ETH pole mitte mingisugune treener kui täiesti superfeil Casemirot poolajal pingile ei pane!
See on treeneri A ja O, tuvastada personali error platsil ja muuta seda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Siiski on tänapäeva mõistes see kommiraha, arvestades mis nehe potentsiaal on ja palju te ise ta eest maksite. Teie parim ääreründaja, keda ETH kasutada ei osanud aga ju anthony ja rashford on paremad lol.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Te makstie 25+10 mehe eest, kes pole meil sel hooajal veel koosseisu mahtunud ehk oli valikus 5. ääreründaja + ta teenis mingi 350k nädalas, ehk me saime tohutult palgaraha ka vähemaks. Imeline ikka, thnx Tedd!
Leave a comment:
-
Mitmete eri allikate kohaselt on siis lõpuks midagi sellist:
Jadon Sancho Deal
•Chelsea Wage all of His salary
•Utd Get £10M Upfront fee
•Utd get £25.4M Guaranteed fee next year
•Man United save £18.2M salary
•Man utd save €350k+ Week wages
•In total United Get 53.6£ million on ffp books for next year
Oskused ja X-faktor on tal kindlasti olemas. Kuid kui aus olla, siis ei kurda, et lahkus. kutil lasti keset hooaega puhata…siis tuli otsa see beef ETH-ga…sealt ei oleks midagi head nagunii tulnud meie särgis. Ta on IQ ja käitumise osas nagu Pogba ja Lingardi poeg- aitab sellistest.
Leave a comment:
-
Te makstie 25+10 mehe eest, kes pole meil sel hooajal veel koosseisu mahtunud ehk oli valikus 5. ääreründaja + ta teenis mingi 350k nädalas, ehk me saime tohutult palgaraha ka vähemaks. Imeline ikka, thnx Tedd!Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustChelsea tõmbas Mounti(60m)müügi ja Sancho(20-25m klausel) toomisega teile koti ikka nii tugevasti pähe.
- Likes 2
Leave a comment:
-
Chelsea tõmbas Mounti(60m)müügi ja Sancho(20-25m klausel) toomisega teile koti ikka nii tugevasti pähe.
Leave a comment:
-
Rangers (H)
Porto (A)
Paok (H)
Fenerbahce (A)
Bodo/Glimt (H)
Viktoria Plzen (A)
Twente (H)
FCSB (A)
Päris karm Euroopa loos, palju reisimist ja vaadates seda siis mõnel aastal võiks see isegi CL loos oll
Aga noh, me peame selleks valmis olema, kui midagi võita tahame.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustMount üle kuu audis. Oktoobris nagu uus ost või nii
Kõige kasutum ost läbi aegade. Isegi Antony on asjalikum täiendus.
Eks arvata oli, et sealt Chelseast muud peale rooja ei saa.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Selle arutelu põhjal on huvitav mõtiskleda, et kas jalgpall kui mäng üleüldiselt oli parem tollal või nüüd
Isiklikult tunnen küll, et jalgpallist on kadunud hing ja võlu peale ~2010 aastat sellise tempoga nagu õhk katkise ventiiliga kummist.
Offtopic.
Leave a comment:
-
Ole nüüd, 2000 aastatel oli teine jalgpall ka veits. Ilmselt 25 aastat tagasi oleks McT veel parem mängija olnud.Algselt postitas -mirko- Vaata postitustOeh, mul on väga kahju, et McTominay lahkub. Ja 100% nõus Plastic'uga, et enne võiks ca 10 meest lahkuda. Ning kogu austuse juures kaasfoorumlaste suhtes, kui keegi tuleb ütlema, et mees pole tiitlivõitmise materjal, siis mulle indikeerib see seda, et pole nähtud, kuidas ManU 2000ndatel ja 10/11 ning 12/13 hiljem tiitleid võitis. Ja siin McTominay sugused hingestatud mängijad on nii olulised (P.Neville, N.Butt, Park J-Sung, OGS - tegemist oli siiski peamiselt vahetusmehega, va 1-2 hooaega).
No Park, OGS ja Butt jne. on suht legendid, pole isegi võrreldav McT. Peale tahtmise oli neil oma positsioonil väga hea tase.
