkem selles, et Gakpo on sel hooajal enda hale vari ja Chiesa on rohkem väärt, võimeline jne, kui mingid 15 minutit kuulsust.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                    X