Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mis need probleemkohad on?
    Nagu siin juba mainitud siis eks see kaitsest pihta hakkab. Aga see ei tähenda just ainult kaitseliini. Võrreldes eelnevate aegadega me ei tee piisavalt (gegen)pressi, et pall tagasi saada. Ja kui sa oled tähele pannud, siis enamus vastaseid mängib meil contrate peale. Ehk neil on "natukene" rohkem aega seda palli ja söötu sättida, sest kohene surve puudub.
    Teine probleem on meie taktikad ja meeste positsioonid. Neid ma ei hakka lahti harutama, sest internet on minust paremaid eksperte täis, kes seda teemat lahkavad.

Kommentaar

Kuna viide oli "hooaja alguses" vms, siis ka küsimus. Praegust näen ise ka. Hooaja eelse ja praeguse seosest olen küll huvitatud.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Väravavaht - Allissoni vigastus on väga kurb, grusiin on selgelt nõrgem ja väga kahju, et Kelleher minema lasti.

Kaitseliin - vigastused mõlemale paremakaitsele kindlasti oli tugev hoop. Frimpong on ennast väga heast küljest näidanud, loodetavasti varsti valmis alustama.
        Vasakkaitses ei jõua ära oodata, milla robertson tagasi põhikoosseisu saab. Kerkez selgelt ansamblist välja langemas.
        Keskkaitsjad mõlemad üsna sitad olnud hooaja esimestes mängudes. Manu värava puhul paneks pigem süü Van Dijki kui Konata peale, tundus, et Virgil ei saanud aru, et mbuemo ta seljataga oli. Kui Slot tahab Joe Gomezele võimaluse anda, siis see oleks okei. Jättis hea mulje, need minutid mis ta saanud on see hooaeg. Samas, reaalsuses peaksid meie 2 põhimeest ennast lihtsalt kokku võtma!

Poolkaitses - hooaeg algas rabedalt MacAllister oli vigane ja Szobozlai tuli vigastuste vastu mujale liigutada. Gravenberch ka tuli just tagasi vigastuses. Üldiselt, eeldan, et siin saadakse asjad kohe varsti tagasi rajale.

Ründes - Ekiteke oli väga impressive, aga see rahakohver mis Isaku peale kulutati lõi asjad balansist välja, kohanemis aega on vaja, aga ma pigem näeks prantslast praegu alustamas.
        Salah on väga kehv olnud, minu poolest võiks ta ka rotatsioonist osa saada ja vahel pingilt alustada.
        Gakpo on väga hea olnud, peaks olema kindel põhimees hetkel.

Wirtz - tundub, et vaja väga palju aega kohanemiseks, ei oskagi seisukohta võtta. Esmamulje nii kalli mängija kohta pigem halb.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
          Kuna viide oli "hooaja alguses" vms, siis ka küsimus. Praegust näen ise ka. Hooaja eelse ja praeguse seosest olen küll huvitatud.
          Väike stats. Mängudes peale tiitli kindlustamist on meie GF/GA suhe selline: 1.8/1.6. Ei arvesta siia sisse pre season mänge. Eelmise hooaja EPL suhe oli 2.26/1.07

Kommentaar

Päevane noortemäng oli meil päris hullumeelne - võideti lõpuks 5:4. Näis mis õhtul. Salah ja Mac Allister on jäetud pingile, Robbo, Frimpong ja Jones väljakul, Gravenberch vigane, Ekitike ja Isak alustavad esmakordselt koos.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Poolaja feels:
              Mõistlikud muudatused Slot'i poolt, aga tahtnuks rohkemgi, loodetavasti Prem'i mängudeks tagasi ei roteeru, kui siin hästi läheb. Algus rabe aga ikkagi 2hega peal praegu.
              Ekitike > Isak
              Chiesa väärib kindlasti ka vahetusest sekkumist ja paistab et Wirtz'i või isegi Isaku asemele, positsiooni järgi.

Kommentaar

Vaimustav ettesööt Robbolt Ekitikele. See on üks asju, mida sel hooajal pole seni nähtud.

Kommentaar

Teisel poolajal saadi "käru" käima. Ilus

AGA, Salah, sa ei oleks pidanud platsile saama, see oli seisu pärast soodukas sulle ja sa rsk ei sööda 2'te super olukorda tiimikaaslasele ja pusid ise halvast kohast lüüa krt. Mängu lõpus, suures eduseisus, egomad mehed mängivad alati endale, aga ikkagi...
                  Muidu Wirtz - double assist ja värav kui suurstaar vaid söötnuks lõpus, et tap-in teha.
                  Mängujoonises oli loogikat kokkuvõttes, võiks nüüd selle ka Brentford'i vastu viia. Frankfurt'i tase tundub oluliselt lahjem kui Brentford tbh.

Kommentaar

Ses suhtes, et Wirtz on kunn - seda lugemist on vägev vaadata. Sünkroniseerimine taha veel aega, kuid tasa ja pisi. Ütleme nii, et... on satse, kus tal oleks lihtsam jooksma saada.

Mängust ja nii. Muidu tore, kuid kipub jääma mulje, et mängijatest tahetakse täitsa pleista vennad teha - sedant pole küll vaja.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

mul tunne, et nr 1 lucky charm selles meeskonnas on Chiesa. kui hakkab jälle hästi minema, siis suuresti tänu temale.

* nr 2 on Szoboszlai.
                      ** nr 3 on Ekitike.

Kommentaar

Szoboszlai selgelt hooaja parim mängija hetkel. Ekitike ja Gakpo järgmised 2.

Kommentaar

Eintracht oli teisel poolajal passiivne ja heitunud. Premieris seda ei juhtu. Huvitav näha, mis mehed Slot järgmiseks valib.

Kommentaar

Oli juba natukene mängu moodi. Samas oli vastastel ikka liiga mitu head võimalust, mida nad seekord väravasse ei saanud. Aga vähemalt ründepool tassis.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                              Eintracht oli teisel poolajal passiivne ja heitunud. Premieris seda ei juhtu. Huvitav näha, mis mehed Slot järgmiseks valib.
                              Muidugi ei juhtu. Premmis on ju täiesti ebainimliku tasemega tiimid esimesest kahekümnendani välja.
                              Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

Muidugi ei juhtu. Premmis on ju täiesti ebainimliku tasemega tiimid esimesest kahekümnendani välja.
                                yep, eintrachti market value poolest premier viimase 5 seas

Kommentaar

Working...
                                X