Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
      Täiesti arusaamatu kui asi lõplikult Garnacho müügiga laheneb. Üks talendikamaid vendi teil, aga riietusruumis on juba peatreeniga vist suusad täiesti risti läinud ja üksteist v saadetud. Olen 100% kindel et see poiss kuskil mujal hätta ei jää. Sama ma Rashy-Trashy kohta ei ütleks. See võib vabalt ka mujal suure kaarega flopata.
      Wat? Poiss on põhis ja iga pressikas kiidab garnachot. ELis meeskonnas juba kaasas ka ehk väga vähe tõenäoline, et müüakse. Rashfordiga ajasid sassi?
      Amorim <3

Kommentaar

Isegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
        Krt need transfer akna ajad võib vist üldse "uudistest" loobuda, on tunne.

Kommentaar

Isegi Skysports pläkutab Granacho müügist, mida siis üldse uskuma peab tänapäeval?
          Eks see tiba selline varbaga vee katsumine ole, oleks Napoli kohe lollilt emotsiooni pealt 70 milkut pakkunud ta eest ja Garnacho ise ka olnud super huviline, ehk oleks kohe tehinguks läinud. Hetkel väga vähe tõenäoline, et ta kuhugi läheb peale Antony minekut.

Kommentaar

Fabrizio Romano instagram on minu arvates üks parimaid. Storydes jagab daily basis rumors ja siis päris tõsistest asjadest teeb postituse…samuti jagab storydes Youtube videolinke, kus paari päeva tagant top uudiseid lahkab.

Kommentaar

Ma olen taktikaks valinud lihtsalt mitte lugeda mitte mingeid transferite 'uudiseid' välja arvatud, kui tuleb ametlikult klubi kodulehelt. 99% on pastakast imetud.

Kommentaar

Lihtne mäng aga mulle aina enam meeldib Altay väravas.

Kommentaar

Nonoh, staar Marcus maandub Aston Villas. Laen ja ostuoptsioon.

Lisaks Malacia Benficasse laenule.

Dorgu on kohe official ning Arsenalist toodi lootustandev 18a CB Ayden Heaven

Mingid jutud ka Mathys Teli laenule toomise osas (eri jutte, kas ostuoptsiooniga või lihtsalt laen).

Kommentaar

Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
                    Ei usu oma silmi…lõpuks on see juhtumas. Kuidagi võiks Casemirost ka lahti saada, oleks päris kasulik.

Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane

Kommentaar

Algselt postitas nimastain Vaata postitust

Ei usu oma silmi…lõpuks on see juhtumas. Kuidagi võiks Casemirost ka lahti saada, oleks päris kasulik.

Keegi teab, miks need top vennad seal arsenali akadeemias olla ei taha? ManU seisukohast muidugi suurepärane
                      Selle noore ründaja kaasust nii palju ei tea, küll aga Ayden Heaven tahtis liikuda mujale, et saada rohkem võimalusi ja areneda rohkem mängijana - Arsenal nägi teda ainult keskkaitsjana edasi, aga ta tahaks rohkem keskväljal nr 6 peal mängida ka. Me pakkusime talle seda. Kutt tundub talendikas ja loodetavasti saab asja.

Kommentaar

Algselt postitas golgolgol Vaata postitust

Lisaks Malacia Benficasse laenule.
                        According to F Romano an agreement is in place for Villa to cover 70 percent of Rashford's £325,000-a-week salary in a loan for the rest of the season. He adds there is a £40m ($49.5m/€48.8m) buy option, with a potential three-and-a-half-year deal to follow.​

Ja Malacia diilist asja siiski ei saanud, otsitakse kiiresti uut laenule andmise varianti.

Kommentaar

Mainoo alustab tipus? amorim ikka küpsetab.
                          Amorim <3

Kommentaar

Hakka või uskuma, et ten Hag polnudki nii halb jalgpallitreener.
                            "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Algselt postitas -21- Vaata postitust
                              Hakka või uskuma, et ten Hag polnudki nii halb jalgpallitreener.
                              Tundub jah, et ollakse ilma Rashfordita püstihädas.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

See tänane oli ju totaalne ila, null kliinilisust ja nii palju debiilseid sööte. Võib ju palli hoida, aga kui sellega ees midagi teha ei osata, siis ei saagi mingit tulemust loota. Ja liiga tihti otsitakse/antakse pall Brunole, kuigi ta on olukorra sööduoptsioonide loogilises valikus 5.

Kirsiks tordil see, et Martinez võib-olla väga pikaks ajaks väljas.

Kommentaar

Working...
                                X