Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eat your heart out Ruben ja käi putsi. Super mäng ja energia hetkel tiimis. Tundub, et Carrick on teel lepingu suunas. Hetke mängu vaadates poleks selle vastu absoluutselt mitte miskit
Mitte just parim mäng aga faking ilus tulemus päeva lõpuks. Võtke välja rsk!!! Võiks kuidagi mugavamalt õppida mänge kontrollima eduseisul, mitte lihtsalt enda kasti vajuma ja ootama, aga kui nii lõppeb võtan vastu.
Ja tra mingid noname vennad alati meile imekolle kõmmutavad. Üldiselt ei suuda siiani ära imestada, mis gk me saanud oleme, super vana!
Aus tulemus, aga see, kuidas me ei suuda mängu ära tappa, see hammustab meid varsti. Ma loodan, et selleks on hetkel Carrick ka plaani koostamas. Kohati olid Bruno, Mbeumo ja Cunha ühes puntras koos ja vasakul täielikult tühi väli.
Eat your heart out Ruben ja käi putsi. Super mäng ja energia hetkel tiimis. Tundub, et Carrick on teel lepingu suunas. Hetke mängu vaadates poleks selle vastu absoluutselt mitte miskit
Internetis inimesed ütlevad, et Ruben pani selle meeskonna kokku kes nüüd nii hästi mängib
94 min winner, müts maha, see võitlushimu on hoopis teisel tasemel uue riietusruumi juhtimise all. Sellist ManU ei mäleta ma vist juba mingi 10+ aastat.
Internetis inimesed ütlevad, et Ruben pani selle meeskonna kokku kes nüüd nii hästi mängib
See ei loe absoluutselt mitte persetki, ma võin ka minna poodi ja osta maailma parima tehnika endale kokku, aga kui ma seda kasutada ei oska ega õpi, on see kokkuvõttes üks kasutu tohutu waste.
Loodame, et Carrick õpib seda ka käigupealt, et Ugartet ei tohi sisse vahetada. Mainoo ja heas vormis Casemiro on bossid. Ja mõelgem korraks seda, kui Bruno oleks suvel minema läinud. Nüüd tüüp on püüdmas PL assisti rekordit ja eilne 3. oli tema nimi all over it.
Hullult hea run on küll, aga samas tabelis kuklas hingavad Lpool ja Chelsea, väga feilida ei tohi. Samas äkki eest hakkab Aston Villa selg ees vastu tulema.
Keegi peale Manu ei oska Arsenali võita ja nad ei kaota punkte
Üsna sageli kaotavad viimasel ajal. Kuskilt podcastist jäi kõrvu nädalavahetusel, et kui Carrick teeb puhta vuugi ja võidab kõik mängud ning Arsenal jätkab senises tempos punktide kogumisega, siis on mõlemal satsil lõpuks koos 83 silma.
Minu hooaja alguses pandud ennustus hakkab vaikselt täituma?
1. Arsenal - Lõpuks toodi ründesse ka sügavust ja kuna Euroopas tuleb kerge fail siis hooaja lõpus on neil veel piisavalt jõudu, et lõpuks see kuldne finish ära tuua.
2. Manchester United* - Euroopa puudumine saab olema siin meeletult suureks edu looks. Jah meil on perioode alguses ja hooaja keskel kus asjad on tiba ligadi - logadi veel, aga seal aasta alguses Veebruar - Aprill vahemikus tehakse nii oluline spurt, et kindlaks ei saa isegi enam Euroopasse naasemine, vaid Arsenalile jõutakse suht lähedale nii kuskil 82 punkti peale.
Keegi peale Manu ei oska Arsenali võita ja nad ei kaota punkte
eriti ei kaota jah. sindrid
just siis, kui hakkavad ilmuma artiklid teemal, et arse omad hakkavad võiduhirmus kangestuma,
võidavad jälle ja suurendavad lähemate jälitajatega vahet
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar