Mõnus on niikuinii
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitust10 probleemseima klubi hulgas huligaanitsemist silmas pidades on Inglismaal meistriliigast vaid Spurs."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
ma ei tea, pole ammu juba niiväga oodanud, et keegi koti pähe saaks ja nüüd ma ootan .. ootan kuidas Manu kodus teeb selgeks Romale ja Tottile, et jalgpall pole ümmargune, kuna nemad on nii head ja Roma on juust
FORZA JA FORZA, sitt ees sellest FORZAsthärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
-
Algselt postitas ats-wiking Vaata postitustforza my ass
minu arvates oli Roma ootamatult sitt, kartsin hullemat, eriti pärast Scholesi punast.
Kui te peate ManU esitust heaks, siis tahaks näha seda kui nad veel sitasti mängivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui Roma oli sitt, kuidas te ManU esitust siis hindate? Esimesel minutil juba oli teie värava all paanika. Esimesed 5 minutit ei saanud te palliga üle keskjoone...Suutsite mangu jooksul tekitada 2 väravavõimalust.
.
Statistikat ei tasu antud juhul argumendina kasutada (keegi enne mainis), sest mängiti ikkagi põhimõtteliselt 10 vs 11. Järgmine mäng ma arvan nii ei juhtu ja seega pole arvud olulised, oluline on mängupilt: kui suudeti 10kesi 60 min hakkama saada, siis mis oleks 11kesi tehtud? +12. mängija!?
Selle mängu ManU kaotas, mitte Roma ei võitnud. Old Traffordil nad ei kaota.
Kommentaar
-
Algselt postitas ats-wiking Vaata postitustJärgmine mäng ma arvan nii ei juhtu ja seega pole arvud olulised, oluline on mängupilt
Kommentaar
-
Kuhu jääb tolerantsus.
Miks peab kohe üksteise kallal kiskuma, ma ei saa aru?
Ükskõik, mis juhtub, alatii on mingi hüppamine.
Igaljuhul Roma oli parem ja vääris võitu. Unitedil vedas, et 1 kolligi said lüüa.
Aga teisipäeval on uus mäng ja sedapuhku Inglismaal.
Kommentaar
-
Roma fännid alustasid kogu asja
Kommentaar
-
Noh, jah. Ikka on vaja asi vägisi põnevaks teha. Teist aastat järjest mõeldakse jalgpalli asemel rohkem munade koksimisele. Väga mannetu mäng. Katki pole veel õnneks midagi, Chelsea järele jäänud mängud on teoreetiliselt raskemad ning tasapisi hakkavad vigastused taanduma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustTeist aastat järjest mõeldakse jalgpalli asemel rohkem munade koksimisele. /--/. Katki pole veel õnneks midagi.
Õnneks ma olin tööl ja mängu ei näinud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar