Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Antony hooaja lõpuni Real Betisi siis, ehk saab seal palju mängida!

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
      Amorim: "We are the worst team of all Manchester United's history"

Sellised laused vist aitavad paremini magada või lihtsalt ka edaspidi end ja oma tiimi välja vabandada.
      Selline kõnepruuk paistab olevat portugallastest manageride teema. Paneb mõtlema, kuidas härra Nuno Espirito Santo Manus oleks hetke materjaliga toime tulnud. See vend saadab vägevaid tegusid pigem "kesiste" tiimide eesotsas.
      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

Selline kõnepruuk paistab olevat portugallastest manageride teema. Paneb mõtlema, kuidas härra Nuno Espirito Santo Manus oleks hetke materjaliga toime tulnud. See vend saadab vägevaid tegusid pigem "kesiste" tiimide eesotsas.
        Oot sa ei tea konteksti? Mulle rämedalt meeldib Amorimi pressika tongue'In'cheek huumor ja kuidas ta meediat trollib. Sest mingid inimesed lihtsalt ei oska asju lõpuni lugeda.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Oot sa ei tea konteksti? Mulle rämedalt meeldib Amorimi pressika tongue'In'cheek huumor ja kuidas ta meediat trollib. Sest mingid inimesed lihtsalt ei oska asju lõpuni lugeda.
          Tean küll. Vaatasin pressikat. "I gve you headlines" jne. Lihtsalt mängijana on igasiguses kontekstis sellist lauset vist kehv seedida.
          Maailmameistrid!!

Kommentaar

Su ülemus sind avalikult maha tegemas - ise töötaks meeleldi sellise jaoks? Ei mäleta et ETH oleks pressikatel öelnud, et tema seltskond on rämps, aga eks seda uuel lihtsam teha ka, sest pole "tema kokku klopsitud". Ma muidugi ei tea kuidas kõik see peaks ühtlustunnet kasvatama riietusruumis. Sõim ja kriitika viib armastuseni? Nope.

Kommentaar

Juri arvates oli ETH ka hea suhtleja

Hetkel jääb mulje, et me palkasime ka Amorimi.

Aga. Ma pakun, et sellel käitumisel on mingi kultuuriline taust ning eesmärk on n.ö mesitaru raputada ja tugevama/nõrgema mentaalsusega mängijad esile tuua.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

Tean küll. Vaatasin pressikat. "I gve you headlines" jne. Lihtsalt mängijana on igasiguses kontekstis sellist lauset vist kehv seedida.
                Selline pealkiri oleks tulnud nii või naa, vaata meie tulemusi ja kõiki negatiivseid rekordeid mis me sel hooajal oleme suutnud purustada. Lihtsalt Ruben on kaval ja oskab meediat ennetada ning seega ka manipuleerida, et kirjutage mis tahate mul on vaja oma tööd teha ja uut meeskonda suvel ehitada.

Kommentaar

See peab joke olema kui Garnacho läheb. Full joke.

​​​​​​Me ostame 100% 2x kallimalt 2x halvema asemele. Ridiculous bs, teadsin, et ineos on sitt.
                  Amorim <3

Kommentaar

INEOS koos Rottcliffe'ga ongi sitt, seda oli nvn teada, aga samas Garnacho on ka suht (sitt) keskpärane. 70 milku eest võib minna lasta küll.

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
                      INEOS koos Rottcliffe'ga ongi sitt, seda oli nvn teada, aga samas Garnacho on ka suht (sitt) keskpärane. 70 milku eest võib minna lasta küll.
                      Keskpärane võrreldes lewa ja Kanega?
                      Võrdleks äkki noortega, peale yamali pole väga konkurente. Vähemalt 100mil oleks aus, alla 50 on klubi surnud.
                      Amorim <3

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

Võrdleks äkki noortega, peale yamali pole väga konkurente. Vähemalt 100mil oleks aus, alla 50 on klubi surnud.
                        Garnacho pole hetkel isegi veel 50m mängija, tema hind on tema potentsiaalse taseme tõttu seal kandis. Küll aga ta on sel aastal rohkem Sancho kui Yamal

Kommentaar

Kui Garnacho ei sobi Amorimi plaanidesse, siis ongi mõistlik ta kallilt maha müüa. Ta on noor, olen sellega nõus, aga seda otsustamatust ja peaga otse kaitsjatesse jooksmist on liiga tihti. Minu arust on klubi täpselt sellises kohas, kus tulebki täielik restart teha, sest kõik on niigi perses ja pigem mingite asjade osas õudne lõpp kui lõputu õudus.
                          Varsti ei suuda ega soovi enam mänge vaadata, igakord selline agoonia, et anna olla. Pmts võib kindel olla, et mängupäeval peale mängu on tuju rikutud.

Kommentaar

Jep, täpselt sellist restarti ongi vaja, et rashford jääb alles, sama hinnaga mis rashford läheks, läheb hoopis garnacho, "sest ta ei sobi kuna um eeee" ja nüüd on meeskond palju uuem uue rashfordiga. Spurs pole ka nii sitt

Amorim <3

Kommentaar

Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust

Musiala rings any bell? Florian Wirtz? Mõlemad söövad Garnacho suguseid elusalt.

Premmis isegi Doku on nagu asjalikum.
                              Maailmameistrid!!

Kommentaar

Wirtz hea mõte, oleks sama kui Leverkusen müüks wirtzi 40 milkuga ära. Lihtsalt nonsense

Btw garnachol värava osalusi rohkem kui wirtzil, suht samad minutid. Üks mängib õlitatud masinas ning teine katkises Ferraris.
                                Amorim <3

Kommentaar

Working...
                                X