Täiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTäiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustIsegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
Krt need transfer akna ajad võib vist üldse "uudistest" loobuda, on tunne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustIsegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
Krt need transfer akna ajad võib vist üldse "uudistest" loobuda, on tunne.
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustNonoh, staar Marcus maandub Aston Villas. Laen ja ostuoptsioon.
Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Ei usu oma silmi…lõpuks on see juhtumas. Kuidagi võiks Casemirost ka lahti saada, oleks päris kasulik.
Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitustNonoh, staar Marcus maandub Aston Villas. Laen ja ostuoptsioon.
Lisaks Malacia Benficasse laenule.
Ja Malacia diilist asja siiski ei saanud, otsitakse kiiresti uut laenule andmise varianti.
Kommentaar
-
Hakka või uskuma, et ten Hag polnudki nii halb jalgpallitreener."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustHakka või uskuma, et ten Hag polnudki nii halb jalgpallitreener.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
See tänane oli ju totaalne ila, null kliinilisust ja nii palju debiilseid sööte. Võib ju palli hoida, aga kui sellega ees midagi teha ei osata, siis ei saagi mingit tulemust loota. Ja liiga tihti otsitakse/antakse pall Brunole, kuigi ta on olukorra sööduoptsioonide loogilises valikus 5.
Kirsiks tordil see, et Martinez võib-olla väga pikaks ajaks väljas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar