Ekitike on ametlik ja asub nüüd teele idamaadele.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Juhtpositsioonilt kõik nupud mängu?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Pigem jääb mulje, et klubi leidis, et nüüd on see õige hetk, kus edu tsementeerida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Korraliku keskkaitsja kui saaks, siis jah, ütleks vähemalt paberil, et on tehtud mitte 10 kümnest aken, vaid 12/10nest hehe.
aaaga tark oleks rahulikuks jääda, sest kogu see uus kaadervärk peab ka murul jonksu saama, ma isegi ennustan mingeid feil tulemusi esimese kahe kuu jooksul, enne kui masin full tuurid sisse saab.
Kommentaar
-
Väidetavalt olla Diaz tahnud ise lahkuda juba eelmine suvi, kuid me ei tahtnud lasta. Nüüd kui kõik klappis siis lasime minna. Tänud, et andis hooajal oma tubli panuse tiitlisse.
Laupäeval oli pre-season vs AC Milan. Paistis selline rabe treeningmäng olevat. Milan lõi 4 kontratest. Kaitse oli ka muul ajal igal pool ilma peal laiali. Värava ees võimalusi oli, aga keegi ei tahnud eriti ka kõige kindlamates olukordades peale lüüa.
Järgmine mäng kolmapäeval, siis tagasi koju, et Crystal Palace vastu valmistuma hakata.
Kommentaar
-
Arse nina alt napsati üks Salfordi 17-aastane ründaja Will Wright, aga mitte see pole tähelepanuväärne, vaid, et poiss valis Londoni tulede asemel väiksema palga ning Liverpooli. Kodule lähemal muidugi ka, aga ikkagi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
See topelt manku platsil oli ikka äge. Kõike head, Lucho! https://youtu.be/QFVX-Jd_PWg?si=KI30F4SEYvN-MEqIthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar