Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

Sinu jaoks on nkn kõik numbrid otsitud. Inimene lihtsalt tõi välja ühe statistika, et avapoolajal on 17 mänguga löödud 1 värav. Optad ja muud jutud peaksid sinu loogika järgi oma kodinad kokku pakkima, kuna otsivad mingeid suvalisi numbreid kuskilt.

Samahea on ju öelda, et nüüd tõid mingit otsitud argumendid, mis puudutab City ja Arse võitmist ja Liverpooliga viigistamist. Mida ülejäänud 10+ mängu tehti?
    ..... Ma täpselt pastakast imetud nr paningi vastu samasugusele mitte midagi ütlevale asjale ju?

Kogu data on olemas paari clicki kaugusel, saaks 100 erinevat tõsiselt võetavat statsi välja tuua, eeldan MOTD härrastelt midagi targemat tbh.

Ntks. 1 vs 2 poolaeg Xg koos väravatega.. pealelöökidega.. you name it.
    Amorim <3

Kommentaar

Algselt postitas golgolgol Vaata postitust

Löökidest on raamis 34% vs 46% ja raami tehtud löökidest siis maandub väravas 27% vs 43
      Siis ikka mehine vahe.
      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Dorgu ka siis kenasti meite kaitseliini sulandunud- oskab omale ehitada küll

Kommentaar

Tunduski liiga lihtne mäng. Saame ühe punase ja teeme asja põnevamaks.

Kommentaar

Seal tundus ikkagi pigem Onana viga et miks oli vaja välja tulla ja ilmselt ei andnud märku ka

Vahelduseks vaatasin poolaja. Koomiline sitt ikka teist poolaega pole mõtet vaadata.

Muidu Zirkzee tundub täitsa mängumees. Kahju et teine ründemees ainult käsi oskab laiutada.

Kommentaar

Okei Onana on officially maailma kõige suurem õli.

Kommentaar

Ilmselt punane, aga miks var seda otsust nii kaua praadis? Esimene kaader mis kohtunikule näidati oli komöödia tipptase. Mis debiilne komme on kõikidel maha feikima jääda, et var asju kauem vaataks. Suht hale on peale kaarti kohe elu sisse saada.
                Amorim <3

Kommentaar

Onana pirukates ei ole lihtsalt keegi enam üllatunud. Aga vähemalt mulle tundub, et kogu tiim on juba pikemat aega mentaalselt augus…eriti nüüd kui Martinez ja Amad väljas. kui väiksemgi koht on, kus enda püksid triiki täis sittuda, siis seda alati ka tehakse. Amorimi sõnavõtud ka suht rõhutavad, et see on protsess…ja tundub nagu kutid ootavadki uut hooaega…meenutab veidi seda Ragnicku aega. (Kusjuures ma ei saa aru miks ma ikka veel vaatan neid mänge. Peale igat mängu küsin endalt, et miks ma end mentaalselt penetreerida lasen. Mul ei ole neid punaseid prille ka, et midagi ilusat välja tuua…pea terve see aasta on stabiilselt virts olnud see mängupilt)

Kommentaar

No krt see punane oli ka selline, et vastane nii kaua pikali ja valudes, et anname ära. Samasuguseid slow motion kaadreid võib leida meie vastu mitmeid eelnevates mängudes. Ei ütle, et vale otsus aga aga siis tuleks järjekindlalt neid anda, mitte ainult siis kui keegi haiget saab ja var ruumis igav hakkab. Ipswich kuidagi üllatavalt sitt aga ikka meile 2 löönud. Pole neil nagu võimalusi olnudki peale seda esimest mis kohe mängu alguses oli.
                    Vähemalt iga ei ole teine poolaeg, korra tundus et tuleb igav võit meile
                    Meenutab VEITS seda Kopenhaageni mängu, kus olime ka ees ja vastane täielik null aga siis sai rashford lambi punase ja lõpuks vist kaotasime.

Kommentaar

Ma arvan, et see punane oleks nii või naa tulnud.
                      Maailmameistrid!!

Kommentaar

INEOS ja Glazerid klubi nii põhja viinud et väidetavalt Sir Jim on edastanud käsu mängijatel oma mänguvorme peale mängu säilitada ja pesta

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
                          INEOS ja Glazerid klubi nii põhja viinud et väidetavalt Sir Jim on edastanud käsu mängijatel oma mänguvorme peale mängu säilitada ja pesta
                          Emmed hakkavad jälle poegade pesu pesema nagu omal ajal
                          Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Mister Vaata postitust
                            Ai, sa langesid fake postituse õnge

Aga seis on ikka väga jama. Suvel pole mingit raha kulutada.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Ai, sa langesid fake postituse õnge

Aga seis on ikka väga jama. Suvel pole mingit raha kulutada.
                              Ta pole vist ainukene kes langes feik postituse õnge LOL. peale juunit (mitte enne) on meil 150 mil ruumi turul. Imo pole väike raha..
                              Amorim <3

Kommentaar

Mängupäev täna. Vs Fulham (FA cup)
                                Ma ei tea miks aga ootused ikka väga madalal. Pigem kardan, et Fulham võtab ära selle aga ikka vaatan ja loodan. Fulham suht heas vormis ja meie olukorda teate isegi

Kommentaar

Working...
                                X