Algselt postitas JanK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSuvel võiks Criscito Zenitist ära tuua (räägitakse et meil 200 mln € transfer budget, mõned augud peavadki olema nii betoneeritud, et paha hakkab, siis tulebki veidi rohkem kulutada) ja rahumeeli edasi vegeteerida. Äkki Zahast tuleb asine mees, tuleb aint võimalust anda, pole uut wingerit vaja ka.
352 taktika peale ja peaks huvitav küll olema.
DDG
Vidic-Evans-Jones
Rafael(WB)-Carrick-Fellaini-Kagawa-Criscito(WB)
Rooney-RVP
mida Juvel on ja meil ei ole? Pirlo? Pogba?
Lisaks, pmst kõik positsioonid alustades Buffonist kuni Tevezeni välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPraegust seisu vaadates käiks küll selle ulmesumma Mata eest väljaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust352 taktika peale ja peaks huvitav küll olema
Kas Sulle tundub, et äärekaitsjad (va. Smalling episooditi) ei tõuse ründesse või ei saa ründefaasis hakkama?
Kommentaar
-
Huvitav vasak-eesliin tõesti, võibolla tehakse seal Giggsi, Welbecki ja Januzaj vahel karuselli ja kõik saavad ründes proovida korra. Mhm.
Reaalselt võiks poolajal Giggsi asemel Kagawa sisse tuua kohe.
Oleks seal Giggsi asemel Rooney, siis oleks see hetkese ManU üks paremaid koosseise minu silmis (Jonesi võiks emma-kumma asemel keskele panna).
Kommentaar
-
Enne seda standardolukorda, tabasin end mõttelt, et ei imestaks üldse, kui siit sisse imetaks... Hiromant no.
Olgu see mängupilt, kuidas on, aga mulle tundub, et väga suure taandarengu on teinud kogu kaitsetegevus üleüldiselt. On korduvalt jopanud, et vastased ei ole suutnud tekkinud auke ära kasutada, aga ausalt tundub nagu kaitses oleks pühapäevaliiga õllesõbrad, kes jooksevad iga vastasega kaasa ja lasevad end positsioonilt labaselt ära vedada...Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustViga ei olnud kastis ja viga üleüldse ei olnud. Hea otsus, hea penalti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar