Algselt postitas H.M Murdock

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

Algselt postitas Chemic Vaata postitustKohtunik oli ikka nii võlga. et annab olla.... Tahaks kangesti seda Vidici niiöelda penaltit näha kordusest, mu neti kiirus ei vedanud välja seda olukorda.

Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.
palun väga, puhas penalti, punane.
Kommentaar
 - 

2ra parem taha!Algselt postitas Chemic Vaata postitustKohtunik oli ikka nii võlga. et annab olla.... Tahaks kangesti seda Vidici niiöelda penaltit näha kordusest, mu neti kiirus ei vedanud välja seda olukorda.
Kommentaar
 - 

Miks mitte? Olukorda nähes võib öelda jah, et oli penlati.. mida oligi vaja tõestada.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust2ra parem taha!
Kommentaar
 - 

Mis ta nüüd ikka nii väga oi oi on, võida/viigista kodus järgmine mäng ja on sisuliselt korras. No panic.Algselt postitas tempo Vaata postitustOi oi mis hooaja lõpp meid ees ootamas on
Aga noh tänane oli muidugi sitt mis sitt. 5-9-4 ehk 24 punkti tähendab, et isegi viimasest Blackburni mängust sõltumata on tegu viimase kahekümne aasta kõige halvema võõrsilvormiga. Mõtlemisainet kõvasti järgmiseks hooajaks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar