Algselt postitas ChelseaFC
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustÕnneks meil leidub väärt mehi, kes talle seda õpetama sobivad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustvõiks õppida oma frustratsiooni mitte meedia kaudu välja elama.
Ken ye wee doss, is probably jist them bludy referees an' joornalists dornt kin a wuid Ferg is sayin, likesay, but they reckon it has tae be feckin' insult. End ay feckin' story.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustWesi jalg lõigati lahti, et näha mis seal sees on
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustkoosseis niikaua:
E. Van der Sar,
J O`Shea, N. Vidic, R. Ferdinand, P. Evra,
C. Ronaldo, M. Carrick, D. Fletcher, J. Park,
C. Tevez, W. Rooney
Mis elukas see siin on? Algkoosseis tehtakse avalikuks vähem kui tund enne mängu algust.
Kui see on sinu ennustatav koosseis, siis märgi see oma postituses ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Ussu Vaata postitustkuskit tänast mängu näeb ka? (peale soccernet live)
koosseis niikaua:
E. Van der Sar,
J O`Shea, N. Vidic, R. Ferdinand, P. Evra,
C. Ronaldo, M. Carrick, D. Fletcher, J. Park,
C. Tevez, W. Rooney
Ja Rio ei mängi üsna kindlasti, sest on seljast katki. Osad poisid tulevad vist ka enamvähem otse Brasiilia lennukilt mängule, ei tõota eriti head. Õnneks on Rooney ebola vähemalt jälle kontrolli alla saadud.
edit: kae imet, filmistaar lapiti ikkagi kokku.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustwww.myp2p.eu ja vali ise endale sobiv kanal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMul ei lae seal ükski end tööle. Olen ma lihtsalt ebakompetentne?
Mul töötab iraqgoals (inglise) ideaalselt.
Kommentaar
-
Kuna viimati juhtus selline asi, et keegi Suurest Nelikust ei suutnud väravat lüüa? 99% olen kindel, et mitte kunagi. Vähemalt sellest ajast kui onu Roman Inglismaale saabus.
Mäng oli muidu suht võrdne. Rooney võimalus ilmselt parim. Villa suutis oma äärtega probleeme valmistada, vaid kahel korral 90 minuti jooksul. Kartsin rohkemat. Süüdistada nagu ei olekski kedagi. Carrick mängis täna oma selle hooaja kehvema mängu ning Rooney oleks pidanud ära lööma.
Täna hommikul oleksin nõustunud, kui keegi öelnuks et me saame samapalju punkte kui Chelsea ja Liverpool. Vähemalt on järjekordne võõrsilmäng eest ära ning vahe liidritega suuremaks ei kärisenud.
Millegi pärast on tunne, et teisipäeval on Hispaanias 90 minuti järel skoor sama nagu täna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar