Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

pendel oli õige...Algselt postitas magnisco Vaata postitustKõik õige
sunderlandi võll jooksis selgelt jalgadesse..tänu sellele nani enam ei saanud korralikult joosta ja pani väikse rullumise muru peal juurde.Elu on nagu sitt,mis on koguaeg perses.
Kommentaar
 - 

Dida-Nani tomato-potatoAlgselt postitas cannuman Vaata postitustDida peab õppima veel. Minu teada pole ta ühtegi penalti välja pettnud erinevalt krissust kes ikka oma jagu seda teinud.
Kommentaar
 - 

ta on ikka hea mees küll siisAlgselt postitas cannuman Vaata postitustDida peab õppima veel. Minu teada pole ta ühtegi penalti välja pettnud erinevalt krissust kes ikka oma jagu seda teinud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
 - 

vana puss, 30sec pärast väravat hakkasin mängu vaatama.
ManU on muidugi eriti vilets olnud. Ainukene ilus liigutus oli Krissu läbisööt mille Giggs ära puterdas.
Sellise surve all (pallivaldamine mingi 60-40) 1-0 ees olla on aga ka omamoodi kunst mida ManU hästi valdab...
Kommentaar
 - 

mis tähendab pole häbiasi? Minu arust on nii sitasti küll häbi mängida...Algselt postitas petsman Vaata postitustSellise mänguga pole kaotus häbiasi.
Kommentaar
 - 

Kahjuks ei tea mitu löönud on, aga see peaks olema esimene eksimus sel rindel (vähemasti antud hooajal).Algselt postitas cannuman Vaata postitustjah ma just mõtlesingi, et äkki sa tahtsid öelda, et häbi oleks olnud võita sellise esitusega.
Aga räägi sa ei tea Ronaldo penaltite löömise statistikat?
Kommentaar
 - 

Algselt postitas cannuman Vaata postitustjah ma just mõtlesingi, et äkki sa tahtsid öelda, et häbi oleks olnud võita sellise esitusega.
Aga räägi sa ei tea Ronaldo penaltite löömise statistikat?
Täitsa võimalik, et tema esimene eksimus penaltijoonelt Manu eest!...pole aega hetkel uurida asjaMU FCUK
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar