Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Muide, plaan on minna kevadel Manchesteri. Keegi varem käinud? Sooviks just informatsiooni pileti ja majutuse osas.
Käisin see aasta Meistrite liiga veerandfinaali Chelsea'ga vaatamas. Piletid, koos majustusega ostsin Thomas Cook Spordi kaudu, mida mulle siit foorumist soovitati. Internetist leiab ka igasugu muid saite, kus piletieid müüakse, aga Cooki variant tundus kõige turvalisem.
Käisin see aasta Meistrite liiga veerandfinaali Chelsea'ga vaatamas. Piletid, koos majustusega ostsin Thomas Cook Spordi kaudu, mida mulle siit foorumist soovitati. Internetist leiab ka igasugu muid saite, kus piletieid müüakse, aga Cooki variant tundus kõige turvalisem.
Kui saladus ei ole, siis palju kogu see asi maksma läks?
Kui saladus ei ole, siis palju kogu see asi maksma läks?
Mängupiletid kahele inimesele + majutus(3ööd) oli 790€. Hind oleneb ka hotellivalikust, oli valida päris paljude erinevate vahel. Kahjuks nende kaudu ostes enda istekohta valida ei saanud.
+ muidugi veel lennupiletid jms.
Mängupiletid kahele inimesele + majutus(3ööd) oli 790€. Hind oleneb ka hotellivalikust, oli valida päris paljude erinevate vahel. Kahjuks nende kaudu ostes enda istekohta valida ei saanud.
+ muidugi veel lennupiletid jms.
Aitäh, Thomas Cooki olen ise ka vaadanud, aga kevadel peaks RyanAir alustama Tallinn-Manchester lennuliiniga, siis peaks vast asi odavam tulema.
Nagu ma aru saan on seal ainult koos majutusega variandid? Mind huvitaks lihtsalt piletid.
"But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Kahju, et tüübist midagi enamat ei sirgunud. Kiirust ju oli. Selle pealt oleks võinud ju täitsa kaitsjaid üks ühele ette võtta ja teravusi luua, aga minu meelest selleni ta kunagi ei jõudnudki. Igatahes kui minek teoks saab, siis head teed.
Kommentaar