Florian Wahli saame pealekauba, siis on ok summa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Oleks üllatav kui mindaks aastaid tootnud toimimismehhanismi vastu, aga see pole enam Kloppi ‘pool ja tema reeglid ei kehti igavesti. Mul isiklikult on allergia ülikallite mängijate vastu - kui me ise neid muidugi ei müü, a la Coutinho.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOleks üllatav kui mindaks aastaid tootnud toimimismehhanismi vastu, aga see pole enam Kloppi ‘pool ja tema reeglid ei kehti igavesti. Mul isiklikult on allergia ülikallite mängijate vastu - kui me ise neid muidugi ei müü, a la Coutinho.
Samas ma olen alati öelnud, et põhimeeskonnal peab alati olema väike hirm, et pingilt tuleb keegi ja võtab nende koha üle. Aga hind on krõbe...
Kommentaar
-
Championeeeeees, championeeees! Võtke välja, Unitedi ahvid! We're back on top! Ja see on alles algus! Wirtz tuleb, Kerkez tuleb ja keegi tuleb kindlasti veel. Ütlesin juba hooaja alguses, et Klopp oli see, kes lõi vundamendi, nagu omal ajal Shankly ja Slotil on nüüd võimalus olla see, kes ehitab sellele vundamendile, nagu ehitas Paisley. Ja nii lähebki! Täna on aga piduuu
Kommentaar
-
25. mail 2005 võitis esimese hooaja peatreener Rafa 'pooliga ootamatult Istanbulis. Houllieri meeskonnaga. 20 aastat hiljem kordus see suuresti Sloti puhul - tiitel vaid teine. Ka toona arvati, et mõned detailid teistmoodi ja mõned uued mehed ning vallutame maailma. Ei pruugi nii minna.
Mul on eelkõige hea meel, et fännid saavad oma peod Anfieldil ja tänase bussituuri. Kõik selle, mis viis aastat tagasi ära jäi. On see selle ajastu lõpp või alles uue algus, eks ole näha.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kuna ma olin juba hooaja algul seda meelt, et tõmbame koti pähe ja üks tiitel oli juba hinge all, siis koroona-aegne võit oli emotsionaalselt liigutavam ja omamoodi lahedam, et pidi peeglisse tähistama.
Igatahes. See hooaja lõpp oli ikka paras palagan ja ma loodan, et mõned vennad saavad kinga. Ja need, kes jäävad, saavad aru, millepärast neid pingile lubatakse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Lolle pole vaja nii kaugelt otsida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Väidetavalt oli see road rage, täpsemalt ei tea, aga terrorism see polnud. Haige maailm ikka. Õnneks pole surnuid ja loodetavasti ei tule ka, on paar tõsiselt vigastatut.
Muidu need kaadrid paraadist oli ikka ulme - palju seal fänne oli tänavatel, miljon? Vähemalt sai väga suur hulk fänne lõpuks pikalt tähistada ja seda melu nautida.
Kommentaar
-
Pole siin foorumis kaua käinud, aga kõike vahepeal toimunud nautisin täiega. Mitu väga head asja said lõpuks kokku ja kaunis staadioninauding + paraad kõige selle tervituseks koos igasugu individuaalsete auhindadega + sõnavõtud ja lahkumispisarad. Kift!
Siit saame minna ainult tugevamaks, väga head kõlakad on uute tulijate osas - see teeb väga rõõmu! Gap was huge ja CL'iski tuli peale alagrupi tabeli tipus olemist vaid vb kõige paremat jalgpalli näitavale tiimile alistuma. Olen endiselt veendunud, et need 2 kohtumist olid kõige kõrgemetasemelised ja tempokamad, mis sel hooajal nähtud.
Suur tänu hr Slot ja company! Olles oma suhtluses siiras ja selge ning mitte minna toimivat süsteemi lõhkuma/muutma, võib viia väga ilusa eduni. Siin on õppematerjali kõigile (kui sellest tahetakse õppida muidugi). Arteta't peaks see enim kõnetama hehe!
Igatahes 20! YNWA!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar