Kui käsipallurist pilti pakkuda on, siis oleksin huvitet
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNojah. Ilusmees kuulis luulusid. Kahe kollase järgset punast ei saa ju apelleerida ka, bänn kukub. Fergie'il endal algab ka nüüd kahe mänguline eemalolek. O'Shea, rikka mehe Reimi/Kristalina, sai oma 200. mängu ka kirja. Üldiselt on olukord täitsa rahuldav.
Ei, aga nalja sai
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustHarti tõrje oli hea, Kristiina punane veel paremMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas cannumun Vaata postitustsitt mäng sitt värav sitt City.
Ainsad normaalsed momendid olid paar kollast, punane ja see lõputõrje. Muidu ikka eriti gay mängThe Reward is Cheese.
Kommentaar
-
ma tahaks kuulda rohkem põhjendusi teemal teenimatu võit.
mäng oli selgelt ühe satsi käes ja kui see loll pall oleks aegajalt sisse läinud, võinuks oluliselt korralikum skoor olla.
ja.
see ronaldo punane, no wtf, loomulikult oli tahtlik käsi, a mitte et ta seda väravasse oleks üritanud visata eks. siit nüüd sotti ei saanud, kas oli siis vile või vilistas tema kõrvus.
anyhow, me joome vince'i juures tekiilat ja on päris kaunis olla. tervisi teilegi.
fittiarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkrt sellisele Manule oleks ka Leeds korraliku sauna kütt aga ma ei tea miks City ei taht võita.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar