Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lühike mälu? B-lineup'iga oleme ju mänge teinud küll. Kas oli asja ka? Ei olnud. Tasemevahe on selge. Slotil on jah vaja leida hea balanss, mil määral kedagi kasutab, aga kuldreegel ikkagi on et kui mingil vennal pole platsil 60min midagi välja tulnud, siis on alust vahetuseks. Pingimehed peaksid mõistma, et nende peale loodetakse sama palju. Ma pigem ütleks et meil on keskväli rohkem väsinud kui esiliin.

Chiesa tegi nüüd ühe õnnestunud vahetusest tuleku, selle peale ei maksa erekasse minna. Tüüp on ikkagi olnud suht pettumus sel hooajal ja mingit pikka tuge temast siit ei tule. Kui me plaanime ambitsioonikas klubi edasi olla, siis Chiesaga ei peaks visioneerima esi 11-t.

Mul endal on selline tunne, et oleme füüsiliselt läbi, kuskilt pidi see raskus lõpuks sisse tulema ja see on kohal nüüd. Ütlen et ülejäänud liigakaid me enesekindalt võtma ei lähe, pakun et kaotusi tuleb veel. Küsimus vaid on, et kui palju, enne kui külm higi hakkab tulema ja jälitav konkurent vaimselt survestama hakkab.

Kommentaar

Minu arust Southamptoni vastu oli küll roteerimise koht ja kui seal Chiesa ja Endo hakkama ei saa siis nii on, teised 2 mängu olid lihtsalt väga selgelt palju tähtsamad.

Kommentaar

Siin käib kohati juba melanhoolse alatooniga keskustelu. Mingi valemiga ei mängita enam seda vahet maha. Pole üldse mõtet närveerida. Seda enam, et Arsenal peab CLis veel osalema. Ja kolmas ei ohusta kohe kindlasti.
        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Kui sul lühikese vahega kaks korda selga ronitakse, siis ongi meeleolu madal.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Gravenberch lasti Hollandi koondisest tulema. Kui tal just hullu vigastust pole, on see hea uudis. Väga vajab puhkust.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Noor Sinama-Pongolle Crouchy pea peale ja sealt juba ülanurka. Ja siis robot. Nii see käib.

Kommentaar

Trent külmutatakse hooaja lõpuni ära? Kuidas saab selline asi juhtuda, et poiss, kes terve elu võiks Liverpoolis mängida, saab tasuta lahkuda ja temaga aasta kaks tagasi pikka lepingut ei tehtud?

Kommentaar

Trent on läinud. Siin on ta kõik võitnud. Mina pahaks ei pane uue väljakutse ja riigi suunda. Suur aitäh ja kummardus täiesti unustamatute mälestuste eest, mille epitsentris oli see nurgalöök Barca vastu. Ülim!

Siin oli tal Klopp ajastu lõpus juba veidi mott maas või siis enam kaitsmisele enam niipalju rõhku ei tahtnud panna, Slot'i tulemisega ja oma kuulekuse demomiseks, on ta minuarust teinud sammu paremuse poole sel hooajal ka kaitsmises, aga mehel on ambitsioon panna ennast proovile maailma nimekaimas klubis, kes kogu aeg ründab ja selles mõttes peaks ta sinna sobima ju ideaalselt.
                  Igatahes teist sellist asendust leida ei ole, kellelt nii häid pikki palle, passe, karistuslööke ja tsenderusi tuleks nii stabiilselt. Kogu paketi mõttes jääb meie tiim õhukesemaks, aga Sloti süsteemi vaatest võib kogu asi minna veelgi pragmaatilisemaks ja kuigi välgub vähem sealt äärelt ründes, toimivad mõned muud lükked vast paremini. Nii või naa tuleb see muutus meil vastu võtta. Võiksime hakkama saada.

Mingit igavest lojaalsust taga nutvad fännid - lojaalne ole oma lepingule! Trent seda ka oli. Sealt edasi on ok teha oma vabu valikuid vabas maailmas. Sa ju ei tahaks et keegi sind igavesti kuskil ühel töökohal kinni hoiaks?

Igatahes viime nüüd asjad ilusti lõpuni ja üheskoos tuleks võtta veel viimast!

Kommentaar

100% nõus. CL ja Premm on ära võidetud, minu jaoks Liverpooli legend igavesti (kui just manusse ei lähe nagu üks dorbik haha)

Kommentaar

Me oleme seda kõike juba näinud. Kunagi (2018?) kirjutasin siin, et TAA on ühel päeval 'pooli kapten. See, et nii ei lähe, on mängija oma valik. Klubi liigub edasi.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                        Me oleme seda kõike juba näinud. Kunagi (2018?) kirjutasin siin, et TAA on ühel päeval 'pooli kapten. See, et nii ei lähe, on mängija oma valik. Klubi liigub edasi.
                        McManaman - legend
                        Alonso - legend
                        Trent - legend
                        Owen - kloun

Kommentaar

Lugesin ka uudist ja mõtlesin, et smart move, et millal siis veel kui mitte praegu ja kuhu siis veel kui mitte Reali. Ja siis vaatasin vanust, alles 26... selline tunne nagu oleks terve igaviku juba pildil olnud.

Kommentaar

No ma ei tea, mul on väga kahetised tunded TAA osas. Ühest küljest jah, erinevalt nt Owenist ta on kõik võitnud ja saan aru, kui tahab Realis proovida. Teisalt jätab kuidagi s*ta maigu külje kogu see lepinguteema ning selle hooaja kõikuvad esitused ja läbi selle tema küsitav suhtumine. Viimane võib muidugi olla näiline. Eks asekapteni ja kohaliku poisi roll toovad ka teatavad ootused. Ilmselt veel mõni aasta tagasi poleks keegi uskunud, et just tema on minemas - see mõjub fännidele nagu külm dušh. Aga no äkki oleks võinud sellele saagale nt hooaja esimeses pooles joone alla tõmmata ning anda teada, et see jääb viimaseks hooajaks klubis. See oleks olnud fännidele vastuvõetavam ja ehk ei oleks asi niimoodi haisema läinud, nagu praegu. Siin peab meelde tuletama, et mitte ükski mängija pole suurem, kui klubi. Kui ta lahkub, siis head teed, aga kuna tegu on Real Madridiga, siis talle pöialt hoidma ei jää.

Ma arvan, et TAA minek tegelt kõige hullem pole - ta saab sügisel 27 ning viimastel hooaegadel on olnud palju vigastusi. Tasuta minek on halb, aga no mis sa teed, kui mängija ise lasi lepingul lõpuni minna, ei olnud nõus pikendama ning klubi ka ei tahtnud varem müüa. Kõiki detaile me muidugi ei tea. Kusjuures ei välista, et läheb see Reali karjäär tal vigastuste tõttu aia taha nagu mõnel teisel PL staaril, kes sinna läinud.

Üks põhjus veel, miks TAA minek pole nii hull, on Conor Bradley. Ta on 21, oluliselt noorem kui Trent, ning julgem väita, et kaitseoskuste poolest TAA-st parem. Nii palju loovust tal pole, kuid ründeteravust siiski kuhjaga. Potentsiaal on tohutu, mul on temasse palju usku ja arvan, et ta on piisavalt hea asendus. Natuke teevad siiski muret Bradley vigastused, mida hakkab palju kogunema - ilmselt siiski suvel kedagi paremkaitsesse hankida on vaja. Tahtsin veel jagada Paul Tomkinsi head artiklit TAA osas:

Trent Alexander-Arnold Will Be Missed, and He Will Not Be Missed

Kommentaar

Need inimesed kes mingit mängijast nii vägisi kinni hoiavad, ma arvan et neil on üleüldiselt elus ka muutustega üliraske toime tulla või lahutustega. Kuidagi võetakse "taking for granted" selliseid asju, tekib mingi omanditunne, mis ei ole tegelikult põhjendatud. Rõhutan veelkord, ta täitis oma lepingu lõpuni ära ja ei ole kuidagi sunnitud uusi diile vastu võtma. Oleks teine tera kui sõlmid nt 4a lepingu ja järgmine a hakkad jonnima, et tahad minema kuskile, kui palju on "selliseid" mängijad, mõelge natuke! Ta on Liverpooli trennides suht kõndima õppimisest käinud, mida te veel tahate for f sake, mis kahetisi tundeid fännidel saab olla? Profijalgpalluri elu on tegelikult suht piiratud, mingi osa noorusest ja vabadusest sööb see sul ära, võite mõne mängija ausa artikli selle kohta ette võtta, mis on head ja vead.
                              Owen'i puhul ei ole ka mul mingit vimma, kui Real'i läks. Oli aeg muutusteks. Küll aga oli eelkõige maine-idiootne teha üleminek ManU'sse, aga tundub et seda motiveeris eelkõige hea raha, sest tegelikult oli ta selleks ajaks juba küpse (vigastused, kiirus läinud) ja pingipoiss ja ManU'le ehk meie konkurendile ta reaalselt midagi juurde ei andnud, pigem käis seal head palka võtmas pingil. Pigem võtta see raha siis vaenlaselt kui omadelt, mida kasiinodes ära põletada (millega tal vist oli sekeldusi at some point).

ja neile kes ikka kibestunud, ütleks siis ühe soovitusena nii, et me peame lihtsalt järgmised aastad võitma rohkem karikaid kui Real ja Trent ja ongi rohi olemas 'valule' hehe.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                                Need inimesed kes mingit mängijast nii vägisi kinni hoiavad, ma arvan et neil on üleüldiselt elus ka muutustega üliraske toime tulla või lahutustega. Kuidagi võetakse "taking for granted" selliseid asju, tekib mingi omanditunne, mis ei ole tegelikult põhjendatud. Rõhutan veelkord, ta täitis oma lepingu lõpuni ära ja ei ole kuidagi sunnitud uusi diile vastu võtma. Oleks teine tera kui sõlmid nt 4a lepingu ja järgmine a hakkad jonnima, et tahad minema kuskile, kui palju on "selliseid" mängijad, mõelge natuke! Ta on Liverpooli trennides suht kõndima õppimisest käinud, mida te veel tahate for f sake, mis kahetisi tundeid fännidel saab olla? Profijalgpalluri elu on tegelikult suht piiratud, mingi osa noorusest ja vabadusest sööb see sul ära, võite mõne mängija ausa artikli selle kohta ette võtta, mis on head ja vead.
                                Owen'i puhul ei ole ka mul mingit vimma, kui Real'i läks. Oli aeg muutusteks. Küll aga oli eelkõige maine-idiootne teha üleminek ManU'sse, aga tundub et seda motiveeris eelkõige hea raha, sest tegelikult oli ta selleks ajaks juba küpse (vigastused, kiirus läinud) ja pingipoiss ja ManU'le ehk meie konkurendile ta reaalselt midagi juurde ei andnud, pigem käis seal head palka võtmas pingil. Pigem võtta see raha siis vaenlaselt kui omadelt, mida kasiinodes ära põletada (millega tal vist oli sekeldusi at some point).

ja neile kes ikka kibestunud, ütleks siis ühe soovitusena nii, et me peame lihtsalt järgmised aastad võitma rohkem karikaid kui Real ja Trent ja ongi rohi olemas 'valule' hehe.
                                Owen skooris 17 väravat 52 mänguga ja võitis neile tiitli

Kommentaar

Working...
                                X