Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ekitike on ametlik ja asub nüüd teele idamaadele.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

‘poolil on olnud varem neli palindroomi: David ja Andrew Hannah, Sheyi Ojo ja Ozan Kabak. Ekitike on neist pikem ja huvitavam.

Kommentaar

Päris tõsised jutud, et Isak ei ühinenud Newcastle pre season tiimiga ja on avaldanud soovi lahkuda ning Liverpooli huvi on ikka väga konkreetne. See oleks ikka korralik Real Madridi laadne Galacticote lammutamine.

Kommentaar

Juhtpositsioonilt kõik nupud mängu?
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Oeh inimene on juba kord selline rahulolematu loom, pole kunagi rahul. Kui ma eelmistel suvedel hädaldasin, et miks me kedagi ei osta siis see suvi on teisiti. Miks me nii palju ostame?
            (Ärge pange mind tähele, kuumus) Tegelikult oleks keskkaitsesse veel kedagi vaja.

Kommentaar

Mulle ka eriti ei meeldi, aga juba kevadel oli selge, et see on paratamatu. Slot tahab oma meeskonda nüüd ja klubi ei saa peale meistritiitlit seda tal keelata.

Kommentaar

Pigem jääb mulje, et klubi leidis, et nüüd on see õige hetk, kus edu tsementeerida.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Kommentaar

Korraliku keskkaitsja kui saaks, siis jah, ütleks vähemalt paberil, et on tehtud mitte 10 kümnest aken, vaid 12/10nest hehe.

aaaga tark oleks rahulikuks jääda, sest kogu see uus kaadervärk peab ka murul jonksu saama, ma isegi ennustan mingeid feil tulemusi esimese kahe kuu jooksul, enne kui masin full tuurid sisse saab.

Kommentaar

Beeb ütleb, et Diaz Bayerni jagu. Eks seda oli oodata. Ostmise kõrval tuleb ka müüa. Tubli töömees oli.

Kommentaar

Kurb, Diaz oli mu üks lemmikuid!

Kommentaar

Väidetavalt olla Diaz tahnud ise lahkuda juba eelmine suvi, kuid me ei tahtnud lasta. Nüüd kui kõik klappis siis lasime minna. Tänud, et andis hooajal oma tubli panuse tiitlisse.

Laupäeval oli pre-season vs AC Milan. Paistis selline rabe treeningmäng olevat. Milan lõi 4 kontratest. Kaitse oli ka muul ajal igal pool ilma peal laiali. Värava ees võimalusi oli, aga keegi ei tahnud eriti ka kõige kindlamates olukordades peale lüüa.

Järgmine mäng kolmapäeval, siis tagasi koju, et Crystal Palace vastu valmistuma hakata.

Kommentaar

Arse nina alt napsati üks Salfordi 17-aastane ründaja Will Wright, aga mitte see pole tähelepanuväärne, vaid, et poiss valis Londoni tulede asemel väiksema palga ning Liverpooli. Kodule lähemal muidugi ka, aga ikkagi.

Kommentaar

See topelt manku platsil oli ikka äge. Kõike head, Lucho! https://youtu.be/QFVX-Jd_PWg?si=KI30F4SEYvN-MEqI

Kommentaar

Paistab, et Rio Ngumoha oli idamaise tuuri suur avastus. Selles vanuses peabki arenema ja tema on seda tublisti teinud.

Kommentaar

Working...
                                X