Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Galatasaray kõigepealt ja kui õnnestub siis Chelsea või PSG. Edasi pole praegu mõtet vaadata. Kardan, et sügavust meeskonnas ei jätku, aga näis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Too mõni näide kus keegi üldse nii julgeb öelda?
"Mingi agent" = saksa üks parimaid
"Mingeid reklaami asju" = kindlalt palgati see tüüp täpselt enne mega tehingu lootust, et reklaamida mängijatDreams cant be buyKommentaar
-
Mida sa nüüd udutad?
Palagan.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Komfortaabel võit hooletust kaitsemängust hoolimata. mac Allisteri tic-tac-toe värav oli väga lahe, aga täna oli ka rikošett vahelduseks abiks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
Pärast eelmist väga kohutavat mängu, oli ainuke võimalus näha paremat esitlust ja see ka tuli. Poleks enne mängu mingi hinna eest võtnud vastu diili et me suudame 5 väravat lüüa, aga kui keegi pakkunuks, et teile lüüakse ka, siis selle juba vabalt - avatud tiimid ja nii jätkub vist hooaja lõpuni. Galatasaray lööb ka meile midagi ära kahjuks. Loodetavasti on meie rünnak vähemalt viljakas edasi.
Gakpo on ikka murettekitavaks muutunud...nii lihtsat asja ei löö ära, mis sest et "vale" jalaga, oeh.
Frimpongi ja Riot oli tore taas platsil näha.YNWA!Kommentaar
-
Trenna, trenna, trenna...see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Kommentaar
-
Mitte miski ei tööta sel hooajal. Aeglane, palliga hooletu ja igav mäng. Ekitike ja Szobo on ainsad mängijad, kes veidi saavad pea püstimal hoida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar