Sellise mentaliteediga nagu Galal Anfieldil tõesti kusagile ei jõua. PSG saab olema hoopis teine lugu, aga no vaatame. Ääred toimisid eile hästi - ammu pole seda olnud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
No see oli päris hea ju. Ilmselt hooaja parim esitus, võib-olla kui Reali mäng välja jätta. Tekib küsimus et miks sellise intensiivsuse ja isuga liigas ei mängita siis...Wirtz tagasi on väga oluline ja isegi Salah ärkas üles - sellist väravat pole temalt terve hooaja nähtud, lisaks heade võimaluste tekitamine. Pidanuks olema 5-0, sest see VVD "viga" oli paras huumor.
PSG on nii kõvast puust, et raskeks läheb. Neil on ilmselt maailma parim rünnak. Kui saaks kuidagi võõrsil neid vaos hoitud, et nad ei lööks puuri täis, siis on täiesti võimalus. Suurt kindlust või optimismi kindlasti pole, aga eks näis.
Kommentaar
-
Vinge, et meestes oli selgelt sportlik viha see ja see oli iga mehe jalgades näha, mängu tempo hoiti kõrge ja agressiivne kohe algusest ja see püsis. Tõestuseks et meie mängijad on ikkkagi vägagi võimelised ennast kokku võtma, kui vaja. Soboz ka tunnistas et "had a point to prove". Hästi ja tema kauglöögid on ülesmäge minemas - andke vaid kasti piirile sööt talle!
Salah'i kohta suutsin juba öelda diivanil pärast paari halba lööki ja penalti miss'i (mis oli erakordselt halb pennu talt), et see mees on nüüd täielikult finished, aga siis tuli see suurepärane assist Hugo'le ja sai pea püsti ajada. Hea meel.
Vastane, oli mulle üllatuseks väga hea statistikaga meie vastu ajaloos, aga eile õhtul nende mäng oli algusest peale maas rullumine ja venitamine, aga ütleks et isegi oli kasulik, et 4jas kohtunik sai platsile, lasi natuke rohkem mängida pärastpoole ja see türklasi ei aidanud. Tundus ka loll Osihmen'i platsil hoida, aga ega ta eriti palli saanud ka.
Nüüd ootab ees PSG ja oleme ausad, mängijatel on meeles, mis juhtus viimati omavahelises kohtumises ning kättemaksu himu on kindlasti metsik. Eelmisel hooajal oli see üks kõrgeima klassi ja tempoga mänge üldse CL'is. Näis kuidas edasi, aga meie euroopa õhtutel on kõik võimalik ning väga meeldib et 2nd leg on kodus.
YNWA!
Kommentaar
-
Juhtusin lugema nii Gala fännide, kui ka mõne ametniku mõttekäiku (pmst millepärast Konate kallal vägivallatseda on ok) - hullumaja puhvet.
Näiteid võite (ei pea) ise otsida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma juba ei viitsi üles otsida, millal osutasin Sloti-nimelisele murekohale, kuid sellele vaatamata julgen väita, et pigem on ta liialt usaldav ja taustajõud veavad teda alt (mis ei vabasta teda vastutusest).
See, et ta on liialt usaldav, paistab välja ka Gakpo mängitamisega - taas üks teema millele mingi aeg sai tähelepanu pööratud. Ma arvan, et Wirtz ja mõni mängija veel ei mängi rõõmuga, kui Gakpot näevad. Selline tunne nagu ta oleks hakanud liimi nuusutama vms - rumalad otsused, liikumkised jne.
Mängijates on kvaliteet olemas, kuid tüüritakse sohu.
E: unustasin - suurepärane kohtunike töösee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
This season we have been out-run in 27 of 31 games... Milner jooksis Gakpo üle ... no comments.
Probleem on süsteemne ja mitte ühes elemendis.
Ja see, et Brighton üldse 11 mehega lõpetas on ka naljakas. Mingi mees tegi kollane all 3 dive ja kohtunik isegi ei hoiatanud teda. Teiseks nüüd teame, et tegelikult on käed seljas vastast lükates värav lüüa ikkagi ok? Ning noh ettepoole sööta ei ole sulgu ka.
Kommentaar
-
Kuidas saab jälle vigastuste taha pugeda. OK, mitu põhimeest väljas, aga see ei tähenda, et Gakpo ainult sörgib, Konate ja van Dijk ei saa peapallidega hakkama ja Mac Aliister lihtsalt lükatakse keskväljal kõrvale. Väsinud neist seletamistest. Peale pausi on City karikas võõrsil ja siis Pariis. Ma ei saa aru, kuidas on võimalik niisuguses seisus neile mängudele vähegi pea püsti vastu minna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Salahi ja klubi tee lähevad hooaja lõpus lahku. Aitäh ja head teed!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar