Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustKõik õige
sunderlandi võll jooksis selgelt jalgadesse..tänu sellele nani enam ei saanud korralikult joosta ja pani väikse rullumise muru peal juurde.Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustDida peab õppima veel. Minu teada pole ta ühtegi penalti välja pettnud erinevalt krissust kes ikka oma jagu seda teinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustDida peab õppima veel. Minu teada pole ta ühtegi penalti välja pettnud erinevalt krissust kes ikka oma jagu seda teinud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
vana puss, 30sec pärast väravat hakkasin mängu vaatama.
ManU on muidugi eriti vilets olnud. Ainukene ilus liigutus oli Krissu läbisööt mille Giggs ära puterdas.
Sellise surve all (pallivaldamine mingi 60-40) 1-0 ees olla on aga ka omamoodi kunst mida ManU hästi valdab...
Kommentaar
-
Algselt postitas petsman Vaata postitustSellise mänguga pole kaotus häbiasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjah ma just mõtlesingi, et äkki sa tahtsid öelda, et häbi oleks olnud võita sellise esitusega.
Aga räägi sa ei tea Ronaldo penaltite löömise statistikat?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustjah ma just mõtlesingi, et äkki sa tahtsid öelda, et häbi oleks olnud võita sellise esitusega.
Aga räägi sa ei tea Ronaldo penaltite löömise statistikat?
Täitsa võimalik, et tema esimene eksimus penaltijoonelt Manu eest!...pole aega hetkel uurida asjaMU FCUK
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar