Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Ma olen aru saanud, et raha on külluslikult ETH kulutada saanud aga mitmel puhul pole ta saanud oma esimest valikut. On ju tahetud de Jongi, Kane'i ja vist veel mõnda ässa, aga keegi pole Manusse ikkagi jõudnud. Vaevalt ETH unistuste kaitseliin sisaldab Evansit, Maguiret ja Lindelöfi vasakkaitses või üldse kuskil kaitses.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    No sa räägid endale vastu selles osas, et isegi kui te saaksite mingi ideaalse omaniku, kellel on raha rohkem kui Cityl ja Njuukal kokku, siis muutused hakkavad IKKAGI peatreeneri kui ka mängijate pagasi vahetuse järel alles tulema. Jätaks siis ETH alles ja kallaks talle uue koorma raha talle lauale on siis sinu mõte? Minu arust te juba olete päris hästi kallanud, kui numbreid vaadata. Kuhu on jäänud müügidiilid nt, kas osadega peab siis vägisi jätkama? Kas seal ei ole üldse peatreenerile mingit otsustamisõigust antud? Kogu hype oli ju läbirääkimistel enne tema toomist, et seekord saaks boss ise rohkem otsustada, kui eelmised. See oli siis bs?
    Sporting directorid ja recruitment osakond vajaks ka restarti, sellega olen nõus, et nad on piisavalt suur osa masinavärgist ja totaalselt ebaõnnestunud. Teie suve üleminekute turg oli kohutav tbh. A ma küsin, pärast kõiki neid 7 erinevat treenerit jne, miks peakski keegi väga hea mängija tahtma siia tulla. Kuulus nimi aga toxic riietusruum. Sancho, kui ei saa ükski treener teda mängima, siis miks teda nt ära ei müüdud suvel.

Olen millegipärast samas kindel, et kuhu iganes ETH siit kunagi jõuab, läheb tal järgmises kohas paremini - ei ole seda survet ja ebarealistlikku tulemuste ootust. Jalkastuudios lastakse pidevalt muidugi Fergie aja tippudel muudkui tampida nende mängijate kallal, kes pole enamus elu sees sellist taset ega meeskonna toimivust saavutanud kui nemad omal ajal. Kust praegu tiimi meestelt see winning mentaliteet peaks tulema, kui neil pole CV-des ühtegi sellist õnnestumist ette näidatagi veel siinmail. Nad ei teagi kuidas seda saavutada. Selleks peakski just treener neid selleni viima ja selle usu tekitama. "Those players are not good enough, attitude is poor" jne, sõim iga nädal Keane'ide ja Neville'ide poolt. Mõlemad on ise ka treenerikäppa proovinud, aga hästi ei läinud või mis. Paneks homme Kean'i sinna riietusruumi, sõimab vb paar nädalat nägusid täis, aga varsti on taas pekkis, sest kogu töökeskkond on sul viha ja frustratsiooni täis. Tänapäeva mängijate motiveerimine kahjuks ei käi lõuga andmise ähvardustega või puutsa vastu kulmu tagumisega.

Pikk timeout ja full restart ja keskenduda näljastele noortele koos täiesti uue treeneriga (Arsenal example nt), sest kogu see iganev ja mittetoimiv pooltiimi tuleks välja kallata siit klubist, Casemirod, Maguire'd, Dalot, Evans, Eriksen, kelle ma veel unustasin, ei pikaks läheb, ahjaa ja isegi Rashford, sest kuskil mujal oleks tal VAJA end kokku võtta, aga siinsete kaigaste keskel näib ta endiselt superstaarina ja veeretab kuidagi välja oma palga. Sorry, aga mitmes, kui mitte kõigis, top 6 klubis oleks ta praegu pingipoiss.

Ma ei teagi miks ma nii pikalt kirjutan siin teemas üldse. Mõni teist juba käskis mujale pedereerima minna. Davai, eks tehke oma asja edasi.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Need kes siin väitsid et peatreenerit vahetada pole pointi, aga teda alles hoides, millised on variandid, et midagi paremaks läheb? Selgitage palun.
    See, mis nimastain ütles, + sama argumentatsiooni pealt oleks te pidanud Kloppile vähemalt kaks korda kinga andma.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Need kes siin väitsid et peatreenerit vahetada pole pointi, aga teda alles hoides, millised on variandid, et midagi paremaks läheb? Selgitage palun.
    Selgita parem kuidas siis vahetus aitab? Millised on reaalsed variandid, et paremaks läheb? 7 erinevat treenerit viimase 10 aasta jooksul, äkki on mujal mingi kala?

Ma võin juba eos öelda, mis treenerit vahetades saama saab. Esimene hooaeg tehakse mingi väike step üles. Teisel hooajal treener ei saa mängijaid keda vajab, rong hakkab vaikselt rappa sõitma, siis hakkavad samad mängijad kes juba mitu treenerit bussi alla on visanud pead tõstma. Teised eelmiste treenerite mehed jälle ei sobi või on ebakvaliteetsed ja ongi rong rööbastelt maas. Kolmandal hooajal tuuakse uus mees proovima, kui mitte varem. Muutused peaksid algama mujalt, kui me kunagi veel võidu nimel mängida tahame.

Üldiselt ManU fännidele “wake up and smell the coffee”. Me OLIME imeline klubi, me OLIME üks maailma parimatest. Olime aga mitte enam, see klubi on katki. Katki tehtud ebapädevate omanike poolt. Unustage ära kosmeetilised muutused treenerite pingil ja äkki hakkame tiitlite pärast võitlema või mingit imelist jalgpalli mängima. Seda laeva niiviisi enam kreenist välja ei aja. Sellist asja ei ole olemas.
    Võtke reaalsus omaks - see on läbi, me oleme pasad.
    Ainuke pääsetee oleks olnud täiesti uued omaniku, aga see keerati ka vittu.

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Mis siis äkki Rashfordiga juhtus, eelmine aasta ju kiideti taevani kui mälu ei peta.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Mehed ei usu/kuula, ei saa mitte kuidagi motiveeritud ETH poolt. Mõned üksikud erandid vaid on. Lisaks puudub teil igasugune selge mänguplaan isegi mängudes, kus on vastaseks liiga tagumine ots.

Ülemineku turg on olnud tõesti kohutav, sa ostad pahaksläinud Varane'i, pensi Evans saab tööd, Maquire ei saadud müüdud, Eriksen (best before ammu läbi) on su keskvälja tugitala. Rashford'ile juba ammu ei meeldi jalgpalli pärast võidelda, kõige muu eest küll. Väravavahi teema

Kuidas kokku see ikka veel total waste ei tundu osadele siin, mina ei mõista.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Amrabat ikkagi oli juba suve algusest saadik ETH soov, lihtsalt nagu ManUtd-ile kombeks, siis see venis. Lisaks oli ta saabudes vigastatud ja ka praegu mängib läbi trauma. Eile võeti ilmselt välja kuna see vilega töllakas otsustas talle lampi kollase anda ja Amrabati teine kollane ilmselt poleks kaugel olnud teisel poolajal.

Lindelöfi katsetamisest saan aru, kuna Reguiloni tugevus ei ole kaitse, sama Dalotiga. Kui need 2 korraga oleks olnud platsil, siis oleks võib-olla juba esimene poolaeg piinlik olnud. Shaw, AWB puudus on praegu väga suur- oskavad paremini kaitsta ning neil on mune ka taklamisi teha.

Aru ma aga ei saa, miks Rashford mänge alustab. Tal ei tule mitte miski välja ja ta ei viitsi. Antony samasugune- silmad kinni jookseb vastu kaitsjaid palliga. Ma siiralt parema meelega näeks Hannibali, Pellistrit platsil, kes tahavad, viitsivad mängida, sellisest energilisusest ongi puudus praegu.

Ma saan aru, et City ja paljud klubid miles ahead praegu. Pole ka raske seda tunnistada ja vaadata meeskonda kaotamas. Aga t*ra kyll, tahaks vähemalt näha, et mehed endast kôik platsile jätavad- seda aga ei ole ja see ajab närvi ning teeb samas ka väga murelikuks.​

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
    Tuletan meelde, et Ten Haag viis ManU oma esimesel hooajal top 4. .
    Lihtsalt joppas nagu Vaprusel see aasta, kui 4 aastat top 4 siis võtan sõnad tagasi.

Leave a comment:

• onoz9
    replied
    Tuletan meelde, et Ten Haag viis ManU oma esimesel hooajal top 4. See on suur edasiminek. Kuidagi suudeti hoida mehi tervena ja Casemiro mängis hästi. Aga praegu pole keskvälja üldse, kui ikka Burnley ja Sheffieldi vastu sellise surve alla jäädakse, rääkimata City-st. Aga kui sa tood põhisse 30+ vendi ja Mounti (pikalt allakäigul olnud) ning loodad vigastusaltide mängijate peale, selle asemel et tuua noort talenti uue peatreeneri all üles ehitamiseks, on tulemus nii nagu praegu.
    ​​​​​​
    Arvan ka, et Ten Haag pole siin eriti süüdi. Proovitud ju on ka nooremaid tuua, aga ega tema üksi ei otsusta kindlasti neid oste. Või kui otsustab, siis tehakse asju väga-väga valesti. Vaevalt ta selliste ostudega rahul on nagu 100 mil eest Antony või 70 mil eest Casemiro. Isegi Amrabat hetkel tundub selline B-kategooria ost, et 1) "aa krt ei õnnestunud kedagi muud hankida, no siis toome akna lõpus Amrabati, äkki joppab!" või siis augustis 2) "oot...Casemiro ikkagi 31-aastasena miskipärast pole enam üldse hea...krt ostame kiirelt kellegi asemele, enne kui aken lõppeb!". Vigastusi peaks ka oskama natuke ette näha, kui vaadata mõne mängija vigastuste ajalugu. Tulemuseks ongi keskväli läbisõiduhoov ja kaitses kaikad. Pane sinna kasvõi Pep neid vendi treenima ja juhendama, ikka on raske.

No ei ole eriti pädev värk ju.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust
    redditist
    Selle alguse formatsioonile ma küll midagi ette ei heidaks, McTom on väga heas vormis ja ma eeldan, et Šoti eest ta mängibki 10t. Kogu see kompott on parem kui Antony, kes väljakule tulles tegi kõik selleks, et rahvas sellele eraelulisele probleemile teistmoodi vaataks.

Sealt maalt kus Amrabat välja võeti, kes on tegelikult suht meh olnud, ei oska väga kiita või kritiseerida. Ainult seda, mis ma eelnevalt kirjutasin, et Ten Haag võiks julgemalt Rashfordile ja Brunole alternatiive otsida.

Kui Sul on pingil suht terve Varane ja Regulion ning minnakse nende asemel Maguire-Evans-Lindelöf liiniga, see on põnev.

ETH sackil mina pointi ei näe, nagu kirjutatud, siis paljud on proovinud, tulemuse on sama. Laseme kõigepealt ETH ilma vigastatud meeskonnaga proovida. Tuletame meelde, et eile oleks võinud ideaalis kaasa teha: Licha, Shaw, AWB, Casemiro.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas soojakaart kinnitab antud infot, mis teil toimus keskel?

Kas pikkust oli teil antud mängus juurde vaja?

Leave a comment:

• plastic
    replied
    redditist

So, just to be clear, he played McTominay at no10, so his no10 could play on the right wing, so his £80m right winger could sit on the bench along with his £50m central midfielder who can't play in central midfield.

Then at half time he subbed off the central midfielder he signed to play in central midfield, so he could move his no10 who isn't a no10 into central midfield, so he could bring his central midfielder who isn't a central midfielder on at no10, so his no10 could stay on the right wing.

He signed a left back on emergency loan so he wouldn't have to not play a left back at left back, so he could leave them on the bench so he could not play a left back at left back.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Ma ei saa siiani aru kuidas endast lugupidava klubi kapteniks saab olla Vassiljev..oh wait.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Ma ei saa siiani aru kuidas endast lugupidava klubi kapteniks saab olla Brüno..oh wait.

Leave a comment:

Working...
X