ja kolmas kit samuti avaldatud:
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Jeps, ilusad värvid nagu roosa ja roheline rõhuvad seksikatele kehadele pigem, et ei mõnitataks enam mängijate lõustasi kuna mängijaid päris koledate larfidega on ikka päris mitu.. väravavahi kit on väga kena võrreldes varasematega, see rugby V triip natuke retarded näeb välja kuid pole hullu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustJeps, ilusad värvid nagu roosa ja roheline rõhuvad seksikatele kehadele pigem, et ei mõnitataks enam mängijate lõustasi kuna mängijaid päris koledate larfidega on ikka päris mitu.. väravavahi kit on väga kena võrreldes varasematega, see rugby V triip natuke retarded näeb välja kuid pole hullu.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustSuurepärane. Enam pole millestkist muust ka jahuda kui särkidest:S
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustRonalts läinud ju. Ega nüüd midagi muud huvitavat ei toimugi.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustja kolmas kit samuti avaldatud:
Väga gay särk, Ferdinandile kindlasti väga meeldib!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustei tea nüüd kas Valencia on sellise kaliibriga mees mida United vajab ???
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMa muidu väga tõsiselt ei võta särgi teemat, aga mida põrgut?
Piiks- piiks ja raha tuleb.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar