Antony hooaja lõpuni Real Betisi siis, ehk saab seal palju mängida!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustAmorim: "We are the worst team of all Manchester United's history"
Sellised laused vist aitavad paremini magada või lihtsalt ka edaspidi end ja oma tiimi välja vabandada.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
Selline kõnepruuk paistab olevat portugallastest manageride teema. Paneb mõtlema, kuidas härra Nuno Espirito Santo Manus oleks hetke materjaliga toime tulnud. See vend saadab vägevaid tegusid pigem "kesiste" tiimide eesotsas.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Oot sa ei tea konteksti? Mulle rämedalt meeldib Amorimi pressika tongue'In'cheek huumor ja kuidas ta meediat trollib. Sest mingid inimesed lihtsalt ei oska asju lõpuni lugeda.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Su ülemus sind avalikult maha tegemas - ise töötaks meeleldi sellise jaoks? Ei mäleta et ETH oleks pressikatel öelnud, et tema seltskond on rämps, aga eks seda uuel lihtsam teha ka, sest pole "tema kokku klopsitud". Ma muidugi ei tea kuidas kõik see peaks ühtlustunnet kasvatama riietusruumis. Sõim ja kriitika viib armastuseni? Nope.
Kommentaar
-
Juri arvates oli ETH ka hea suhtleja
Hetkel jääb mulje, et me palkasime ka Amorimi.
Aga. Ma pakun, et sellel käitumisel on mingi kultuuriline taust ning eesmärk on n.ö mesitaru raputada ja tugevama/nõrgema mentaalsusega mängijad esile tuua.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
Tean küll. Vaatasin pressikat. "I gve you headlines" jne. Lihtsalt mängijana on igasiguses kontekstis sellist lauset vist kehv seedida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustINEOS koos Rottcliffe'ga ongi sitt, seda oli nvn teada, aga samas Garnacho on ka suht (sitt) keskpärane. 70 milku eest võib minna lasta küll.
Võrdleks äkki noortega, peale yamali pole väga konkurente. Vähemalt 100mil oleks aus, alla 50 on klubi surnud.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
Keskpärane võrreldes lewa ja Kanega?
Võrdleks äkki noortega, peale yamali pole väga konkurente. Vähemalt 100mil oleks aus, alla 50 on klubi surnud.
- Likes 2
Kommentaar
-
Kui Garnacho ei sobi Amorimi plaanidesse, siis ongi mõistlik ta kallilt maha müüa. Ta on noor, olen sellega nõus, aga seda otsustamatust ja peaga otse kaitsjatesse jooksmist on liiga tihti. Minu arust on klubi täpselt sellises kohas, kus tulebki täielik restart teha, sest kõik on niigi perses ja pigem mingite asjade osas õudne lõpp kui lõputu õudus.
Varsti ei suuda ega soovi enam mänge vaadata, igakord selline agoonia, et anna olla. Pmts võib kindel olla, et mängupäeval peale mängu on tuju rikutud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
Keskpärane võrreldes lewa ja Kanega?
Võrdleks äkki noortega, peale yamali pole väga konkurente. Vähemalt 100mil oleks aus, alla 50 on klubi surnud.
Premmis isegi Doku on nagu asjalikum.Maailmameistrid!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar