Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust
    redditist
    Selle alguse formatsioonile ma küll midagi ette ei heidaks, McTom on väga heas vormis ja ma eeldan, et Šoti eest ta mängibki 10t. Kogu see kompott on parem kui Antony, kes väljakule tulles tegi kõik selleks, et rahvas sellele eraelulisele probleemile teistmoodi vaataks.

Sealt maalt kus Amrabat välja võeti, kes on tegelikult suht meh olnud, ei oska väga kiita või kritiseerida. Ainult seda, mis ma eelnevalt kirjutasin, et Ten Haag võiks julgemalt Rashfordile ja Brunole alternatiive otsida.

Kui Sul on pingil suht terve Varane ja Regulion ning minnakse nende asemel Maguire-Evans-Lindelöf liiniga, see on põnev.

ETH sackil mina pointi ei näe, nagu kirjutatud, siis paljud on proovinud, tulemuse on sama. Laseme kõigepealt ETH ilma vigastatud meeskonnaga proovida. Tuletame meelde, et eile oleks võinud ideaalis kaasa teha: Licha, Shaw, AWB, Casemiro.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas soojakaart kinnitab antud infot, mis teil toimus keskel?

Kas pikkust oli teil antud mängus juurde vaja?

Leave a comment:

• plastic
    replied
    redditist

So, just to be clear, he played McTominay at no10, so his no10 could play on the right wing, so his £80m right winger could sit on the bench along with his £50m central midfielder who can't play in central midfield.

Then at half time he subbed off the central midfielder he signed to play in central midfield, so he could move his no10 who isn't a no10 into central midfield, so he could bring his central midfielder who isn't a central midfielder on at no10, so his no10 could stay on the right wing.

He signed a left back on emergency loan so he wouldn't have to not play a left back at left back, so he could leave them on the bench so he could not play a left back at left back.

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Ma ei saa siiani aru kuidas endast lugupidava klubi kapteniks saab olla Vassiljev..oh wait.

Leave a comment:

Working...
X