Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Täna hommikul oleksin nõustunud, kui keegi öelnuks et me saame samapalju punkte kui Chelsea ja Liverpool.
Seda küll, aga ideaalne võimalus oli rivaalidele järele võtta. Kardan, et kui peale jõule on sama seis (vahe), siis on tegu suht vastutuult jooksmisega juba.
Seda küll, aga ideaalne võimalus oli rivaalidele järele võtta. Kardan, et kui peale jõule on sama seis (vahe), siis on tegu suht vastutuult jooksmisega juba.
Kusjuures ei ole ju. Meil on teine hooaja pool oluliselt kergem kui teistel suurtel, Liverpool, Arsenal, Chelsea ja paar muud rasket meeskonda võõrsil kõik mängitud. Kui peale jõule on sama vahe siis ma ei paanitseks üldse. Probleem on selles, et praeguse vormi jätkumise korral on seks ajaks seis juba palju nutusem. kui me City vastu punkte kaotame ja üks kahest esimesest võidab, siis on suht aiai.
Ronaldo on väidetavalt pisivigastusest taastunud ning sõitis ülejäänud tiimiga Hispaaniasse.
Koju jäid Van Der Sar, Neville, Welbeck ning Berbatov. Vigastatute nimekirjas veel ka Scholes, Brown ja Hargreaves. Fletcher peaks homseks mängukõlbulik olema.
Viigipunkt tagaks edasipääsu ning tõenäoliselt ka alagrupivõidu. Arvestades seda, et kolm viimast omavahelist mängu on lõppenud 0:0, siis poleks ka homme selline tulemus üllatav. Eriti kui kummalgi meeskonnal pole vajadust ilmtingimata rünnata ning mängu võita.
No eks Villarreal tahab ka gruppi võita. Ja arvestades, et ilmselt ka kaotus viib nad edasi, siis ollakse valmis riskima ja ründama ka. Eriti kodupubliku ees. Ja selles suhtes võib isegi äge mäng tulla, sest suurt kaalul pole midagi ja närvitsema ei pea. Sama ei imesta kui platsil mune ka sügatakse.
Heh, ma olen kõigis eelnevais kolmes mängus vägevat andmist oodanud, aga tutkit. Mõlemad on küll väga heale ründele suunatud mängustiiliga, aga isegi siis, kui Riquelme veel Villarrealis oli, oli tegu paraja snoozefestiga.
Kommentaar