Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

22p vist ei piisa püsima jäämiseks, seega tuleb ikka pingutada

Kommentaar

Guimaraes, Tonali, Joelinton keskvälja vastu minna Casemiro-Eriksen ja nende ees Zirksee…aeglus kuubis… see ju paberil näha suitsiidne tegevus…

Sihik on paigast ära, kaitses ajupeerud…ja ongi jälle olemas.
      Aga see, et seda sisemist põlemist kodufännide ees ei ole, vot see on fcn pathetic….igasse 50:50 olukorda minnakse lõdva vemblaga vòi tehakse koheselt loll viga…ja no see valesöötude arv on ka unreal

Kommentaar

Homod jäävad homodeks.
        Meeskondlik katastroof. Keegi millegi heaga täna üldse silma ei paistnudki.

Kommentaar

Lisaks- kui su mängijate vôhm, oskused ja jalgpallialane IQ ei händli formatsiooni ära, äkki lõpetaks selle vägistamise ära… Eiii- proovime sirge molliga edasi

móistaks ainult juhul, kui 4-5 tasemel venda talvises aknas lisandub… Aga seda ju ei juhtu

Kommentaar

Jälle kõik kobisevad siin. Nagu päriselt enne mängu arvasite, et võidame. Üllatavalt hea mäng oli isegi, peale seda vahetust poole tunni järel. Nagu ikka lasime endale lubamatust kohast väravad lüüa ja ise ei suuda lüüa. Newcastle oma hooaja tippvormis ja meie madal vormis. Igati loogiline tulemus.
            Järgmine mäng Liverpooliga saate jälle kurta kui homod kõik mängijad on.
            Loodan, et ülejärgmiseks mänguks Southamptoniga suudame ka väravaid lüüa. Olenemata nendest kõikidest lollidest väravatest mis me oleme sisse lasknud, siis ikkagi mänge võidetakse väravatega.
            Ja loomulikult ehk tuleb ka mingi täiendus. Eriti oleks vaja vasakule kedagi, sest Dalot ei sobi kohe üldse sinna. Millal meil oli üldse vasakkaitsja väljakul viimati, mingi aasta tagasi vist.
            Ma tean, et klubil raha pole kulutamiseks aga saab ka odavamalt mehi kui 50 - 100 miljonit.
            Tundub kahjuks, et ka Garnacho ei sobi siia süsteemi.

Kommentaar

Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
              Lisaks- kui su mängijate vôhm, oskused ja jalgpallialane IQ ei händli formatsiooni ära, äkki lõpetaks selle vägistamise ära… Eiii- proovime sirge molliga edasi

móistaks ainult juhul, kui 4-5 tasemel venda talvises aknas lisandub… Aga seda ju ei juhtu
              Vaidleks vastu. Ta toodi siia oma stiili mängima ja kuna hetkel graafik nii tihe siis mängud ongi põhiline koht kus seda harjutada. Hooaeg niikui nii perses ja pole ju vahet kas ļõpetad 8 või 17 kohaga.
              Piisaks ka ühest mehest teisele äärde lisaks amadile kes suudaks natuke teravust teha. Hetkel selgelt näha, et parem äär palju teravam ja vasakult ei tule midagi. Kui vasakult ründasime siis oli üks või kaks kaitset ainult vastas ja paremalt amad sai palli ole kohe 4 kuni 5 meest ümber.
              Kuna low IQ mehed siis tulebki jätkata ja lasta nii kaua kui lihas mälusse jääb. Hetkel kõik see nii aeglane ja mäng seisab.
              Treeneri kiituseks peaaegu alati kui vahetab siis muutub mängupilt paremaks, tulemus kahjuks mitte aga küll see ka muutub.
              Järgmine mäng tundub paberil võimatu aga ennegi üllatusi juhtunud.
              Kui tulemused välja arvata, siis mäng nii kole pole, tuleb lihtsalt vähem lolle vigu teha.
              Oleks joppabd ja neid vigu vältinud ja ise võimaluse ära kasutanud oleks terve foorum siin kõvatanud kui kõvad me oleme ja võidame tiitli
              Isegi täpselt sama mängupildiga

Kommentaar

Kõik kes tulevad kritiseerima ainult 4 treeningut läbi viinud Amorimi võiks jalgpallist paari kuulise puhkuse võtta - teie vaimne tervis on peale seda tunduvalt parem!

Kommentaar

Minu 2 küsimust / mõtet neile, kes siin paaniliselt juba nõuavad, et Amorim lõpetaks oma formatsiooni ja mängijatele nõudmiste esitamise:

Esiteks, kas ma päriselt saan aru, et osad siin nõuavad, et läheksime tagasi varasema "formatsiooni" juurde??? Vabandust, millest te räägite? Välja arvatud avavile hetkeks platsile joonistatud 4-2-3-1 polnud ManU mängus viimased 1,5+ aastat mingit "formatsiooni" või "joonist" või kindlat "mustrit", mille alusel rünnak käiks, näha. Ehk siis nõuame, et kuna mehed ei saa praegu 3-4-3 formatsioonist aru, las siis kappavad nagu noored lehmad kevadisel aasal? Formatsioon on pmst sama kui Giggs oli treener ja pmst ütleks meestele "tavai kutid, oskate küll, pange kõva"!!!!

Lisaks, et kuna hetkel ei saada pressinguga hakkama, siis "lähme tagasi varasema juurde", mis praktikas tähendas, et kõik teevad Rashfordit, va Amad, kes siis üksi jookseks ja survestaks, ilma meeskondliku toetuseta? Krt, sellises satsis saaksin isegi mina siis ju mängitud, kui juhis oleks "mängi oma võimete ja teadmiste piires". Ma ei tea, mulle tunduvad ManU mehed piisavalt hästi makstud, et neilt võiks nõuda natuke taktikalist mõtlemist, sh mängude vahel, ja analüüsi (kuskil klubis käimise asemel paar nädalat) ja vähemalt "jooksu, tuhhi ja tahtmist". Ei ole nagu palju palutud.

Teiseks, ma ütleks et las lõpetame parem seal tabeli teises pooles (Championship oleks päris eepiline, kuid kardan, et kahjuks seal ei õnnestu meil käia (paljude egole kuluks siiski ära, ehk pikas perspektiivis tuleks aind kasuks), ja Amorim saab välja selekteerida kes (i) oskavad, kuid mis ilmselt olulisem (ii) tahavad, seda siis nii õppimise poole pealt (isegi kui kohe välja ei tule) kui ka väljakul selle väljendamise poole pealt.

Arvestades seda sitta mida viimased 10a nähtud, siis ma ei oleks üldse kurb, pigem vastupidi, kui Amorim sisuliselt asendab märtsis selleks hetkeks lootusetuks tunnistatud poole koosseisust akadeemia noortega, ja annab seal neile võimaluse. Ma siiralt olen olukorras, kus olen valmis mõnda aega tabeli keskmiku positsiooni nautima, kui näeks et väljakul on vähemalt mängijad, kes tahavad seal olla ja annavad endast kõik (loe: ostaks kasvõi McTominay 3x hinnaga tagasi).

Kommentaar

Davai, sorry- Eriksen, Casemiro, Zirkseega oli see parim plaan pikas perspektiivis

Kommentaar

Kommentaar

Pole märganud, et siin lausa vana taktikat tagasi tahetaks.
                        Maailmameistrid!!

Kommentaar

Head uut aastat Premieri fännid image.png

Kommentaar

Kõige kasumlikum oleks teile kui te relegeeruks sel hooajal. Päriselt!. Ainult siis saakiste suurest prahist lahti (mängijate näol). Kui jääte püsima, siis mitte.
                            Amorim saaks alustada mingite täiesti uute (noorte) poistega ja oleks täiesti teine vibe. Lisaks oleksid ootused omal kohal ning Sky sports jme kogu meedia ei puutuks enam ManU. Rahu.
                            Tuleb teha mitu sammu tagasi, et saaks astuda sammu edasi.

Kommentaar

Kas inimesed nagu reaalselt usuvad, et United võiks Champasse kukkuda? See ei ole mingi valemiga reaalne, ükskõik kui hulluks see asi ka ei läheks, siis nii palju kvaliteeti ikka ju on.

Kommentaar

Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
                                Kas inimesed nagu reaalselt usuvad, et United võiks Champasse kukkuda? See ei ole mingi valemiga reaalne, ükskõik kui hulluks see asi ka ei läheks, siis nii palju kvaliteeti ikka ju on.
                                Divaris hakkama saamiseks on kvaliteeti küll.

Kommentaar

Working...
                                X