Man City away karika veerandfinaalis, unlucky.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Krt see FA Cupi loos ajab marru...
Samal ajal Chelsea sai Port Vale ja Arsenal Saintsi. Arsenali run on olnud seal Portsmouth, Wigan, Mansfield ja Saints. Liverpoolil Barnsley, Brighton, Wolves, City. Ja no Arsenal sai CL-s parima loosi üldse. Heategevusena tahetakse neile trofeed kinkida või??
Kommentaar
-
Ühega pääsemise üle peab rõõmu tundma. Ootus oli, et pärast kohutavat avapoolaega asjad jälle paranevad, aga minimaalselt seekord. Söödumäng oli armetu - Wirtz läks mängu edenedes täiesti kaotsi - ja oma kasti kaitsmisest ei tahaks üldse rääkida. Kui Anfieldil ka tsenderdusi niimoodi kaitstakse, on asi enam kui hapu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Järjekordne enamjaolt sihitu esitus, kus kontroll, tempo ja mängurütm täiesti puudub. Vastased mängisid nagu ühtne tiim vs 11 tüüpi/individualisti, kellel justkui jalgade külge 5 kg raskused seotud. Misasi see on? Asja võttis hästi kokku see, kui lõpu poole VVD tahtis ettepoole sööta, aga keskväli oli kõik väga kaugel ees ja hästi aeglaselt sörkisid tagasi, samal ajal kui Galatasaray mehed agressiivselt ja kiirelt jooksid ja keskvälja täielikult endale võtsid. Siis ei olnudki VVD-l kuskile mujale sööta, kui tagasi/külje peale...kaotusseisus...
Sloti kommentaaridega nõus, kui ütleb, et mängijate suhtumine oli küsitav. Ainult, et kes suhtumise ja mentaalsuse eest vastutab? Varem ma oleks 1-0 eduga olnud Anfieldi kordusmängus enesekindel, aga selle mängupildiga...kõike võib juhtuda, ma pole edasipääsus üldse kindel
Kommentaar
-
Mängijad tundusid mulle tüdinud ja vihased. Salahi asendamine Frimpongiga kaotusseisus ütleb, et puudus idee, kuidas ründemängu paremaks muuta. Gakpo küll toodi lõpuks väljakule, aga temast pole viimasel ajal kasu. Rio ja Jones, kes aitasid teisel poolajal Wolvesi karikamängus, jäidki pingile.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Olgugi, et Slot'i lähenemist kuvab läbi n.ö exceli-stiil, siis mängu samas oli ja ka häid võimalusi oli. Ehk jube kangutamine ja isutu toimetamine, mis annab lootust, et kodus süüakse kõht head ja paremat täis ning minnakse ühtselt vastasele kallale.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Slot'i oskamatus Wirtz'i kasutada maximaalselt ja nii nagu Leverkusenis säras häirib mind kõige rohkem ründemängu kuivuses. Puhalt ainult selle pärast tahaks näha kuidas Alsono selle eesliini tegutsemise korraldaks. Tõsi, Prem'is on osutunud Wirtz'ile probleemiks füüsilisus ja see et ta lükatakse palli pealt ära väga kergelt - peab musklit kasvatama - Salah on selles osas küll suurepärane eeskuju olnud, pole suur vend, aga sitaks sitke ja sageli on ta ise kaitsjad ära lükanud.
Lisaks nii vanu tüüpe, nagu meil tiimis on, suure tõenäosusega Alonso pikalt ei taluks - kel pole jalgu, ei saa lihtsalt algkoosseisu ja kõik. Alonsol on küllap puudusi, mida me veel nii hästi ei tea, aga Sloti all olev jää ei saa enam paks olla. Hooaja lõpuni oodatakse kindlasti, aga sealt edasi, on kõik võimalik.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar