Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nimastain
    replied
    Algselt postitas -21- Vaata postitust
    Suurim probleem on endiselt kiilakas bussijuht, keda isegi teie omas punase kohviku foorumis argumenteeritult maha tehakse. Tuleb lihtsalt julgeda tõele näkku vaadata. Ta lepingupikendus ajas ju kõik rivaalid irvitama, I wonder why.
    Mis argumendid seal on siis? Mu arust ainukesed kes irvitavad on live fännid, aga need ongi veits sellised “teistsugused”.

Viimane mäng oli paar (mitte)vahetust kahtlased, aga üldiselt võrreldes eelmise aastaga, arengut on näha ja kõik tüübid pole veel kohale jõudnudki, või normaalsesse vormi saanud. Et loeme tibusid kevadel, mitte augustis…

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Suurim probleem on endiselt kiilakas bussijuht, keda isegi teie omas punase kohviku foorumis argumenteeritult maha tehakse. Tuleb lihtsalt julgeda tõele näkku vaadata. Ta lepingupikendus ajas ju kõik rivaalid irvitama, I wonder why.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Selgusetuks jääb, mis see "loodame parimat" on... all right then, keep your secrets.
    Ma saan aru, et viimase 30 või ma ei tea mis aasta jooksul 1 PL tiitel ja 2 CL-i on mõndadele paar cm juurde kasvatanud.

Aga viisakale küsimusele viisakaks vastuseks, et post SAF perioodile järgneva sama pika perioodi jooksul "loodaks" esmalt saavutada PL-s sama, mida te selle 30+ a perioodi jooksul! Seda tulemusena paberil. Teisalt sisuliselt olen päris pikalt lootnud näha lükkeid, mida INEOS teinud. Kas tänu sellele õnnestub, eks näha. Samas eelmine lähenemine on tõestanud, et nagunii ei õnnestu.

Saladused avatud, lahtine raamat täiesti. Anna märku juhul kui jätkuvaid küsimusi.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Selgusetuks jääb, mis see "loodame parimat" on... all right then, keep your secrets.

Loomulikult esmajoones loodaks näha positiivsemaid noote, et kõik sujub ja meeskond performib.
    Mul ei ole erilist usku ETH suhtes, aga poleks midagi selle vastu, kui ta suudaks oma tööga mind (ning paljusid sama skeptilisi fänne) ümber veenda.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Squadiga on korralik töö tehtud. Palju rämpsu minema saadetud ja viisakad täiendused.
    Erikul ei ole enam vabandusi. Mängupilt ja tulemus, või sacked by Christmas. Loodame parimat

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Ugarte ka kotis.

Päris viiskas täiendamine ikka toimunud juba see suvi. McDominator, Lindelöf, Hannibal võivad olla reaalsed lahkujad.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Juba teine mäng ja kotid ning tegelikult kui Fulhami ründajad lõpetada osanuks, oleks nad ka esimese ära võtnud. Keep going ETH, lovely.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Kaotus tuli seepärast, et julgesin üle pika aja Unitedi peale raha panna. Ei tohi järgmine nädal jinxida, sorri minu süü.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Täpsustan- pidasin silmas neid täiesti kandikul vastastele antavaid väravaid. See söödumäng ja ladusus on tore siis, kui tulemust ka toob. Praegu endiselt iga pallikaotuse puhul hoiad hinge kinni, et ära ei löö vastased

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas golgolgol Vaata postitust
    Uus hooaeg ja sama crap. See kaitsepool on ikka nali kuubis…1:2 värav viskas sellist Häberli Eesti koondise viimaste ketukate vaibi.
    Rashford on halb… Diallo tahab, aga see mängulugemine ja otsused suures osas ikka üsna halvad- ei ole kuidagi starting-lineupi materjal. Ma ei saanud eelmine hooaeg juba aru, miks Casemiro mängib… aga see hooaeg veel vähem- ta ei ole jalgpallur enam, seal vòiks mingi suva mart ka aegluubis ja aeg-ajalt aegluubis spagaati visata…jube. Vähemalt on juba 16:30 laupäeval selge, et nädalavahetusel midagi hullemat küll ei juhtu enam.

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Uus hooaeg ja sama crap. See kaitsepool on ikka nali kuubis…1:2 värav viskas sellist Häberli Eesti koondise viimaste ketukate vaibi.
    Rashford on halb… Diallo tahab, aga see mängulugemine ja otsused suures osas ikka üsna halvad- ei ole kuidagi starting-lineupi materjal. Ma ei saanud eelmine hooaeg juba aru, miks Casemiro mängib… aga see hooaeg veel vähem- ta ei ole jalgpallur enam, seal vòiks mingi suva mart ka aegluubis ja aeg-ajalt aegluubis spagaati visata…jube. Vähemalt on juba 16:30 laupäeval selge, et nädalavahetusel midagi hullemat küll ei juhtu enam.

Leave a comment:

• poldake
    replied
    Kenad kingitused jälle kaitses ja rünnakul ka. Ilma nendeta oleks pidanud siit koleda mänguga kolm punkti ära võtma

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Bruno vahetus jättis küll küsimärgid õhku. Viimased minutid peale väravat olid ka täis küsi.

Leave a comment:

• magicm
    replied
    Võidujooks Ivan Toneyle kogub tuure. Olgem ausad, kuluks tegelikult Holjundi ja Zirkzee kõrvale ära küll. Juba praegu on olukord, kus on ainult üks rivis ja kogub alles vormi, kuigi lõi värava. Bologna eest mängis vist pigem tipuründaja taga? Igas edukas tiimis on tugev konkurents. 99 oli Cole, Yorke, Teddy ja Ole ning 2008 Rooney, Tevez, Berba ja Ronaldo.

Leave a comment:

Working...
X