Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Rõõmu teeb selline varajane kõik spekulatsioonid lõpetav avaldus.
    Ma olen kindel, et tulevikus räägitakse Mo'st samas võtmes 'pooli ajaloo teiste suurte ründajatega. Pean silmas mehi nagu Roger Hunt, Kevin Keegan, Kenny Dalglish, Ian Rush.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

gg goat

Kommentaar

kas ta eelmine suvi kahe aastast allkirja ei andnud?
        Dreams cant be buy

Kommentaar

Andis. Lepiti nüüd klubiga kokku ja temast saab vaba mees
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

uskumatu, et teda siis raha eest keegi ei oleks tahtnud? ahhh
            Dreams cant be buy

Kommentaar

Olin 100% kindel et see juhtub suvel, aga announcement'i nii vara ei oodanud. Igatahes absoluutne legend siin klubi ajaloos ja need numbrid ja saavutused räägivad enda eest. Suur kummardus! YNWA!

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
                uskumatu, et teda siis raha eest keegi ei oleks tahtnud? ahhh
                Eks ta küsimusi tekitav ole jah. Suht turvaline panus on, et ta Saudide juurde maandub ja neil poleks probleem (nende liiga poliitikast lähtuvalt) tema tänast lepingut duubelda (või rohkemgi veel) ning klubile tema õiguste eest lisaks miskit maksta.

Löhnab telgitaguse kraami moodi... vähemalt esialgu.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Salahi klubist lahkumine on väga kurb uudis, no ei lähe see hooaeg rõõmsamaks

Jah tal on väga kehv hooaeg käimas, jah, oli aimata et suvel võib-olla minek, aga...kurb ikka, sest ta on legend. Sinna nimistusse ma paneks väga vähesed mängijad, isegi Kloppi kuulsast tiimist vaid mõned üksikud, aga tema sinna kahtlemata kuulub. Ja seda suurte tähtedega. Nime võib kirjutada kohe Rushi kõrvale. Viimane lahkuja Kloppi ründekolmikust ja eelmise hooaja parim mängija, kes klubi tiitlile tassis. Aeg läheb kiiresti. Klubile on ta kõik andnud selle pea 10 aasta jooksul. Mul pole isegi mõtet tuua välja tema rekordeid, tal on neid selleks liiga palju. Äkki hooaja lõpus keegi viitsib väikese kokkuvõtte nendest teha. PL ajaloo üks parimaid on ta kindlasti, top 10 vaieldamatult.

Panen siis lihtsalt paar videot mälestuseks:

Salah's first day at LFC | Signing day vlog series
                  Mo Salah's most SENSATIONAL Premier League goals! ⚡

Kõige paremini on meeles sealt videost väravad Spursi (2018) ja City (2021) vastu. Aga maasikaid on muidugi palju

Kommentaar

Mnjahh. Suurte ja paksude tähtedega on Salah kirjutatud meie ajalukku anyway. On rõõm, et sai seda nautida. Ja isegi siis kui ta oli tippude-tipp, tundus mulle, et nii palju "lihtsaid väravaid" kõmmutas ta põõsasse. Aga olulisem on ehk see mis ta sisse kõmmutas ja söötudena jagas, et ka teised saaksid väravaid lüüa.
                    Küsimusi on mitmeid: miks nüüd? kes oli aktiivne pool? kas kulisside taga toimub rohkemat, kui välja paistab? Eks u 10a pärast ehk saab kellegi elulooraamatust lugeda.

Kommentaar

Miks nüüd? Omadega ju läbi väljakul meie jaoks - seda on näidanud terve hooaeg.
                      Kes oli aktiivne pool? Pigem klubi, aga ka mängija rahulolematus ja see sopp, mis vahepeal tuli, näitasid ju selgelt et pikka tulevikku siin olla ei saa.
                      Kas kulisside taga toimub - loomulikult. Ja noh puhtalt numbrites - Salah'i eest oleks ostuvõimelised ainult Saudid ja nendegi huvi võis veidi vaibuda käesoleva hooaja drop-off'i nähes. aga ju tehti kompromiss, et mängija saab tasuta minna (saab nii ju kergemini uue kosilase ise valida) ja klubi võidab vähemalt sellega, et saab mega wage bill'ist lahti, mis Salah lepinguga kaasas käib.
                      Win-win ümmarguselt, arvestades kõike. Klubil jääb ülemineku rahad saamata, aga sealt tn ei oleksi midagi sellist tulnud, millele ka Salah alla kirjutaks, seega mööndused tehtud ja vaatame tulevikku.

Kommentaar

Minu meelest on Mo aastatega ära teeninud selle, et saab ise valida oma järgmise tööandja. Muidugi poleks praegu klubi saadav summa kaugeltki see, mis eelmisel suvel, aga siiski ilus lüke lasta tal minna kuhu tahab. Loodan, et see motiveerib teda veel viimaseks kevadiseks vormitõusuks.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                          Minu meelest on Mo aastatega ära teeninud selle, et saab ise valida oma järgmise tööandja. Muidugi poleks praegu klubi saadav summa kaugeltki see, mis eelmisel suvel, aga siiski ilus lüke lasta tal minna kuhu tahab. Loodan, et see motiveerib teda veel viimaseks kevadiseks vormitõusuks.
                          selleks on boonused ja muud asjad?? klubi on samamoodi ära teeninud ju selle, et saavad tema eest väikse nutsu ka. siin kuskil mingi tagatoa teema mida me lihtsalt hetkel ei tea ju? aga respekt klubile ja mängijale, et seda infot pole kuskile välja leakinud.
                          Dreams cant be buy

Kommentaar

Working...
                          X