Leave a comment:
-
John O'Shea on Legend, aga kahjuks tänapäeval Premmis sellise tehnilise pagasiga pole midagi teha - ainult võitlusliku mänguga tiitleid enam ei võideta. Nüüd on vaja meeskonda kes oleks stabiilselt suuteline 90-95 punkti koguda, vähemalt nii kaua kuni see City veel konkurentsis on, ja selleks on vaja sügavust ja kvaliteeti rohkem kui vaid "hingega" mängijaid. + Kahjuks on meie klubi ka pikalt olnud turul kohutav, mis tähendab, et iga milli mis me sellise akadeemia mängija müügiga teenime on kulla hinnaga.Algselt postitas -mirko- Vaata postitustOeh, mul on väga kahju, et McTominay lahkub. Ja 100% nõus Plastic'uga, et enne võiks ca 10 meest lahkuda. Ning kogu austuse juures kaasfoorumlaste suhtes, kui keegi tuleb ütlema, et mees pole tiitlivõitmise materjal, siis mulle indikeerib see seda, et pole nähtud, kuidas ManU 2000ndatel ja 10/11 ning 12/13 hiljem tiitleid võitis. Vb olen täiesti teise lähenemisega, aga minu jaoks võidetakse tiitleid McTominay suguste mängijatega, kuid veelgi parem näide (mida vist viimased 10a kõigile olen öelnud), on John O'Shea. Kes ei tea kes ta on, siis soovitan vaadata youtube highlightse. Tegemist oli super squad playeriga, kes liialdamata mängis kõik positsioonid, sh legendaarne mängu lõpp väravas, kui ka lõi olulisi väravaid. Mina, ja usun, et ka paljud teised, on valmis paar ManU tiitlit kirjutama tema nimele.
Jah, on vaja tugevat 11, kuid just need mängijad 12 - 16 on need, mis teevad tugevast võistkonnast tiitlipretendendi. Pika hooaja jooksul on piisavalt vigastusi, ja siis on küsimus, kuidas squad playerid üles astuvad. Ja siin McTominay sugused hingestatud mängijad on nii olulised (P.Neville, N.Butt, Park J-Sung, OGS - tegemist oli siiski peamiselt vahetusmehega, va 1-2 hooaega). Muidugi saan aru, et McTominay soovis rohkem mänguaega, ja kui klubi otseselt tiitlile ei pretendeeri, on arusaadav, et selliseid soove on rohkem (tiitlipretendendil on alati lihtsam squad playereid õnnelikuna hoida).
Ehk oleks pooltel ManU meestest ka sellised munad ja hingestatus kui McTominay'l, oleks ManU kindel top3 iga hooaeg. Võtan iga kell ja päev ennem mehe, kelle oskused on natuke halvemad, aga sisemine põlemine ja tahtmine on, kui Rashfordi, kellel tundub olevat mingi kihlvedu, mille võitmiseks peab ta olema õnnetu näoga, tegema õnnetuid otsuseid ja keelduma tagasi töötamast.
Leave a comment:
-
Oeh, mul on väga kahju, et McTominay lahkub. Ja 100% nõus Plastic'uga, et enne võiks ca 10 meest lahkuda. Ning kogu austuse juures kaasfoorumlaste suhtes, kui keegi tuleb ütlema, et mees pole tiitlivõitmise materjal, siis mulle indikeerib see seda, et pole nähtud, kuidas ManU 2000ndatel ja 10/11 ning 12/13 hiljem tiitleid võitis. Vb olen täiesti teise lähenemisega, aga minu jaoks võidetakse tiitleid McTominay suguste mängijatega, kuid veelgi parem näide (mida vist viimased 10a kõigile olen öelnud), on John O'Shea. Kes ei tea kes ta on, siis soovitan vaadata youtube highlightse. Tegemist oli super squad playeriga, kes liialdamata mängis kõik positsioonid, sh legendaarne mängu lõpp väravas, kui ka lõi olulisi väravaid. Mina, ja usun, et ka paljud teised, on valmis paar ManU tiitlit kirjutama tema nimele.
Jah, on vaja tugevat 11, kuid just need mängijad 12 - 16 on need, mis teevad tugevast võistkonnast tiitlipretendendi. Pika hooaja jooksul on piisavalt vigastusi, ja siis on küsimus, kuidas squad playerid üles astuvad. Ja siin McTominay sugused hingestatud mängijad on nii olulised (P.Neville, N.Butt, Park J-Sung, OGS - tegemist oli siiski peamiselt vahetusmehega, va 1-2 hooaega). Muidugi saan aru, et McTominay soovis rohkem mänguaega, ja kui klubi otseselt tiitlile ei pretendeeri, on arusaadav, et selliseid soove on rohkem (tiitlipretendendil on alati lihtsam squad playereid õnnelikuna hoida).
Ehk oleks pooltel ManU meestest ka sellised munad ja hingestatus kui McTominay'l, oleks ManU kindel top3 iga hooaeg. Võtan iga kell ja päev ennem mehe, kelle oskused on natuke halvemad, aga sisemine põlemine ja tahtmine on, kui Rashfordi, kellel tundub olevat mingi kihlvedu, mille võitmiseks peab ta olema õnnetu näoga, tegema õnnetuid otsuseid ja keelduma tagasi töötamast.
- Likes 1
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: