Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
TH ajas ju ise kokku neid häid õunu 700 milli eest, 2 sama venda kui vördlesin 2 aasta tagust koosseisu. Oleks siis et "oops, sattusin mingite kääbikute otsa, not my fault". Manu bränd on cursed lihtsalt
-
Jep, Inglise press ja "punditid" tuleb lihtsalt kiiresti paika panna ja teha oma asja. De Zerbi näiteks ei lasknud end üldse segada, ei pea olema kohe full Mourinho ja sõtta minema, aga kuidagi tuleb sellest pingest vabaneda. Hetkel on kõik mis Manchester Unitedit puudutab ja vähegi negatiivsust välja näitab, kohe suured pealkirjad ja tuhanded arvamused. Ma arvan, et hetkel meil polegi nii palju jama klubi mängijatega kui sellega, kui palju kõik tahaks näha meid läbi kukkumas - kuna see toodab sisu.Algselt postitas Wingback Vaata postitust
Treener võib olla taktikaline geenius, aga kui ta ei oska (eriti staar)mängijatega suhelda, nendeni seda viia, neid motiveerida, jonnipunne händlida ja väga palju muud sellist, motiveerida ja tekitada selge pika plaani visioon, siis see taktikakepi magic üksi kuidagi ei aita. Karismat on ka vaja nii tipus. Amorim'il seisab samasugune challenge ees. We'll see kuidas pahade õuntega toimetab.
Leave a comment:
-
Treener võib olla taktikaline geenius, aga kui ta ei oska (eriti staar)mängijatega suhelda, nendeni seda viia, neid motiveerida, jonnipunne händlida ja väga palju muud sellist, motiveerida ja tekitada selge pika plaani visioon, siis see taktikakepi magic üksi kuidagi ei aita. Karismat on ka vaja nii tipus. Amorim'il seisab samasugune challenge ees. We'll see kuidas pahade õuntega toimetab.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kindlasti olid, ma olin ka. Kõik me nägime mis ta suutis teha Ajaxis. Pmst sama, kui Bayern suure suure raha eest Nagelsmanni ostis Leipzigist, kutt oli toona kõige Lahedam* peatreener topp jalgpallis ja kõik armastasid teda, Bayernis aga asjad nii läinud ja see periood jäi ikka väga lühikeseks - hiljem on ta ikka kõrgelt hinnatud ja tal läheb hästi. Ma loodan, et ETH leiab endale kiiresti töö kus ta on samuti jälle super edukas - lihtsalt Unitedil on seni nende peatreenerite valikuga olnud nii, et ükski meilt lahkunud peatreener pole tunduvat karjääri hüpet enam teinud ja pigem tasemelt ainult langenud, ehk see rääkis ta midagi nende valikute kohta. Inimlikult ma loodan, et ETH suudab seda müüti purustada, aga tal on ilmselgelt nõrkusi, mis siin välja tulid.
Leave a comment:
-
Peale selle, et jutud on samad, tundub treener profiilit ka suht sama. Oma liigas nime teinud noor treener, kes TOP liigades pole võimalust veel saanud. Loodetavasti läheb paremini kui eelmisega.
Leave a comment:
-
Uue treeneri kasvulava saab olema viljakas, sest "rekordeid", mis kiilakas bussijuht ette pani, on raske ületada.
Leave a comment:
-
Treeneritega on üldiselt nii, et neisse on veel vähem põhjust kiinduda kui mängijatesse. Kui klubi on 10+ aastaga maksnud mängijate eest 1,5 miljardit või kuskile sinnakanti ja tulemus on üksnes nutt ja hala, siis peamine küsimus pole selles, kes on järgmine treener. Peamine küsimus on, kuidas järgmised 1,5 miljardit investeeritakse.
Leave a comment:
-
Kindlasti olid, ma olin ka. Kõik me nägime mis ta suutis teha Ajaxis. Pmst sama, kui Bayern suure suure raha eest Nagelsmanni ostis Leipzigist, kutt oli toona kõige Lahedam* peatreener topp jalgpallis ja kõik armastasid teda, Bayernis aga asjad nii läinud ja see periood jäi ikka väga lühikeseks - hiljem on ta ikka kõrgelt hinnatud ja tal läheb hästi. Ma loodan, et ETH leiab endale kiiresti töö kus ta on samuti jälle super edukas - lihtsalt Unitedil on seni nende peatreenerite valikuga olnud nii, et ükski meilt lahkunud peatreener pole tunduvat karjääri hüpet enam teinud ja pigem tasemelt ainult langenud, ehk see rääkis ta midagi nende valikute kohta. Inimlikult ma loodan, et ETH suudab seda müüti purustada, aga tal on ilmselgelt nõrkusi, mis siin välja tulid.Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMa nagu mäletaks, et mõned foorumlased olid niisamuti ähmi täis, kui ETH tulek avalikuks sai. Loodame, et ajalugu ei kordu.
Leave a comment:
-
Ma nagu mäletaks, et mõned foorumlased olid niisamuti ähmi täis, kui ETH tulek avalikuks sai. Loodame, et ajalugu ei kordu.
Leave a comment:
-
-
Zirkzee sai debüütvärava kirja ja kõik edasine on tõesti kesine olnud. Samas pole ka Hojlund suutnud särada. Ehk uus treener oskab neist viimast võtta.
Leave a comment:
-
Tore oli väljaku kõrval lõpuks juustega peatreenerit näha. Atraktiivne mäng, väravaid igasuguseid. Lastud väravad muidugi räigelt mõttetud.
Zirkzeest on lausa kahju kuna ei saa no üldse hakkama millegagi - vaese mehe Fellaini.
Leave a comment:
-
Selline tavakas selle hooaja mäng, lihtsalt täna saadi pall mõned korrad väravasse kah.
Leave a comment:
-
No Manu mängib meeskonna vastu, kellel pole väravas väravavahti ju ka.Algselt postitas Rudy Vaata postitustUnited mängib viimaste aastate parimat vutti peale peatreeneri sacki, kes oskas seda ette näha? Snakes...
Leicester on muidugi täiesti sitt ka täna.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: